By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Νομίζω το SLI ποτέ δεν δούλεψε όπως θα περίμενε κανείς να δουλεύει...Δεν έχεις 2x πάνω σε απόδοση και ας πλήρωσες 2x τα λεφτά..Εχω μια απορια. Πολλοί λενε οτι το παιχνιδι ειναι πολυ βαρυ. Γιατι δεν βαζουν δυο GPU σε SLI? Φανταζομαι 2x RTX 2060 θα πρεπει να μην ιδρωνουν καν. Εκτος αν εξακολοθουν πολλα παιχνιιδια να μην υποστηριζουν το SLI. Θυμαμαι πριν καμια δεκαετια που ειχα εγω, τοτε ηταν πολλα τα games που κανανε κογξες σε SLI. Είναι ακομα ετσι? Ή υπαρχει και καποιο αλλο μειον στο SLI που μου διαφεύγει?
Wow, post χωρίς αναφορά στο CP77Νομίζω το SLI ποτέ δεν δούλεψε όπως θα περίμενε κανείς να δουλεύει...Δεν έχεις 2x πάνω σε απόδοση και ας πλήρωσες 2x τα λεφτά..
Και δεν ορκίζομαι, γιατί το είχα δει πολύ παλιά αλλά καλύτερα πχ να πάρεις την 2080 με τα λεφτά που παίρνεις δύο 2060 super, θα έχεις καλύτερη απόδοση άμα πάρεις πιο τούμπανο κάρτα δηλαδή...
Άμα το ψάξεις και στο youtube θα βρεις βίντεο και με σχεδιάκια να σου εξηγούν πώς δουλεύει ακριβώς, θυμάμαι κάτι ότι κάνουν share μόνο την μνήμη και όχι την επεξεργαστική ισχύ ή κάτι τέτοιο.
Wow, post χωρίς αναφορά στο CP77
Prawns be like