bald_killer
Death Knight
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Χρόνια είχε να λερωθεί έτσι το βρακί μου
Ε, αυτό τον καιρό ειμαι off και φοράω νορμάλ εσώρουχα.Δηλαδή θες να μας πεις ότι φοράς βρακί όταν παίζεις Σκοτεινές Σόλες; Εγώ με πάνες είμαι. :Ρ
Εν τω μεταξύ, στο 0:30 νόμιζα αρχικά ότι του είχε φορεθεί "κολάρο" κάποια ασπίδα...
Αν είναι χωριστό entry στο steam library ναι, αν για κάποιο λόγο η παλιά έκδοση έγινε απλά updated στην νέα, τότε όχι. Αλλά για να είναι διαθέσιμο για χωριστή αγορά, λόγικά είναι χωριστό entry.
Τι ωραία παιχνίδια ρε γαμώτο. Και κάνω κύκλο λέγοντας πως θυμίζουν την ατμόσφαιρα του
King's Quest VIII : Mask Of Eternity
(κυρίως τα πρώτα 2-3 maps)
Φαντάζεσαι η Activision να κάνει reboot τα King' s Quest ως soulslikes; Ο Phil Spencer είχε αναφέρει ονομαστικά την σειρά όταν είχε πρωτοανακοινωθεί η εξαγορά της Activision.
Πέρα από το ξεχωριστό entry είναι και πολύ διαφορετικό σε πολλα πράγματα από τη SOFTS έκδοση. Εχθροί είναι διαφορετικοί σε πολλά σημεία, αντικείμενα είναι αλλού και το κυριότερο δεν υπάρχει Forlon. Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο με τις αλλαγές που είδα όταν έπαιξα τη SOFTS έκδοση στο PC μετά το πλατίνιασμα στο xbox 360. To ξαναπήρα και στο ps3 κάποια στιγμή. Αν και οι δύο εκδόσεις των xbox 360/ps3 λέγονται SOFTS δεν έχουν τις αλλαγές της έκδοσης του SOFTS για PC/PS4. Αξίζει με χίλια πάντως να παίξει κανείς και αυτή την έκδοση.Τα χω όλα, αλλά θέλω να ξανα-αγοράσω το Dark Souls II (είχα το Scholar of First Sin με full achievements).
Αν το βρω σε έκπτωση στα Winter Sales (δεν ήταν ούτε στο Bandai Namco Sale oύτε τώρα στο Autumn Sale του Steam), θα είναι ξεχωριστά τα achievements από το Scholar , σωστά;
Το Darkness 2 πώς σου φάνηκε?