mruseyourbrain
Blackguard
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Έχω πάντως την πεποίθηση πως ένα χρόνο μετά που θα έχουν διορθωθεί πολλά "προβλήματα" και θα 'εχουν βγάλει enhanced edition ή πιο μετά με το ενδεχόμενο multiplayer, όλοι θα πίνουν νερό στο ονομά της CD Projekt. Μόνο αν συνεχίσουν να διαρρέουν ειδήσεις για άσχημες εργασιακές συνθήκες μπορεί να μετριαστεί αυτός ο ενθουσιασμός για την εταιρεία. Αν και μου φαίνεται δύσκολο να μην αντιστραφεί το κλίμα με τα παραπάνω που ανέφερα. Καλά να 'μαστε...
Για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια, αφήνω απλώς τα λεγόμενα του Admiral. Δεν είναι όλα θέμα απολύτων αριθμών, αλλά και θέμα ρυθμών, περιθωρίων κέρδους καθώς και το τι σκέφτονται οι γραβατωμένοι επενδυτές οι οποίοι δεν σκέφτονται πάντα με ρεαλιστικά κριτήρια ή ποιο σωστά με τα κριτήρια που σκεπτόμαστε εμείς που ουσιαστικά είμαστε το καταναλωτικό κοινό.Εννοείται ότι τα λεφτά για την MS είναι αστεία, όμως είναι συζητήσιμο κατά πόσον η τρέχουσα αξία της CDP είναι ελκυστική. Ίσως με την ιστορία του Cyberpunk πέσει σε επίπεδα που θα την καταστήσουν στόχο.
Αν το χρηματιστήριο είναι τζόγος γιατί δεν παίζει ο κύριος αυγολέμονος;;Εντάξει οι μετοχές σε μεσοπρόθεσμο διάστημα δε μου λένε κάτι (δεν είμαι και ειδικός βέβαια).
Άλλωστε το χρηματιστήριο ένας τζόγος είναι με την ψυχολογία να παίζει καθοριστικό ρόλο..
Το ζητούμενο ωστόσο είναι να τρώνε όλοι το κράξιμο που τους αξίζει, όχι να μην το φάει η CDPR εν προκειμένω. Τα έκανε κώλο. Η εμπιστοσύνη χτίζεται δύσκολα και γκρεμίζεται σε στιγμές.Με λίγα λόγια, τρώει κράξιμο η CDPR επειδή δεν έχει -θεωρώ- το καλοστημένο εδώ και δεκαετίες marketing και προπαγάνδα της Bethesda, ή της EA ή ακόμα και της Ubisoft.
Ο αριθμός αυτός είναι το 1.Υπάρχει ένα ρητό, που λέει ότι πάνω από κάποιο αριθμό γραμμών κώδικα, είναι αδύνατο να μην έχεις σφάλματα.
Μόνο αν είναι επιλογή σου. Καμία διαφορά δεν έχει αν εξαναγκάζεσαι και η εναλλακτική είναι "We're sorry, but we have to let you go", γιατί δεν είσαι διατεθειμένος να καείς για να πιάσεις τα goals που έχουν θέσει παντελώς άσχετοι με το τεχνικό κομμάτι για σένα.Παραμένω προβληματισμένος όσον αφορά το crunch στην CDPR. Γιατί άλλο βαράω 12ώρα+ χωρίς υπερωρίες, συνεχώς, και άλλο να πάω από πενθήμερο σε εξαήμερο, 8 ώρες, για 2-3 μήνες, και να τα πάρω ως υπερωρία αυτά.