Borracho
Ancient Red Dragon
Με 50 ώρες γραμμένες στο DD και τα "καμάρια" μου μόλις Level 5 (το ίδιο το Darkest Dungeon με βλέπω να το χτυπάω μετά την 70η ώρα παιχνιδιού) συμφωνώ με πολλά από τα γραφόμενα του Νικόλα. Ενώ μέχρι να κλείσω το 50ωρο το παιχνίδι πραγματικά με είχε απορροφήσει ολοκληρωτικά, από την στιγμή που αντιλήφθηκα πως ουσιαστικά grindάρεις το ίδιο set μπόσηδων τρεις φορές προτού μπεις σε τροχιά για φινάλε στο DD, ο ενθουσιασμός μου περιοριστήκε σε δυο-τρια "ό,τι γίνει" runs την εβδομάδα. Παραμένει εκπληκτικό το παιχνίδι και μέχρι να φας για πρώτη φορά όλους τους μπόσηδες, έχει και ένα έντονο αίσθημα μυστηρίου. Κατόπιν, η επανάληψη αρχίζει να κουράζει. Αλλά τί να λέμε τώρα, όταν θυμάσαι πως ένα παιχνίδι "αρχίζει να κουράζει" μετά τις 50 πρώτες ώρες, μάλλον κάτι έχουν κάνει εξαιρετικά οι developers.<br><br>Τίποτε δεν θα είναι ποτέ Witcher 3 (130 ώρες και περιμένω το Blood & Wine σαν πρεζάκι πίσω από το Πνευματικό Κέντρο) αλλά το DD παραμένει ο κορυφαίος indie τίτλος που έχω δει ως τώρα μέσα το 2016.