What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Dark Souls 3

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Mε τον ιδιο τρόπο εγώ τον βρήκα στο τέρμα του διαδρόμου απο εκεί που είναι η ομιχλόπορτα που πας για τον πύργο στο firelink shrine. Απ'ότι καταλαβαίνω και εγώ τα dlc  πρέπει να είναι ποιο παλούκι από το βασικό game όπως και στο 2. Στο βασικό game ο μόνος που μου έβγαλε την πίστη ήταν ο Nameless King, δεν ξέρω αν στάθηκα τυχερός στα αλλα boss, τα 2 αδέρφια π.χ. τα νίκησα στο τσακ με ελάχιστη ενέργεια να μου έχει απομείνει, η αν φταίει η εμπειρία μου μετά από εκατοντάδες ώρες στα DS αλλά δεν μπορώ να πω οτι δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα. Σκέφτομαι να τσιμπήσω και τα 2 dlc σε έκπτωση και αν έχουνε καταστάσεις όπως και του 2 με fume knight, sir alonne και elana με βλέπω να ξεχρεώνω εκεί τα γραμμάτια.

Το 100% πάντως βλέπω θέλει τρελό grinding για να μαζέψεις μαγείες και με invade μαζεύονται ποιο εύκολα αλλά δεν μπορώ να κάνω invade με τίποτα, οι servers παραμένουν προβληματικοί, ευτυχώς με καλούσαν για μάχες με boss, οι servers μπορεί να είναι ποιο σάπιοι και από τα υπόγεια με τα αρούρια αλλά το praise the sun παραμένει.
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Εάν θέλετε να φαρμάρουμε τα αντικείμενα για τις covenants μπορούμε να στήσουμε multiplayer με κωδικό και να κάνουμε invade ή summon με την red soapstone ο ένας τον άλλο. Θέλω και εγώ να κυνηγήσω το 100% σε βάθος χρόνου. Προς το παρόν το παίζω casually είμαι γύρω στο sl50 στην Irithyll, σε καμιά βδομάδα πιστεύω θα φτάσω στο endgame με τον ρυθμό που παίζω. Δεν έχω δει τι θέλει η κάθε covenant κυρίως προς αποφυγή spoilers, για Blades of the Darkmoon έχω ακούσει ότι θέλει πολύ φαρμάρισμα και δεν ξέρω αν μπορούμε να τα φαρμάρουμε μεταξύ μας.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Προσωπικά το 100% μου φάνηκε πολύ πιο εύκολο σε σχέση με όλους τους προκάτοχους του. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν εκνευριστικό να βρεις όλα τα όπλα ή να σου πέσουν μερικά και στο 2ο το farming online με τον madman ήταν άστα να πάνε. Ας μην μιλήσω για demon's souls με τις πέτρες...

Μονάχα ένα convenant δεν φαρμάρεται offline στο 3. Για όλα τα υπόλοιπα μαζεύεις από εχθρούς τα αντικείμενα που θέλουν και παλεύεται η κατάσταση. Τα υπόλοιπα τα κάνεις χωρίς να το πάρεις χαμπάρι αν πεις πως θες να δεις και όλα τα φινάλε του παιχνιδιού.

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά για τα Concord Kepts τουλάχιστον απ'όσο κοίταξα απαιτείται πολύωρο farming ακόμα και αν έχεις ολα τα αντικείμενα για αύξηση του item drop. Όπως και να έχει θα το δοκιμάσω πρώτα να δω.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Λοιπόν. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ σφάλλεις εδώ φίλτατε Chosen_Undead.

Το Dark Souls 1 για να πάρεις όλα τα achievements έπρεπε να το τερματίσεις 2 φορές και να φας όλα τα bosses 2φορές και κάτι. Και απαιτούσε και λίγο φάρμινγκ στο New Londo Ruins.

Το Dark Souls 3 για να πάρεις όλα τα τσιβος, πρέπει να το τερματίσεις 3 φορές και να λιώσεις σε farming 4-5 διαφορετικών faiths. Πήγα στο NG++ και ήδη σιχαίνομαι τη ζωή μου μιας και δεν έχει μείνει κάποιο questline που να μην έκανα και τη 2η φορά.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Ας τα πάρω αναλυτικά τα παιχνίδια και να αναλύσω τη σκέψη μου

DS1->Τρεις φορές 100%. 2 την PTDE (xbox & steam), 1 την Remastered. Ηταν το πρώτο souls game ever που έπαιξα και χρειάστηκε τότε να πάω NG+4 στις 240 ώρες στο xbox 360 για να το πάω 100% γιατί τα είχα κάνει μούσκεμα στο πρώτο blind playthrough με τα boss souls αλλά και με το quest της Rhea. Μου πήρε πολύ λιγότερο χρόνο να το ξανακάνω στο steam όταν το πήγα 100% πάλι. 110 ώρες στην PTDE, 70 στην remastered. Ισως το ξανακάνω και στο PS3 κάποτε XD

DS2->Δύο φορές 100%. SOFTS και τις 2 φορές απλά στο xbox 360 ήταν στην ουσία η vanilla έκδοση. Πάλι 240 ώρες στο xbox 360, 180 στο steam. Σιχάθηκα τη ζωή μου στο φαρμάρισμα του Mad warrior ενώ και τις 2 φορές ήμουν στα πρόθυρα του ragequit στον Dark Lurker. Ούτε για αστείο δεν ασχολήθηκα σε επόμενα playthrough με τα DLC. Μια φορά τα έβγαζα μόνο. Ηθελε σίγουρα 3 φορές τερματισμό για 100% για να πάρεις όλα τα spells και μεγάλη προσοχή στα npc quests γιατί αν στράβωνε κάτι καληνύχτα. Kαι αυτό το τσίμπησα σε τιμή χώμα και για PS3 κάποτε θα το ξαναπάω 100% for the fun.

DS3->Eίχε τα διπλάσια φινάλε από τους προκάτοχους του (4). Δεν απαιτούσε να μαζέψεις όπλα. Τα quests πράγματι ήθελαν προσοχή για να δεις τα φινάλε που ήθελες. Τα δακτυλίδια και τα spells ήταν απλά μάζεμα σε ng+ & ng++. Εκτός κάποιων που ήταν μέσω convenants. Σε αντίθεση με το 2 ξανάπαιζα τα DLC γιατί γούσταρα φουλ και ήταν και για το challenge αφού ακόμα κάποια bosses solo τελείως με τίποτα. Είχα πάει ήδη 100% το παιχνίδι πριν βγει το 2ο dlc οπότε παίζει και αυτό το ρόλο του. Σίγουρα θα είχα περισσότερες ώρες στο μητρώο και θα μου φαίνονταν πολύ πιο δύσκολο γενικά το 100%. 230 ώρες με 3 φορές να έχω βγάλει το 1ο DLC και μία το 2ο. Το έχω αφήσει στο NG+4 προς στο τέλος έτσι ώστε κάποτε να βγάλω τα απωθημένα μου με μερικά bosses. Πολύ πιο ευκολο εννοουσα ως προς το 100% όχι ως προς τη δυσκολία του γενικά. Γιατί από θέμα bosses το θεωρώ με διαφορά το δυσκολότερο. Που και πάλι όσοι έχουν παίξει Bloodborne λένε πως είναι το ευκολότερο έχοντας συνηθίσει σε τέτοιες ταχύτητες.

Γενικά το 100% το δυσκολότερο για μένα το έχει το Demon's souls για τα materials που ήταν random αν θα πέσουν από τις lizzard και ήθελε και να κάνεις διάφορα στο world tendency, άστα να πάνε. Τα παράτησα στο 2ο playthrough κάπου στις 100 ώρες δεν παλεύονταν καθόλου όλο αυτό. Που φαντάσου το έπαιξα μετά τα DS1,DS2,DS3,Lords of the Fallen. Φαντάζομαι τι είχαν τραβήξει όσοι το είχαν παίξει σαν πρώτο τους souls game.  Από άλλα souls like games και το The Surge έχει απάλευτο 100% αφού ζητάει να κάνεις διάφορα σε bosses που μόνο εύκολο δεν είναι. Στο NG+ ενδεικτικά στο πρώτο boss δεν τα κατάφερα.

Από όλα αυτά το DS3 είχε το πιο ευχάριστο 100% και μου φάνηκε και πιο σύντομο. Καθαρά υποκειμενικό το θέμα θεωρώ το τι πιστεύει ο καθένας για το κάθε παιχνίδι. Τα έχουμε ξαναπει για το θέμα δυσκολίας, πιστεύω το ίδιο πράγμα ακριβώς και για το 100%. Αλλά γενικά το Demon's Souls παραμένει το Νο1 για τα ηλίθια weapon upgrade mechanics που είχε. Αν ποτέ βγει remaster ή remake αυτό το πράγμα πρέπει να το φτιάξουν, είναι ηλίθιο.





 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Toν Mad Warrior που λες πάντως δεν τον θυμάμαι τόσο ανυπόφορο, στις 5 φορές τον έβρισκες την 1 ποσοστό πολύ καλύτερο από αυτά που βλέπω για το 3. Γενικά είναι μαλακία στα DS αυτό με τα τυχαία drops που σε αναλώνουν με ανελέητο φαρμάρισμα, σε κάνουν να βαριέσαι, είναι κρίμα για το παιχνίδι.

Αν πάντως λες οτι το βρήκες ευχάριστο του 3 αυτό είναι καλό γιατί το έχω δει με κακό ματι ως τώρα.
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Καλά στο DeS σε casual playthrough είχα θέματα με τα upgrade materials. Μερικά pure stones (τα αντίστοιχα των slabs) είναι κλειδωμένα πίσω από crystal lizards με set αριθμό respawns (3-4 συνήθως) και όχι μόνο δεν είναι guaranteed drop αλλά εάν εξαφανιστεί το lizard θεωρείται σαν να "ξοδεύτηκε" το αντίστοιχο spawn. Άλλα πέφτουν από red phantoms που spawnαρουν μόνο σε pure black world tendency ενώ τα colorless souls (κάτι ενδιάμεσο μεταξύ twinkling titanite και demon titanite/titanite scale) που βρίσκεις σε ένα playthrough δεν φτάνουν για να τερματίσεις ένα special όπλο εκτός εάν παίζεις σε pure black.

Με +4 weapon το τερμάτισα. Σε κάποια σημεία εντελώς unpolished αυτό το παιχνίδι.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Στο DeS έχασα κάθε ελπίδα όταν έφαγα την παγωμάρα με τις σαύρες  που εξαφανίζονται και απλά σταμάτησα την προσπάθεια, ποιος παρανοϊκός το σκέφτηκε αυτό το πράγμα και γιατί πέρασε δεν μπορώ να καταλάβω.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Τελειώνω το 3ο playthrough (έχω φάει όλα τα μπόσιζ εκτός απ των DLC).

Ψήνεται κανείς να φαρμάρουμε Blades of the Darkmoon και Watchdogs of Farron; Μόνο αυτά τα 2 μου μένουν για να μαζέψω όλα τα δαχτυλίδια/miracles.



Και τελικά θα χρειαστώ και 4ο playthrough (λιγότερο απ το μισό αυτό), γιατί δεν πήρα το Proper Bow gesture... FML
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Τέλος και το 3ο Playthrough, πήγα 4ο έφτασα και Farron Keep/Cathedral για να πάρω το Proper Bow achievement που λειπε.
Ενώ λοιπόν είχα 42/43 achievements, το τελευταίο (Complete every other achievement) δεν το έδινε.

Wtf λέω. Κάτσε να πάω Firelink Shrine μπας και ξεκολλήσει.
Τίποτα.

Kάνω log out. Ξανά log in. Τίποτα.

Λέω «τέλεια! κολλημένο για πάντα; FML»
Βλέπω στα XBOXachievements άλλος ένας διαμαρτύροταν ότι είχε παρόμοιο πρόβλημα.

Τελευταίο ρηζόρτ και μετά από αυτό κατ μα λαηφ ίντου πίσηζ:
Πάω στο DLC (Ariandel) να ανάψω το πρώτο bonfire.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΕ.
Οπότε να ξέρετε ότι άμα σας κολλήσει και δεν σας δίνει το ατσίμε, μάλλον θα πρέπει να ανάψετε ένα οποιοδήποτε bonfire.



Στην ουσία τώρα.
Ωραίο παιχνιδάκι, αλλά δεν είχε πολλά παραπάνω να προσφέρει από τα άλλα 2.

Ενδεικτικά μου πήραν:
Dark Souls 1 = 164h

Dark Souls 2 = 169h

Dark Souls 3 = 139h

Το πρώτο ως πρώτη εμπειρία, μου πήρε γύρω στις 125 ώρες να το τερματίσω (με όλα τα DLC) αν θυμάμαι καλά;
Ναι ήμουν νουμπ και δεν ήξερα τα μεκάνιξ. Το grinding που ήθελε στο New Londo Ruins και στον υπόνομο με τα sludges ήταν σπαστικό, αλλά ήταν και απλό. Σε 2 ώρες τελείωνες.

To 2ο = τρελό grinding για το 100%. Και ήθελε και Online Farming. Και ας είχε τα λιγότερα achievements από όλα τα παιχνίδια. Ήταν και μεγαλύτερο βέβαια θαρρώ, αλλά ανηλεές grinding. -.-

Το 3ο μικρότερο σε διάρκεια από το 2ο και έκανες πιο γρήγορα το Playthrough πιστεύω, αλλά κι αυτό είχε αρκετό farming (βρίσκεται στη μέση βέβαια κάτω από το εκνευριστικό DS2).



So long and thanks for all the Soles.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,851
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα κυκλοφορήσει κουτατι τριλογία στις τρεις πλατφόρμες και ταυτόχρονα και μια collector's. Τι ισχύει τελικα;
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
https://gr.pcmag.com/pc-games-products/30687/to-dark-souls-trilogy-erkhetai-ten-anoixe">https://gr.pcmag.com/pc-games-products/30687/to-dark-souls-trilogy-erkhetai-ten-anoixe

Επίσης να υπενθυμίσω σε όσους δεν έχουν μπει ακόμα στη καναλάρα μας https://discordapp.com/invite/SapNg3u">https://discordapp.com/invite/SapNg3u
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Φοβερή η συλλεκτική αλλά κοστίζει όσο μια κονσόλα, η ένα mid-range pc, η ένα μεταχειρισμένο saxo, είναι οτι ποιο κοντά σε bethesda έχει κάνει ποτέ η From.
 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,178
Επειδή η collector's edition είναι σε πολύ υψηλές τιμές θα ήθελα να ενημερώσω εσάς τους fan των dark souls ότι το βιβλίο των 460 σελίδων που περιλαμβάνει πουλιέται και ξεχωριστά σε λογική τιμή  https://www.amazon.de/Souls-Trilogy-Compendium-Future-Press/dp/3869930926/ref=pd_sbs_0_1/257-2439179-4047066?_encoding=UTF8&pd_rd_i=3869930926&pd_rd_r=dddcc065-52de-11e9-8669-1d4b023142e4&pd_rd_w=UbFNF&pd_rd_wg=jeHmz&pf_rd_p=74d946ea-18de-4443-bed6-d8837f922070&pf_rd_r=98NH3DQ2VPE4QP1NA7WE&psc=1&refRID=98NH3DQ2VPE4QP1NA7WE
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ωραίος. Σίγουρη αγορά το βιβλίο. Μαζί με του Sekiro και το lore book τού Division, θα συμπληρώσει ωραία τη συλλογή.
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Μέχρι να βγει το Sekiro σε έκπτωση, Dark Souls 1 ή 3;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Το πρώτο. Δαγκωτο. Έπειτα πας στο τρίτο
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
@Hank Chinnaski

Αν πρέπει να παίξεις οπωσδήποτε ένα από τα δυο, τότε παίξε το πρώτο. Και τα 3 παιχνίδια είναι καλά παιχνίδια.

Το Sekiro το έχω αρκετά ψηλά στη λίστα μου με τα προσεχώς. Το έχω ψάξει λίγο για να δω τι θάρθει. Λάβε υπόψη σου πως είναι αρκετά διαφορετικό από τα Dark Souls σε πολλά πράγματα και ίσως παίζοντας πρώτα DS μπορείς να αποκτήσεις κάποιες "κακές" συνήθειες που θα πρέπει να αποβάλλεις μετά για το Sekiro. Αναφέρομαι κυρίως στον ρυθμό της μάχης και στην προσέγγιση των Boss fights


Σε άλλα νέα, να αναφέρω πως τελειώνοντας το DS3 και βλέποντας τα βιντεάκια του VaatiVidya όπως κάνω μετά από κάθε DS game, έπιασα και διαβάζω το Dark Souls Trilogy Compendium. Έχει την ιστοριά με χρονολογική σειρά όπως προκύπτει από τις περιγραφές των αντικειμένων, λειτουργεί σαν εγκυκλοπέδεια πιο πολύ. Βιβλίο-κόσμημα για την βιβλιοθήκη για κάποιον που του αρέσει η σειρά, αν μπορείτε να το βρείτε ακόμα. Μου αρέσει πολύ η ιστορία, αν και αρκετά μπερδεμένη, έχει όμορφους συμβολισμούς.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,272
Μέχρι να βγει το Sekiro σε έκπτωση, Dark Souls 1 ή 3;

1, το 3 έχει αρκετές αναφορές σε γεγονότα και πρόσωπα του 1 (έστω και με τον γνωστό αόριστο/έμμεσο τρόπο του Dark Souls).
 
Top Bottom