What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Dark Souls 3

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
735
<blockquote><br>Θα το κάνουμε αλλιώς. Μόλις τελειώσω το φαρμάρισμα των 20κ μπσυχών το βραδάκι θα πάρω το κλειδί, θα σας πω τι βρήκα μέσα στο μπύργο, και θα μου πείτε μετά τι έχασα  :silly:<br></blockquote><br><br>Θα πρέπει να βρεις κάτι εκεί μέσα που (όχι ιδιαίτερα μακροπρόθεσμα) θα αποσβέσει το 20άρι που θα δώσεις στο χαλαρό.
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Epic? http://9gag.com/gag/aZMYz4p
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,625
Πήρα το κλειδί, ανέβηκα στον πύργο και έχουμε και λέμε:<br><br>-Homeward Bones στην ταράτσα του ναού.<br>-Estus Shard μέσα στην οροφή του ναού.<br>-Μέσα από τον Illusory Wall (ας είναι καλά το παλικάρι που άφησε sign "illusory wall ahead" στο instance μου <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ) και λίγο παρακάτω, Silver Covetous Serpent Ring μέσα σε ένα chest (καλή φάση φαίνεται).<br>-Twinkling Titanite από μια σαύρα στο πίσω μέρος του ναού (ξανά, ευχαριστώ το ανώνυμο παλικάρι για το προειδοποιητικό sign),<br>-Κάτι παίζει με μια φωλιά στην οροφή του ναού αλλά μάλλον δεν κατέχω την γνώση του τι να κάνω εδώ,<br>-Fire Keeper’s Soul στην κορυφή του καμπαναριού...<br><br>...και βλέπω κάτι items στον πάτο του κενού ακριβώς κάτω από το καμπαναριό, και as we speak θα επιχειρήσω να φουντάρω για να τα αρπάξω  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Εκτός της φωλιάς που εκ των πραγμάτων αγνοώ, μένει τίποτα άλλο?
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,080
<blockquote><br>Epic? http://9gag.com/gag/aZMYz4p<br></blockquote><br><br>https://www.youtube.com/watch?v=hwV7CAdjY74
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,080
<blockquote></blockquote><br><br>Μια χαρούλα. Το ring είναι αυτό που εννοούσε ο tommas ότι θα σου κάνει απόσβεση πολύ γρήγορα. Να φανταστείς ότι για μένα δεν βγήκε ποτέ από ring slot.  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>btw ελπίζω να έκανες kick τη σκάλα να ανεβαίνεις στα πουλιά όποτε θέλεις.<br><br>Με τα πουλιά τώρα παίζει gimmick ωραίο που υπάρχει και στα 3 παιχνίδια souls. Το βάζω σε σπόιλερ:<br><span class="bbcode_spoiler">Kάνεις drop items στη φωλιά τους και σου δίνουν πράγματα. Αν δεν θες να δοκιμάσεις να κάνεις drop τα πάντα, να μια λίστα με τα αντικείμενα που μπορείς να αφήσεις:<br>http://www.usgamer.net/articles/dark-souls-3-all-crows-nest-trade-items-pickle-pee-pump-a-rum-crow</span>
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,618
The original Dark Souls<br><span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=3aB6CPyO0Ww</span>
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
735
<img src="http://cdn2.cad-comic.com/comics/cad-20160511-94e19.png" alt="cad-20160511-94e19.png" class="bbcode_img" /><br><br>Περί http://kotaku.com/an-intro-to-the-world-of-dark-souls-hitbox-porn-1774481902" class="bbcode_url">"Hitbox porn".
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,625
Βλέπω πως μου παρουσιάζεται επιλογή να δώσω στην μαν που σε λεβελάρει στο firelink shrine το Firekeeper Soul που βρήκα στο καμπαναριό, να της το δώσω ή θα φτάσω σε κάποια φάση 2 λεπτά πριν το τέλος σε σημείο "αααααα αν δεν της το είχες δώσει θα ξεκλείδωνες τον καλύτερο τερματισμό" ή κάτι τέτοιο?
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Επ, πολλά ρωτάς.<br><br><span class="bbcode_spoiler">Αλλά για να ικανοποιήσω την περιέργειά σου, αν θες το δίνεις σε αυτή ή κάπου αλλού. Ε δεν θα σου πούμε και που, βρες το.  :pP</span>
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,306
Έχει να κάνει με βασικό quest line που επηρεάζει πολλά πράγματα. Αλλά είναι πάααρα πολύ δύσκολο να το ανακαλύψεις ολόκληρο χωρίς οδηγό.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Επίσης, δεν μπορείς να ορίσεις ένα ending ως το καλύτερο ή χειρότερο. Έχει να κάνει απ&#039; την οπτική την οποία το βλέπεις. Αυτό που προτιμώ εγώ ας πουμε και το θεωρώ ως "σωστό", άλλος μπορεί να το θεωρεί ως bad ending.<br><br>Αυτό που μπορείς να κάνεις, τουλάχιστον για την ώρα, είναι να κρατήσεις τη συγκεκριμένη soul. Και αν είσαι τυχερός και προσεκτικός να φτάσεις και στο δίλημμα αρκετά αργότερα.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
Γρηγορη Δικαίε, ΤουρκοΣφαχτη και ΑρκουδοΝτεμόλισερ, με στεναχωράς. <br>ποτε δεν περιμενα να σποιλάρεσαι ετσι στα στεγνα απο μονος σου. ετσι ρωταγες και για το Γουίτσε τι να κανεις? δεν το νομί.<br>προχωρα στα κουτουρού λοιπό, φαε τα μουτρα σου και μετα χτυπα δυνατα το κεφαλι στους τοιχους των μπουντρουμιώνε. αυτο ειναι το σωστο. <br><br><span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span><br>
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,625
Το Witcher 3, ωρέ ΔελιΜπρούς, είναι η πρώτη σεζόν του True Detective. Το ζεις με ιερή προσήλωση, δεν σποιλάρεις τίποτα και από πουθενά, σχολιάζεις τα τεκταινόμενα με τα άλλα τζάνκια την στιγμή που σας συμβαίνουν, και μετά το φινάλε συνέρχεσαι με την παρέα και αναλύεις το πόσο δυνατός ήταν ο οργασμός σου από το 1 έως το 10.<br><br>Τα Dark Souls για εμένα ως τώρα είναι σαν το How I Met Your Mother. Το βλέπεις με παρέα που το έχει ήδη δει ολόκληρο, διασκεδαστικότατο αλλά δεν το παίρνεις και τόσο στα σοβαρά πια, και αν προκύψει κανένα βαρετό επεισόδιο θες να γλιτώσεις χρόνο και ρωτάς "όχουυυ άντε πείτε ρε παιδιά τι γίνεται στο τέλος και πάμε στο επόμενο episode, άντε". Ίσα που δεν σε χαλάει κιόλας να μάθεις τι γίνεται στο τέλος, εδώ που τα λέμε κυρίως για την παρέα το βλέπεις.<br><br>Χμ. Με βάση αυτά τα δεδομένα, ποιά σειρά θα ήταν άραγε το Rocket League? Discuss.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Χμ. Με βάση αυτά τα δεδομένα, ποιά σειρά θα ήταν άραγε το Rocket League? Discuss.<br></blockquote><br><br>Battlestar Galactica, τι άλλο?<br><br>Σε εισάγει σε έναν καινούριο κόσμο, σε ρουφάει απόλυτα, δεν κρεμάει, θέλεις κι άλλο κι όσο προχωράει γίνεται καλύτερο.<br> :cylonagree:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Μ&#039; αρέσει το θάρρος σας πάντως, να έρχεστε εδώ μέσα και να ιεροσυλείτε για το DS. Αυτό το "για εμένα" έσωσε την κατάσταση. Αν είναι να παρομοιαστεί με σειρά το Dark Souls, αυτή είναι το Banshee. Underground ως το κόκκαλο, που δεν ξέρεις πότε σταματά η λογική και ξεκινά η παράνοια.<br><br>Και συνεχίζει να παραμένει έτσι, χωρίς εκπτώσεις και mainstream ευκολίες.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
με καλυψες, Παπα Φλέσσα. καπως ετσι καταλαβα κι εγω οτι το εχεις "μετρησει" το ds. <br>ενταξει, το γουιτσε για μενα δεν μπαινει στην ιδια προταση με αλλο παιχνιδι, οπότε δεν παιζει καποια συγκριση.<br>για το αλλο που λετε, πρωτη φορα τ ακουω.<br>
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
<blockquote><br>Χμ. Με βάση αυτά τα δεδομένα, ποιά σειρά θα ήταν άραγε το Rocket League? Discuss.<br></blockquote><br>Μα με το The League. Καλουτσικο για καφριλα, οχι για πολλα πραγματα βεβαια.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br><blockquote><br>Το DARK SOULS 3 αν και δεν το έχουμε ολοκληρώσει ακόμα έχει τα πιο εμπνευσμένα και επιβλητικα boss fights σε όλη τη σειρά. Ναι, ξεπερνάει και το πρώτο σε αυτό τον τομέα.<br><br>Θα&#039; θελα να γραψω αναλυτικότερα γι αυτά, αλλα και το παραμικρό θα θεωρηθεί σποιλερ.<br><br>Επίσης, αν δεν υπήρχαν τα μηνύματα από παίχτες, μπορεί να χάσεις ΠΟΛΛΑ μυστικά και μέρη, τα οποία "απαγορευεται" να μην τα επισκεφθείς.<br><br>Χωρίς να έχουμε δει τα end credits, πλησιάζει επικίνδυνα την τελειότητα τού πρώτου, ενω ξεπερνάει το 2ο λόγω των τέλειων boss fights.<br></blockquote><br><br>Το ευκολότερο και το δυσκολότερο bossfight του παιχνιδιού, αποτελούν και τα πιο επικά bossfights όλης της σειράς!<br><br>Δεν λέω ποια είναι, όταν κάμποσοι εδώ μέσα ολοκληρώσετε το παιχνίδι ελάτε να το συζητήσουμε <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>Τελικά ποιο εννοούσες ως το ευκολότερο boss fight?
 

volrath

Umber Hulk
Joined
Nov 27, 2012
Messages
820
<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>Το DARK SOULS 3 αν και δεν το έχουμε ολοκληρώσει ακόμα έχει τα πιο εμπνευσμένα και επιβλητικα boss fights σε όλη τη σειρά. Ναι, ξεπερνάει και το πρώτο σε αυτό τον τομέα.<br><br>Θα&#039; θελα να γραψω αναλυτικότερα γι αυτά, αλλα και το παραμικρό θα θεωρηθεί σποιλερ.<br><br>Επίσης, αν δεν υπήρχαν τα μηνύματα από παίχτες, μπορεί να χάσεις ΠΟΛΛΑ μυστικά και μέρη, τα οποία "απαγορευεται" να μην τα επισκεφθείς.<br><br>Χωρίς να έχουμε δει τα end credits, πλησιάζει επικίνδυνα την τελειότητα τού πρώτου, ενω ξεπερνάει το 2ο λόγω των τέλειων boss fights.<br></blockquote><br><br>Το ευκολότερο και το δυσκολότερο bossfight του παιχνιδιού, αποτελούν και τα πιο επικά bossfights όλης της σειράς!<br><br>Δεν λέω ποια είναι, όταν κάμποσοι εδώ μέσα ολοκληρώσετε το παιχνίδι ελάτε να το συζητήσουμε <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>Τελικά ποιο εννοούσες ως το ευκολότερο boss fight?<br></blockquote><br><br>Yhorm the Giant <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Αυτός γίνεται εύκολος αν <span class="bbcode_spoiler">διαβάσεις το description για το stormruler, αλλιώς με τόσο λίγο damage που του κάνεις, θες αρκετή υπομονή μεχρι να τον νικήσεις. Ή να έχεις τον siegward στη μάχη μαζι σου.</span><br><br>Αλλά ναι, είναι οπως και να έχει άλλο ένα epic boss fight.
 
Top Bottom