Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Και μια ψύχραιμη ανάλυση του θέματος:

"...a broken game that caters to the lowest common denominator and is suffused with toxic masculinity..."

Εχω μια απορια. Πολλοί λενε οτι το παιχνιδι ειναι πολυ βαρυ. Γιατι δεν βαζουν δυο GPU σε SLI? Φανταζομαι 2x RTX 2060 θα πρεπει να μην ιδρωνουν καν. Εκτος αν εξακολοθουν πολλα παιχνιιδια να μην υποστηριζουν το SLI. Θυμαμαι πριν καμια δεκαετια που ειχα εγω, τοτε ηταν πολλα τα games που κανανε κογξες σε SLI. Είναι ακομα ετσι? Ή υπαρχει και καποιο αλλο μειον στο SLI που μου διαφεύγει?

Αν και το gps χαλάει. Αλλά λες τουλάχιστον είναι μέλλον αυτό έλειπε να μη δουλεύει το gps τους xD

Εχω μια απορια. Πολλοί λενε οτι το παιχνιδι ειναι πολυ βαρυ. Γιατι δεν βαζουν δυο GPU σε SLI? Φανταζομαι 2x RTX 2060 θα πρεπει να μην ιδρωνουν καν. Εκτος αν εξακολοθουν πολλα παιχνιιδια να μην υποστηριζουν το SLI. Θυμαμαι πριν καμια δεκαετια που ειχα εγω, τοτε ηταν πολλα τα games που κανανε κογξες σε SLI. Είναι ακομα ετσι? Ή υπαρχει και καποιο αλλο μειον στο SLI που μου διαφεύγει?
Νομίζω το SLI ποτέ δεν δούλεψε όπως θα περίμενε κανείς να δουλεύει...Δεν έχεις 2x πάνω σε απόδοση και ας πλήρωσες 2x τα λεφτά..
Και δεν ορκίζομαι, γιατί το είχα δει πολύ παλιά αλλά καλύτερα πχ να πάρεις την 2080 με τα λεφτά που παίρνεις δύο 2060 super, θα έχεις καλύτερη απόδοση άμα πάρεις πιο τούμπανο κάρτα δηλαδή...

Άμα το ψάξεις και στο youtube θα βρεις βίντεο και με σχεδιάκια να σου εξηγούν πώς δουλεύει ακριβώς, θυμάμαι κάτι ότι κάνουν share μόνο την μνήμη και όχι την επεξεργαστική ισχύ ή κάτι τέτοιο.

edit:

Last edited:
Νομίζω το SLI ποτέ δεν δούλεψε όπως θα περίμενε κανείς να δουλεύει...Δεν έχεις 2x πάνω σε απόδοση και ας πλήρωσες 2x τα λεφτά..
Και δεν ορκίζομαι, γιατί το είχα δει πολύ παλιά αλλά καλύτερα πχ να πάρεις την 2080 με τα λεφτά που παίρνεις δύο 2060 super, θα έχεις καλύτερη απόδοση άμα πάρεις πιο τούμπανο κάρτα δηλαδή...

Άμα το ψάξεις και στο youtube θα βρεις βίντεο και με σχεδιάκια να σου εξηγούν πώς δουλεύει ακριβώς, θυμάμαι κάτι ότι κάνουν share μόνο την μνήμη και όχι την επεξεργαστική ισχύ ή κάτι τέτοιο.
Wow, post χωρίς αναφορά στο CP77

Μολις τερματησα το παιχνιδι, συνολο καπου 92 ωρες, χωρις κανενα rush, χαζευα τις περιοχες, διαβαζα τα shards, πηγαινα τις περισσοτερες φορες οδηγοντας στο early game, πριν το αλλαξω σε fast travel οταν τελειωσα τα μπλεδια...

Καθαριζοντας ολα τα side-quest μεχρι ενα σημειο που πρεπει να προχωρησεις περαπανω μου πηρε καπου στις 71 ωρες.

Μου βγηκαν καμια δεκαρια κιτρινα side-quests καθως προχωρουσα, μερικα ηταν κριντζι μερικα ηταν υπεροχα!

Η κεντρικη ιστορια ειναι πολυ καλη σαν τελος,
καλεσα τους nomads για βοηθεια, θυσιαστηκα για να κρατησει ο Johny το σωμα μου, με αρκετα συγκινητικο closure το τελευταιο, αλλα φοβερα ηταν και τα μηνυματα ολων των χαρακτηρων στα credits...

Θα παιξω και τις αλλες επιλογες απο load για να δω ποιο ταιριαζει περισσοτερο για canon βεβαια...

Σαν τελικη γευση το παιχνιδι μου φανηκε καλουτσικο, πανω κατω οπως τα εγραψε στο ριβιου του ο Χιλιον ειναι, αν το επαιζα σε κανα-δυο χρονια με τα φτιαξιματα του και το dlc θα το απολαμβανα...για τωρα ομως ετσι οπως ειναι, καταληγει ενα μετριο-προς-καλο παιχνιδι που αν σκεφτεις τα λεφτα που ζηταει, υπαρχουν ΠΟΛΥ καλυτερες επιλογες για αγορα για rpg αυτη τη στιγμη.

Mα ποιος παίζει αρπιτζί ένιγουεϊ, πιο πεθαμένα και από τα αντβέντσουρς είναι.

κάπου διάβασα λέει ότι κάποια γίδια είναι "θυμωμένοι" που ζητάνε refund αλλά δεν μπορούν να κρατήσουν το παιχνίδι; wt actual fuck?

Prawns be like :adamjensen:

Γιεπ!!! Αν και το προβλημα ειναι οτι το κανει review ως RPG, ενω ξεκαθαρα εδω και ενα χρονο εχουν ανεφερει οτι θα ειναι action-adventure :gap: :gap::PANAM::gap::gap:

Αυτό που είναι ξεκάθαρο εδώ και ένα χρόνο ότι το παιχνίδι θα είναι action adventure δεν το καταλαβαίνω...Όλα τα official trailer της εταιρείας παρουσίαζαν το παιχνίδι σαν rpg..Έπρεπε να έχουμε twitter δλδ και να δούμε αυτό?:

ο βορειος κανει party με αυτα που διαβαζει εδω μεσα xD

Πάει συνοδεία με τις ανακοινώσεις για τα lockdown που αλλάζουν σαν φωτορυθμικα που προκαλούν επιληψία. Όπως ακριβώς το Cyberpunk δηλαδή.

Patch Notes του προαναφερθέντος Χώτφειξ:

Πλέον οι αυτίστες θα μπορούν να exploitάρουν το crafting όσο θέλουν.

Back