What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Dark Souls 3

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Έχει άπειρα θέματα το Dark Souls σε PC, ευτυχώς φτιάχνονται:<br><br>-Για αρχή είχε το απαράδεκτο Games For Windows Live σύστημα, το οποίο ευτυχώς ξύλωσαν πριν κανά δύο χρόνια.<br>-Locked 720p και 30fps, ευτυχώς φτιάχνεται με το DSFix.<br>-Απαράδεκτος χειρισμός με mouse+keyboard. Αν δεν βάλετε το mouse fix μάλιστα φαίνεται ο κέρσορας των Windows καθώς κουνάτε την κάμερα!!!<br><br>Γενικά, προτείνω όποιος δεν έχει χειριστήριο να μην ασχοληθεί καν με το παιχνίδι αν δεν έχει υπομονή. Ακόμα και με το mouse fix, ο χειρισμός του ποτέ δεν είναι ομαλός.<br>Αν φυσικά βάλεις χειριστήριο (ιδιαίτερα αν έχει XInput, βλέπε XBOX 360/One), ξαφνικά η διαφορά είναι μέρα με τη νύχτα.<br><br>Όλα αυτά τα προβλήματα φτιάχτηκαν με τα επόμενα παιχνίδια της σειράς, απλά η ομάδα που το μετέφερε στο PC μάλλον ήταν λίγο άμπαλοι. Περισσότερα εδώ:<br>http://pcgamingwiki.com/wiki/Dark_Souls:_Prepare_to_Die_Edition
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Επειδή μας ειρωνεύεται ο Στηλ_Χαβοκ ότι είμαστε φιλθι καζουλς, να πω ότι το Dark Souls το βρίσκω απαλευτο λόγω χειρισμού και όχι δυσκολίας, παρά την ατμόσφαιρα του. Ο τεχνικός τομέας του είναι περιοριστικός σε σημείο rage. <br><br>Εβαλα το DS2 και είδα την υγειά μου. Καταπληκτικό optimisation, ομαλοτατη κίνηση, και απλά πανέμορφο. Δυστυχώς δεν έχει την ίδια ατμόσφαιρα με το πρώτο, τουλάχιστον στην αρχή αλλά στα υπολοιπα είμαι κλάσεις ανώτερο. Ζηλεύω που δεν το έπαιξα coop.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Το DS2 είναι χειροτερο απο το 1ο, όχι μόνο στην ατμόσφαιρα. Αλλά και στις περιοχές και τη συνδεση τους και στα bosses. Δύο βασικούς πυλώνες του gameplay δλδ. Βελτίωσε κατά την αποψη μου τον τομεα της μαχης, αλλα δεν ειδαμε δυστυχως περαιτερω βελτιωση αυτου στο 3.<br><br>Προσωπικά εγω και πολλοί άλλοι το τερματίσαμε το πρώτο με m/k (με το fix ομως). Και ειναι και ο ιδεατος συνδυασμος μολις τον συνηθίσεις για pvp. Αν για κατι δεν μπορείς να κατηγορήσεις το DS1 (και ολα τα DS), αυτο ειναι ο χειρισμός (ειδικα με gamepad, δέχομαι οτι για την πλειοψηφια ειναι δυστροπος ο χειρισμός με m/k).<br><br>@maladroid: βαλε το dsfix και εισαι ετοιμος. Ουτε hd textures χρειαζεσαι, ουτε τιποτε αλλο.
 

peisistratos

Hobgoblin Captain
Joined
Mar 4, 2014
Messages
319
<blockquote><br>Εβαλα το DS2 και είδα την υγειά μου. Καταπληκτικό optimisation, ομαλοτατη κίνηση, και απλά πανέμορφο.<br></blockquote><br><br>Κατα τη γνωμη μου, εχοντας παιξει εκτενως το 2 και το 3, το 3 ειναι κλασεις ανωτερο με κυριοτερο πλεονεκτημα για εμενα οτι στο 3 βρηκαν την χρυση τομη δυσκολιας-δικαιοσυνης και εχει dark-soulιλα να τρεχει απο τα μπατζακια (και με το bad ending να ειναι και το canonical)<br><br>υ.γ. να ναι καλα το παλικαρι που εκανε το ριβιου και πληροφορησε οτι προσβαση στο νεο dlc εχεις και μεσω του πρωτου dlc γιατι δε θα την παλευα να το ξανατερματισω στο ng++
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Επίσης,  δεν υπάρχει good και bad ending στο dark souls. Εξαρτάται εντελώς από το πως ερμηνευεις το lore.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Άρη, ο χειρισμός με το Steam controller στο πρώτο είναι επιεικώς απαράδεκτος. Δεν γυρνάει η κάμερα σωστά ακόμη και 1 ώρα microtweaking στο profile του controller.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ναι, βασικά εννοούσα για τα 2 επικρατέστερα περιφερειακά. Ίσως να μην έχει γίνει σωστό implementation με το steam controller. Πάντως, αν έχεις xbox controller ή κάποιο "f" τής logitech, θα σου πρότεινα να το ξαναδοκιμάσεις. Και εδώ είμαστε και για jolly coop.<br><br> :praisethesun: :thesun:
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Μα επειδή δεν είσαι φιλθυ καζουαλ είναι για εσένα αυτό το παιχνίδι Βόρειε, χωρίς Mods χωρίς τίποτα, έτσι είναι αρκετά hardcore για εσένα  :deal:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,640
Να φανταστώ πως δεν έχει βγει ακόμα κανένα Mod για το 3 που να κάνει πιο φιλική την περιήγηση στα μενού με mouse+keyboard, έτσι?
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,780
<blockquote><br><blockquote><br>Επηρεασμένος από τους διθυράμβους Καλαγκιά, εγκατέστησα επιτέλους το πρώτο Dark Souls με DSFix. Πέθανα στον πρώτο πόση προβλεπόμενα (Asylum Demon), καμιά εξαριά φορές. Του τη σβούρηξα από πάνω για τρελό ντάματζ και κατόπιν με έκανε με τα κρεμμυδάκια. Το παιχνίδι έχει όντως τρελό βάιμπ και ατμόσφαιρα περιεργίλας και σήψης, πολλοί πόντοι από εμένα γι&#039;αυτό όπως και για το τέρμα ομπσκούρ lore που αποκαλύπτεται μόνο ψηγματικά και διαρκώς υπαινίσσεται κάτι πολύ μεγαλύτερο που παραμονεύει στις σκιές. <br><br>ΔΕΝ θα συνεχίσω με την σειρά γιατί αντιλήφθηκα πως απαιτεί εκατοντάδες ώρες προσήλωσης και εκμάθησης, που πολύ απλά, δεν διαθέτω στην παρούσα φάση της ζωής μου. Μικρότερος ή σε διαφορετική συγκυρία, ενδεχομένως να καιγόμουν αγρίως μαζί της. Now I get the appeal <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>Asylum Demon... Το μποσάκι που έχει κόψει τα φτερά σε πάρα μα πάρα πολύ κόσμο  :lol: :lol: :lol:<br></blockquote><br><br>Και γω που νόμιζα ότι το ρόλο αυτό έχουν οι Λορελ και Χάρντι...<br><br>Στέφανε τόσο για το witcher όσο και το <strike>Υπέρλαμπρο</strike> σκοτεινότατο έφαγες 3ψηφιο αριθμό ωρών. Άρα ποια η διαφορά;  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

peisistratos

Hobgoblin Captain
Joined
Mar 4, 2014
Messages
319
<blockquote><br>Επίσης,  δεν υπάρχει good και bad ending στο dark souls. Εξαρτάται εντελώς από το πως ερμηνευεις το lore.<br></blockquote><br><br>Ετσι για να το φιλοσοφησουμε<br><span class="bbcode_spoiler">το γενικοτερο σεναριο και των τριων παιχνιδιων περιστρεφεται γυρω απο το αναμμα των φωτιων (link the fires) για να παραμεινει η φλογα/φως ζωντανη. Σε αντιθεση με τα πρωτα δυο που σε αναφερουν ως cursed και unkindled one τωρα εισαι ο ashen one, εχεις γινει σταχτη, η φωτια ειναι στο τελος της. Αναφερεται και σε αρκετα μερη του παιχνιδιου οτι η φωτια εχει αποδυναμωθει πολυ πλεον και οτι ακομα και να την κρατησεις ζωντανη η age of darkness ειναι αναποφευκτη. Με γνωμωνα οτι τα δυο κεντρικα τελη του παιχνιδιου ειναι link the fires ή αστην να σβησει (και το alternative για εμας τους hipster ειναι να κλεψουμε την φωτια να γινουμε lord of hollows) συν το γεγονος οτι ξερουμε οτι το dark souls 3 θα ειναι και το τελευταιο (κλαψ) δινω ενα 60-40 το "bad" ending να ειναι και το canonical. Προσωπικη γνωμη παντα. </span><br><br><span class="bbcode_spoiler">Στα λεω σωστα στα εξηγω ωραια;</span><br><br>@hellion τι εννοεις για τα μενου, εγω δε συναντησα καποιο προβλημα με m/k
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,640
<blockquote><br>@hellion τι εννοεις για τα μενου, εγω δε συναντησα καποιο προβλημα με m/k<br></blockquote><br><br><img src="http://image.prntscr.com/image/38409dfcec2e462da1d006b95ed92866.png" alt="38409dfcec2e462da1d006b95ed92866.png" class="bbcode_img" /><br><br><img src="http://image.prntscr.com/image/d6cc505681cb492085ee209bc3c80421.png" alt="d6cc505681cb492085ee209bc3c80421.png" class="bbcode_img" /><br><br>Ως έχει, το control scheme δεν είναι m/k αλλά απόπειρα emulation του χειριστηρίου στο πληκτρολόγιο. Εν έτη 2017 και δεν μπορούν καν να μοντάρουν έναν απλό κέρσορα για drag and drop μες στο παιχνίδι.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br><blockquote><br>Επίσης,  δεν υπάρχει good και bad ending στο dark souls. Εξαρτάται εντελώς από το πως ερμηνευεις το lore.<br></blockquote><br><br>Ετσι για να το φιλοσοφησουμε<br><span class="bbcode_spoiler">το γενικοτερο σεναριο και των τριων παιχνιδιων περιστρεφεται γυρω απο το αναμμα των φωτιων (link the fires) για να παραμεινει η φλογα/φως ζωντανη. Σε αντιθεση με τα πρωτα δυο που σε αναφερουν ως cursed και unkindled one τωρα εισαι ο ashen one, εχεις γινει σταχτη, η φωτια ειναι στο τελος της. Αναφερεται και σε αρκετα μερη του παιχνιδιου οτι η φωτια εχει αποδυναμωθει πολυ πλεον και οτι ακομα και να την κρατησεις ζωντανη η age of darkness ειναι αναποφευκτη. Με γνωμωνα οτι τα δυο κεντρικα τελη του παιχνιδιου ειναι link the fires ή αστην να σβησει (και το alternative για εμας τους hipster ειναι να κλεψουμε την φωτια να γινουμε lord of hollows) συν το γεγονος οτι ξερουμε οτι το dark souls 3 θα ειναι και το τελευταιο (κλαψ) δινω ενα 60-40 το "bad" ending να ειναι και το canonical. Προσωπικη γνωμη παντα. </span><br><br><span class="bbcode_spoiler">Στα λεω σωστα στα εξηγω ωραια;</span><br></blockquote><br><br>Να, κοίτα τώρα τι μου κάνεις. Με σπρώχνεις να το ξεκινήσω πάλι για να φρεσκάρω το lore τού 3 και να μπορώ να σου απαντήσω με σεντόνι.<br><br>Όσο για το "κλαψ", θα διαφωνήσω. Καλύτερα που τελειώνει τώρα η σειρά και βρίσκεται στην κορυφη της δοξας της. Οποιοδήποτε επιπλέον sequel κινδύνευε νε πέσει στην παγιδα της επανάληψης. Ήδη το 3 είναι κατα ενα μεγάλο ποσοστό "fan service" και "been there, done that". Όσο γαματο κι αν είναι δεν τόλμησε, επαιξε στα σίγουρα. Το πέτυχε, δεν το συζηταμε αυτό, miyazaki ειναι απο πίσω. Αλλά από αυτόν πλέον περιμένω τη νεα του δουλειά που θα με οδηγήσει να την αγαπήσω το ίδιο με τα Dark Souls.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,533
Εχοντας τελειώσει και το 2ο DLC δεν ξέρω αν όντως τελείωσαν όλα με αυτό που είπε η τύπισσα με τον πίνακα και αν θυμάστε σε κάποια φάση στο 3 λέει πως ακόμα και αν έρθει το τέλος της φωτιάς, μπορεί κάπου κρυφά να ανάψει πάλι. Δεν νομίζω πως έχει τελειωμό η κατάσταση. Αέναος κύκλος είναι με απλά διαλλείματα
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
50% έκπτωση στον ατμό!! Κρίμας έχει πάρει σειρά ένταξης στο μπάκλογκ για μετά το καλοκαίρι.. Όσοι πιστοί τρεχάτε και ΔΓΙΑΔΟΣΤΑΙ
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,780
Μη βιαστείτε να το πάρετε, κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει αφού σε λίγες μέρες βγαίνει η https://www.amazon.co.uk/Dark-Souls-Fire-Fades-DVD-x/dp/B01MRAL8LM/" class="bbcode_url">goty έκδοση...
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Tην Goty περιμένω και εγώ για να χαθώ στο σκότος  :thumbsup:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,535
Θαρρώ ρώτησε ο Αδερφός Μαλαντρουά κάποιες σελίδες πριν πόσο εύκολο είναι το μοντάρισμα του DSFix στο αρχικό DS. Αν και ποτέ δεν χρησιμοποιώ/ασχολούμαι με mods, ήταν πράγματι ένα απλούστατο ζήτημα αποσυμπίεσης κάποιων αρχείων στο directory του παιχνιδιού. Παίζοντας μόνο με X360 gamepad η εμπειρία ήταν πάνω κάτω αυτή που περίμενα από κονσολοπαίχνιδο του &#039;12. Άνετα παλευόταν δηλαδή και τα γραφικά βλέπονταν μια χαρά.<br><br>Αλλά θέλει ώρες επί ωρών, τις οποίες στα γεράματα λίγοι διαθέτουμε. Δυστυχώς.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,533
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PI7nRkq9CEo[/youtube]<br>Εχει δοκιμάσει κανείς τον emulator?
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,533
Μερικά κορυφαία βιντεάκια :pP<br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qZaTInjTACQ&feature=youtu.be[/youtube]<br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5T5swU0jflY&lc=z13bv3h52zyegzs0l23cubbgwunwg140q.1492559384501227[/youtube]<br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UcY9df8Mi7s[/youtube]<br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=70Z2t7nq_sU[/youtube]
 
Top Bottom