Die With Your Boots On

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Χρόνους μας άφησε και ο Malone, γνωστός ως μπασίστας των Cynic σε ηλικία μόλις 50 ετών :(

Και όποιος ρωτήσει "ποια είναι αυτή ρε γκου και θα έπρεπε να την ξέρω", να μην ξαναμπεί στο ragequit πριν παίξει The Pandora Directive.

EDIT: Wtf, όταν μπήκα στο topic δεν έδειχνε τίποτα μετά το post του Chosen, κάνω δύο λεπτά να ποστάρω, βλέπω ότι με έχει προλάβει ο Hellion πριν μισή ώρα :giankos: .

Άφωνος.
Τα προβλήματα υγείας που λέει πιθανόν να ήταν ο λόγος που σταμάτησε τη δραστηριότητα της η μπάντα πριν 2 χρόνια. Κρίμα, έφυγε πολύ μικρός.

τι ν αυτα ρε? καλα που εφυγε το 20.
στα χρονια της ανθρωπινης ιστοριας παιζει να ειναι η πρωτη φορα που φευγουν μαζι σε μια μερα τοσοι "επωνυμοι".
rip, Gerry.
σ ευχαριστουμε για Τον Υμνο...

εντιτ: α ρε γκου, ποσο γερο μ εκανες να νιωσω.
εσεις ΟΙ ΝΕΟΙ την θυμαστε απ το παντορα, εμεις ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ απ τους αγγελους του τσαρλυ...

Last edited:
Ο Laiho τελικά μας άφησε το '20 απλώς η οικογένειά του δεν ήθελε να δώσει άμεση δημοσιότητα στο θέμα.
Κωλοχρονια το κέρατό μου μέσα...

Ωχ. Κρίμα τι να πεις.

Και όποιος ρωτήσει "ποια είναι αυτή ρε γκου και θα έπρεπε να την ξέρω", να μην ξαναμπεί στο ragequit πριν παίξει The Pandora Directive.

EDIT: Wtf, όταν μπήκα στο topic δεν έδειχνε τίποτα μετά το post του Chosen, κάνω δύο λεπτά να ποστάρω, βλέπω ότι με έχει προλάβει ο Hellion πριν μισή ώρα :giankos: .

Ο θάνατος είναι μεγαλύτερη είδηση από την επιβίωση.

δε με νοιαζει τι μαλακιες εκανε στη ζωη του και ποιοι δαιμονες του ετρωγαν την ψυχη. δεν ειμαι δω ουτε για να καταδικαζω ουτε για να συγχωρω. αυτο που ξερω ειναι οτι η Μουσικη του και ειδικα αυτα τα 2'40'' του Be my Baby, θα με ανεβαζουν ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ στ αστερια.
Αντιο, Φιλ.

Back