What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Cyberpunk 2077

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Παιδιά, βρίσκω αυτές τις μέρες σε καλές τιμές τη retail Day One edition. Έχει καμία ουσιαστική διαφορά από την ψηφιακή αγορά στο Steam/GOG?
retail=gog οποτε ειτε retail ειτε digital το ιδιο θα ειναι.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Παιδιά, βρίσκω αυτές τις μέρες σε καλές τιμές τη retail Day One edition. Έχει καμία ουσιαστική διαφορά από την ψηφιακή αγορά στο Steam/GOG?

Ισως εχει κανα extra bonus (πχ in-game skins η κανα digital artbook).

Αλλα ναι ως προς το παιχνιδι ειναι ιδια με την ψηφιακη εκδοση.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
...και πίστεψέ με, καμία διαφορά δεν θα σου κάνουν τα όποια κοκοψίνια στο παιχνίδι. Το χαρακτήρα σου δεν τον βλέπεις και το loot σύστημα είναι εντελώς broken/άχρηστο. Μετά τα πέντε πρώτα λεπτά σου περνά και η χαρά του 'Α, έχω την πιστόλα του Silverhand'-'Α, έχω το κατάνα του Γκίραλτ' και παύεις ν'ασχολείσαι.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287

  • Day 1 The game comes with the following physical items:
    • Cyberpunk 2077 Case with game code and Original Score CDs
    • Reversible cover
    • World Compendium detailing the game's setting and lore
    • Postcards from Night City
    • Map of Night City
    • Stickers
  • Digital goodies included:
    • Original Score
    • Art booklet featuring a selection of art from the game
    • Digital Comic
    • Cyberpunk 2077: Your Voice
    • Cyberpunk 2020 sourcebook
    • Wallpapers for desktop and mobile

Αν δεν κάνω λάθος δίνει και cdακι με τη μουσική.
Επίσης αυτοκόλλητα, post cards και χάρτης.
Αν είναι καλή τιμή , εγώ θα το χτύπαγα μόνο και μόνο για τον ρομαντισμό μιας παλιάς εποχής όπου τα παιχνίδια σου δίναν και χειροπιαστά πράματα.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
1634743577070
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,813
Έχει περάσει τόσος καιρός από το launch, το hype έχει χαθεί, ακόμα και η μουρμούρα για τα προβλήματα έχει ξεθωριάσει που ούτε ένα μεγάλο expansion δεν πιστεύω ότι το "σωζει".

Καλύτερα να βγάλουν ένα δωρεάν ΕΕ που θα συμπεριλαμβάνει και 1 δωρεάν expansion για να αναθερμάνει το πράγμα για τα επόμενα DLC αλλιώς τα βλέπω να πηγαίνουν άπατα.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
blast from the past με δόσεις αλήθειας

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Η όποια δυναμική του τίτλου έχει προ πολλού ξεθωριάσει. Ούτε σαν μήμ δεν υφίσταται πλέον στις συνειδήσεις του κοινού.

Έχει παγιδευτεί η CDPR από τις δηλώσεις της πως 'θα το φτιάξει'. Τώρα ουσιαστικά καίει χρήματα σε μια καταδικασμένη επένδυση προκειμένου να μη δικαιωθούν τα τοξικά ιντερνετοτρολάκια που ποσώς ενδιαφέρονται για το παιχνίδι το ίδιο, απλά χοροπηδάνε από τη χαρά τους στην προοπτική του 'ξεμπροστιάσματος' της CDPR.

Μια πανταλονάτη αποδοχή αποτυχίας και 'πάμε παρακάτω' πιστεύω θα ήταν πολύ τιμιότερη και θα τους γλίτωνε κι ένα σκασμό πεντοχίλιαρα, αλλά δεν την βλέπω να έρχεται.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Ανάλογα τι εννοεί ο καθένας φτιάχνουν το παιχνίδι. Για αυτούς που η μεγάλη γκρίνια ήταν τα bugs και τα χαμηλά fps στις κονσόλες , ναι μπορούν να το φτιάξουν και δεν είναι λιγοι αυτοί. Τώρα για αυτούς που θεώρησαν ότι είχε θέμα το story , τι ακριβώς μπορούν να φτιάξουν; Μόνο με ένα πολύ καλό DLC θα μπορούσε να σωθεί κάπως η κατάσταση.

Εγώ τελικά το τερμάτισα, απλώς ξέχασα να γράψω. Το gameplay του μου άρεσε πολύ. Το να τριγυρίζεις στην πόλη και να σαπίζεις στο ξύλο npcs ήταν απολαυστικό. Το κακό ήταν ότι ένιωσα ότι τον περισσότερο χρόνο έκανα ακριβώς αυτό. Θα ήθελα πιο μεγάλο main story, Μου φάνηκε υπερβολικά μικρό, μαζί με τα stories των "companion?". Δεν με χόρτασε καθόλου. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι προσπάθησα να καθαρίζω τον χάρτη από οτιδήποτε sidequest κάνοντας λίγο και το main, και έφτασα στο point of no return πολύ γρήγορα. Κάπου έχανε το pacing του όταν τα main quests ήταν ανάμεσα από αμέτρητα minor gigs. Στο witcher 3 επειδή ήταν απλωμένα στο χάρτη ένιωθα ότι είχε πολύ καλυτερο Pacing το παιχνίδι και ισορροπία ανάμεσα σε main - side quests και minor quests.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση να το βάλω κι εγώ να τελειώνει, εκτός αν το αφήσω για όποτε κι αν βγει κανένα μάσιβ κομιούνιτι πατς σαν αυτό του Βαμπάιρ Μπλάντλαϊνς, μπας και παιχτεί λίγο πιο σκληροπυρηνικά πριν πέσω με τα μούτρα στο Σταρ Σίτιζεν. Από την σιντιπί ότι ήταν να δούμε είδαμε φαντάζομαι.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Εγώ θα το αφήσω σίγουρα για την πρώτη "enhanced edition" που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Δυστυχώς, απ'όσο ξέρω δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για επιπλέον περιεχόμενο, τύπου expansion/story DLC. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει ποτέ αλλά δεδομένων των όσων -σωστών- είπε ο Στέφανος, πρακτικά δεν τους συμφέρει να το ζορίσουν περισσότερο.
Αν δεν αλλάξει κάτι ΠΟΛΥ δραματικά, το Cyberpunk μάλλον θα μείνει στην ιστορία ως ένα κολοσιαίο φιάσκο και ίσως πάει την CDP αρκετά χρόνια πίσω σε αυτοπεποίθηση, αξιοπιστία, ίσως και ποιότητα προϊόντων.
 
Last edited:

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,267
γιατί όμως; δεν έβγαλε φράκα για να δικαιολογήσει ένα budget επιπλέον ανάπτυξης και να φέρει το παιχνίδι σιγά σιγά dlc/dlc στο πως το ήθελαν εξαρχής;
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,813
γιατί όμως; δεν έβγαλε φράκα για να δικαιολογήσει ένα budget επιπλέον ανάπτυξης και να φέρει το παιχνίδι σιγά σιγά dlc/dlc στο πως το ήθελαν εξαρχής;
Είναι επιχειρηματική κίνηση καθαρά. Σίγουρα είναι κερδισμένη οικονομικά από το παιχνίδι αλλά τώρα βρίσκεται στο σταυροδρόμι που πρέπει ναι αποφασίσει εάν η περαιτέρω επένδυση στον τίτλο με (ακριβά) expansions θα της αποφέρει μεγαλύτερα κέρδη ή θα μπει μέσα όπως λέμε.
Αυτό που συζητάμε είναι ότι με το υπάρχων κλίμα, ίσως να ήταν καλύτερα για την ίδια να το παρατήσει και να προχωρήσει στο επόμενο τους δημιούργημα.
Όλα αυτά βέβαια είναι κουβέντα καφενείου μεταξύ μας. Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από CDPR.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Έχουν στραγγίξει κάθε σταγόνα εμπιστοσύνης τόσο από το κοινό όσο (σημαντικότερα) από τους επενδυτές. Δεν υπάρχει σωτηρία, ειδικά μετά το τεράστιο leak του πηγαίου κώδικα και της κουλτούρας που διέπει την εταιρία, ειδικά στους καιρούς που τρέχουν τόσες τάσεις για καταδίκη macho-corporate τακτικών.

Ας είμαστε ειλικρινείς, η cdpr οδήγησε σε ολικό burnout όλο το ταλαντούχο, φιλότιμο, μερακλίδικο προσωπικό της για να βγάλει ένα διαμάντι. Το τίμημα που πληρώθηκε μόνο αυτοί το γνωρίζουν. Έπειτα η συνταγή άρχισε να χαλάει. Όσο καλό και να ήταν το Thronebreaker τα σημάδια κόπωσης ήταν αρκετά εμφανή. Το Xbox marketing money ενώ έκανε θαύματα στο W3 που χτιζόταν σιγά σιγά και είχε και φιλοσοφία-εμπειρια δύο κύκλων development από πίσω του, δεν μπορούσε να σώσει το CP2077. Προσωπικά θέλω να δω αν θα μπορέσουν να φτιάξουν την ΑΙ. Ούτως ή άλλως δεν θα πήγαινα για κανένα game-breaking, world-pertubating playthrough για να μου χαλάσει την ψευδαίσθηση. Οι κούλιο χάκερς κινούνται στις παρυφές ίσα ίσα να γευτούν λίγο τον κόσμο χωρίς να αφήνουν ίχνη.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Αναμενόμενο κι αυτό, φτάσαμε Νοέμβρη και δεν κυκλοφόρησαν ούτε καν 1 δωρεάν DLC της πλάκας ακόμα.
 
Top Bottom