What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Die With Your Boots On

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567

Την θυμάμαι να μας απασχολεί συλλογικά ως χώρα στα 90ς και να παίρνει παραμάζωμα τα ελληνικά σόου στην τηλεόραση, τότε που έκανε τη συνεργασία με τον Θάνο Μικρούτσικο. Κορομηλά, Ανδρέας Μικρούτσικος κτλ κτλ, κάθε βδομάδα και τουλάχιστον 1 εμφάνιση στην τηλεόραση.

Οι κακές οι γλώσσες κυκλοφορούσαν τότε φήμες πως ο τότε σύντροφός της είχε αυτοκτονήσει επειδή τον χώρισε για χάρη του Μικρούτσικου.

Αθώα 90ς.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Το έμαθα πριν λίγο και στεναχωρήθηκα ρε γμτ.

Goodnight, sweet prince.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Πάντα σκεφτόμουν ότι ήταν πρέπει να ήταν τεράστια η ξενέρα να είσαι δίπλα στην Σελήνη και να μην μπορείς να πατήσεις εκεί για να μπορέσει να σταθεί η αποστολή....
Ίσως να πάει τώρα
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,501
εφυγε ο Nick Kamen.
ενταξει, δεν ημουνα φαν, δε θα μπορουσα να ειμαι, αλλά να. οταν ξηλωνονται κομματια απ τα νιατα σου, οσο μικρα κι αν ειναι, κι οσο ασημαντα κι αν φαινονται, το σεμεδακι σιγα σιγα διαλυεται.

ο ερμος ο νικ δεν εμοιαζε καν ιδιαιτερως ταλαντουχος, και περα απ την εξωτερικη του εμφανιση, δεν ξεχωριζε για κατι στα ματια των πολλώνε. αλλά ακομα κι ετσι, το καλυτερο τραγουδι που ειπε, για μενα, δεν ηταν ενα απ τα λουσατα, λαμπερα και εμπορικα που του χαρισε η ΕΠΙΣΤΗΘΙΑ εκεινο τον καιρο φιληνάδα του Μαντονα, αλλά ενα πιο χαμηλοφωνο που εγραψε μονάχος του.
και ναι. αυτο κατι σημαινει. και ναι, του αξιζει μια αναφορα γιατι με γοητευουν προφανως οι πορειες αθρωπων που δεν εφτασαν ποτέ εκει που θα μπορουσαν.

ας πιουμε λοιπον αποψε μια μπυρα για τον νικ και ας παιξωμε δυνατα στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ (μη γινεστε τωρα ρέμπελοι χωρις αιτια. ποια μπαρ??? πατε καλα? το ειπε κι η τηλεόρασις, μετα φευγουν σταγονιδια και γεμωζει ο χωρος ιό. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ Μ ΑΥΤΑ.) το Ασμα I promised myself.
καλο ταξιδι, νικόλα.

 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Δεν γνωριζα την υπαρξη του αλλα αδιαφορους δεν πρεπει να μας αφηνει ο θανατος.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Κυκλοφορούσε σαν φήμη από το πρωί, αλλά πλέον φαίνεται πως επιβεβαιώνεται: απεβίωσε σε ηλικία 59 χρονώ η Tawny Kitaen, μια από τις χαρακτηριστικότερες θηλυκές μορφές των 80ς.


 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Στις 6 μαϊου μας άφησε και ο Kentaro Miura (berserk). Τα νέα εμφανίστηκαν πριν κάποιες ώρες και είναι legit (το ανακοίνωσε ο publisher του). :cry:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Τι ΛΕΣ τώρα ρε φίλε.
Το Berserk με είχε ταξιδέψει στα φοιτητοχρόνια. Πρώτα το απανθράκωμα με το anime που ήταν το αγκίστρι και το manga έπειτα που είναι από τα ελάχιστα που με ενδιέφεραν και αγόραζα τακτικά μέχρι σχεδόν τα πιο πρόσφατα τεύχη.
Είχε πλέξει ένα αδιανόητα σάπιο κόσμο με βαθύ lore (τα Souls χρωστάνε πολλά σε αυτό, το είχε πει και ο Miyazaki).
Το συζητούσα πριν κάνα μήνα με τον αδερφό μου ότι έχει απλωθεί κάπως η ιστορία και θα έπρεπε να μαζεύει τα διάφορα storylines σιγά σιγά καθώς δεν είναι και μικρός σε ηλικία...
Άφησε μεγάλο έργο πίσω του. Κρίμα.
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
735
Θυμάμαι προ ετών που διάβαζα (scanlations) ότι chapter έβγαινε (όποτε έβγαινε) από διάφορες ανακοινώσεις προς αναγνώστες ότι έμπαινε το manga σε hiatus γιατί μπαινόβγαινε σε νοσοκομεία αρκετά χρόνια τώρα.

Από τα λίγα που έιχα καταλάβει πάντως, το σχέδιο είχε αναληφθεί σε μεγάλο βαθμό (αν όχι εξ'΄ολοκλήρου) από άλλους οπότε σε συνδυασμό με ένα πιθάνο υπάρχων story draft θεωρώ τη συνέχεια της ιστορίας και με ικανοποιητική κατάληξη ένα πολύ πιθανό σενάριο.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Tο Berserk το γνώρισα γύρω στο 2013 όταν ο φίλος μου ο Μίμης μας έβαλε να δούμε το Egg of the King και μου δάνεισε και ένα volume στα Ελληνικά. Και ομολογώ ότι at that point μου άρεσε μόνο όσο έβλεπα το κλασσικό fantasy με mercenaries. Aπό Eclipse και μετά δε μου άρεσε στην αρχή. Σιγά-σιγά όμως είδα ότι ΕΚΕΙ είναι που πραγματικά έχει νόημα και κάνει το manga να ξεχωρίζει!
Μακάρι να έχει δώσει σε συνεργάτες τη συνέχεια της ιστορίας, για εμένα προσωπικά είναι σχεδόν τόσο βασικό to Berserk για την επιβίωση μου όσο και το Gothic και το Jojo's π.χ.
Χωρίς να θέλω να είμαι edgy, αν με ρώταγε κάνας θεός αν θα διάλεγα να συνεχιστεί το Berserk με Miura κανονικά μέχρι τέλους ή να σταματήσει η σφαγή στη Μέση Ανατολή, θα απαντούσα έτσι:
 
Top Bottom