Die With Your Boots On

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εδώ χάσαμε ολόκληρη Βάσω Παπανδρέου, με τραγουδιστές θα ασχολούμαστε;

Απεβίωσε ο Paul Di'Anno, ταλαιπωρημένος από πολλά προβλήματα υγείας εδώ και χρόνια.

Απεβίωσε ο Paul Di'Anno, ταλαιπωρημένος από πολλά προβλήματα υγείας εδώ και χρόνια.
Γι'αυτό είχε αντικατασταθεί;
Και πως ήταν να τραγουδάει άλλος στη θέση του; Σας άρεσε το ίδιο;

Ο ποιος;
Ποτέ δεν μου άρεσε το συγκεκριμένο boyband προσωπικά αλλά από την άλλη ειναι από τα πιο διάσημα των τελευταίων ετών ειδικά στην Ελλάδα. Τους είχα μπλέξει στο μυαλό μου με τους One Republic πάντως. Έπαιζαν πολύ σε mad tv/MTV.
Πάντως καλό θα ήταν άλλη φορά που πεθαίνει κάποιος τραγουδιστής ή μέλος μπάντας να βάζουμε και ένα χαρακτηριστικό τραγούδι για να μαθαίνουμε και κάτι όλοι.
Π.χ. τους Grateful Dead δεν τους ξέρω προσωπικά. Γενικά καμία επαφή με το είδος. Πάντως δεν φταίει το μέρος μου μεγάλωσα. Ο λύγκας άκουγε metal πολύ.

Οι Grateful Dead δεν είναι metal, psychedelic jazz/blues/rock και άλλα πολλά μαζί είναι, ή μάλλον ήταν, γιατί έπαψαν να είναι ενεργοί από το 1995. Ήταν γνωστή μπάντα για την αφοσίωση των οπαδών τους, και για το ότι ενθάρρυναν τις ανεπίσημες ηχογραφήσεις από τις συναυλίες τους και την διανομή τους μεταξύ των οπαδών.

Σε ηλικία 82 ετών έφυγε ο Μπουτάρης.

Χαρε κάτσε καλά!:cry:

Επειδή είχαν περάσει αρκετοί της τηλεόρασης από τις ταβέρνες που δούλευα, ο μόνος που ήταν σοβαρός, καλοσυνάτος και θα κουβεντίαζε μαζί σου ήταν ο Χαρδαβέλας. Ισως και ο Τριανταφυλλόπουλος.
Τωρα για τις θεματολογίες του, οκ, έπρεπε κι αυτός να βγάλει το ψωμί του. Στον αθέατο κόσμο έβγαζε καλύτερα θέματα.

Επειδή είχαν περάσει αρκετοί της τηλεόρασης από τις ταβέρνες που δούλευα, ο μόνος που ήταν σοβαρός, καλοσυνάτος και θα κουβεντίαζε μαζί σου ήταν ο Χαρδαβέλας. Ισως και ο Τριανταφυλλόπουλος.
Τωρα για τις θεματολογίες του, οκ, έπρεπε κι αυτός να βγάλει το ψωμί του. Στον αθέατο κόσμο έβγαζε καλύτερα θέματα.

Ωραίος ο Χαρδαβέλας. Όντως, αυτή η καλοσύνη και η σοβαρότητα που λες, έβγαινε και στις εκπομπές του. Τώρα, όσον αφορά τη θεματολογία, ακόμη και όταν κάποιες φορές ήταν μούφα, είχε τον τρόπο του να σε κρατάει μέχρι το τέλος της εκπομπής. Πιστεύω ότι στις εκπομπές που αναφέρεσαι, δεν έφταιγε τόσο αυτός όσο οι τσαρλατάνοι που προσκαλούσε...

Ο Τριανταφυλλόπουλος θα κουβέντιαζε μαζί σου για να βγάλει καμιά βρώμα. :Ρ Αν είσαι τόσο "γλίτσας" στην τιβί, σίγουρα θα είσαι και στην προσωπική σου ζωή...

Λίστα με όλους τους ηθοποιούς/συνθέτες/συντελεστές στη μικρή/μεγάλη οθόνη που απεβίωσαν μέσα στη χρονιά, με αρκετούς θανάτους κάτω από το Mortradar, όπως πχ η "Παναγία του Ιησού από τη Ναζαρέτ".

Και o Jimmy Carter στη λίστα, πλήρης ημερών στα 100 έτη.

Θετικά ξεκινά το 2025, 88 χρόνια βέβαια αλλά από το τίποτα....

Δημοσία δαπάνη εννοείται η κηδεία

Pasokara.jpg

Διαβάζω λίγο επιγραμματικά επικηδείους προσπαθώντας αντιληφθώ τον παλμό (no pun intended), χωρίς να μπορώ να έχω αίσθηση του τι συμβαίνει κάτω και το ευρύτερο κλίμα που επικρατεί.

Τελικά συμπεραίνω ότι ο Σημίτης παίζει να ήταν ο εξυπνότερος πολιτικός της μεταπολίτευσης, αφού μετά από τόση ρεμούλα κτλ, πέταξε ένα κυνικό "δεν ήξερα τίποτα" και δεν ίδρωσε αυτί.

Ήταν ο πιο αποτελεσματικός (το για ποιον είναι ένα άλλο θέμα) πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης μέχρι (θα το πω ναι) να έρθει ο Κούλης.

Η χώρα έχει διαλυθεί πλήρως αλλά κάθε φορά που πεθαίνει ένας πολιτικός γίνονται αφιερώματα που τους παρουσιάζουν όλους σαν πεφωτισμένους εθνάρχες. Κάτι δεν κολλάει εδώ.

Back