Die With Your Boots On

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν πρόκειται για κάποια ιδιαίτερη διασημότητα με τη συμβατική έννοια, αλλά όπως και να έχει...

 
Οταν πεθαινουν τετοιοι ανθρωποι περναει στα ψιλα. ποιος μπορει να φανταστει την ζωη στο παρελθον του χωρις cd?
 
το ειχα διαβασει αλλα δεν ειχα την συνειδητοποιηση, μεχρι που ειδα το αυγο.
εφυγε στα 81, ειχε τρεις γυναικες και 6 παιδια. Επαιξε σε μεγαλες ταινιες διπλα σε διασημους ηθοποιους. Μια χαρα ζωη εκανε.
 
RIP Lucille Bluth (Jessica Walter).

Τεράστια ερμηνεία στο Arrested Development, έκλεβε την παράσταση εύκολα σε οποιαδήποτε σκηνή ήταν παρούσα.
 
Πέθανε από επιπλοκές του covid ο δημοσιογράφος Άρης Σκιαδόπουλος. Πήρε συνέντευξεις από πολλές σπουδαίες προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών, δουλεύοντας κυρίως στην ΕΡΤ. Το όνομα όχι και τόσο γνωστό, ενδεικτικό της σεμνής διακριτικής του παρουσίας, αλλά το πρόσωπο του όλο και καπου το θυμούνται οι παλιότεροι κυρίως.
Νυχτερινός Επισκέπτης
 

Έχει παίξει σε πολλές παραγωγές, αν και μάλλον θα τον μνημονεύουμε αιωνίως ως Σύντροφο Ντιάτλοβ στο προπέρσινο Chernobyl.
 

Έχει παίξει σε πολλές παραγωγές, αν και μάλλον θα τον μνημονεύουμε αιωνίως ως Σύντροφο Ντιάτλοβ στο προπέρσινο Chernobyl.

Ας είναι ελαφρύ το ραδιενεργό χώμα που θα τον σκεπάζει...
 
Διάβασα ότι προ ημερών έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο Johnny Dumfries, για λίγο οδηγός στην Lotus, teammate του Ayrton Senna και νικητής του αγώνα του Λε Μαν. Και επειδή προφανώς δεν είχα ακούσει ποτέ το όνομά του, είπα να μπω στην διαδικασία να τον ψάξω.

Πολλά κιλά στο βρακί για να οδηγείς έτσι


Δεν θέλω να φανώ άδικος, αλλά δεν πιστεύω ότι οι σημερινοί οδηγοί, τουλάχιστον η πλειοψηφία αυτών, θα είχαν τους τίτλους που κουβαλάνε αν οδηγούσαν σε τέτοια μονοθέσια.
 
Κάπου στο πρώτο λεπτό (και νωρίτερα) βλέπεις και φλόγες από το μπροστινό αμάξι. Είναι τα κοχόνες που τρίβονται στο οδόστρωμα κατά το απότομο φρενάρισμα.
 
Δεν θέλω να φανώ άδικος, αλλά δεν πιστεύω ότι οι σημερινοί οδηγοί, τουλάχιστον η πλειοψηφία αυτών, θα είχαν τους τίτλους που κουβαλάνε αν οδηγούσαν σε τέτοια μονοθέσια.
Ειναι γενικο το κακο, παντου.
Παραδειγμα.
Χθες επιασα μια συζητηση με τον αδερφο μου για την ΠΑΣΟΚαρα, για το χαχα και οχι για την παραταξη.
Στο τραπεζι επεσε η διαταγη να βυθιστει το τουρκικο ερευνητικο εαν μπει σε ελληνικα υδατα. Η ερωτηση που εκανε ο ανδρεας στον, δεν θυμαμαι ποιον συνεργατη του. αυτη την γ*μας; για την Θατσερ που στεκοταν διπλα τους. Το λυκο-πεσιμο στην κορη του Μητσοτακη κ.α
Βαλε τωρα τον Κυργιακο που πηγε στον Τραμπ με γη και υδωρ προς χαρισμα.
 
Απεβίωσε ακόμα ένας ηθοποιός του Twin Peaks.


Μακράν οι πιο σιχαμεροί χαρακτήρες. Το οποίο τιμά την υποκριτική του ικανότητα, υποθέτω.
 
Ο Koulis φταίει.
171721314_271325004638071_3233073956989063704_n.jpg
 
Πέθανε πριν λίγες ημέρες και ο Λευτέρης Μυτιληναίος. Ο,τι κοντινότερο είχαμε σε τραγουδιστή τύπου crooner, στην Ελλάδα.

 
Ο Μυτιληναιος ειχε ωραια φωνη και απο τα ελαχιστα που ξερω, ηταν αρκετα σεμνη φιγουρα. πραγμα σημαντικοτερο και απο το ταλεντο.κριμα.
Για τον DMX. Αυτη η ειδηση εχει γινει τσουναμι στο ιντερνετ. δεν τον ηξερα τον τυπο, μαλλον δεν ασχοληθηκα ποτε, αλλα για να γινεται τοση φασαρια πρεπει να ηταν καλος.
 
ασπάραγκε, εχω μεγαλη εκτιμηση στην φωνη του μυτιληναιου και ηταν και γλυκυτατος ανθρωπος. ωστοσο οτι κοντινοτερο ειχαμε σε κρουνερ με την αμερικανικη εννοια του ορου, στην ελλαδα, θεωρω οτι ηταν ο γιαννης βογιατζης. κι απο πισω , σε αποσταση, ο δακης.
 
Back
Top