What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, αμοιβές κτλ

pitsinius

Umber Hulk
Joined
Dec 12, 2012
Messages
792
Δηλαδή στον Κομμουνισμό δε θα χει κάποιον πάνω απ'το κεφάλι του?

Να τονίσω ότι ΔΕΝ υπερασπίζομαι τον Καπιταλισμό έναντι του Κομμουνισμού. Μια τέτοια σύγκριση θα ήταν άκυρη μιας και τον 2ο δεν τον έχω ζήσει ποτέ.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,293


pitsinius wrote:
Δηλαδή στον Κομμουνισμό δε θα χει κάποιον πάνω απ'το κεφάλι του?

</blockquote>

<blockquote> Τα πολιτευματα υπαρχουν για να υπαρχουν. Στο τελος ομως η αισχροκερδεια θα επικρατει </blockquote>

 

hellboy

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 7, 2014
Messages
232
<blockquote>Δηλαδή στον Κομμουνισμό δε θα χει κάποιον πάνω απ'το κεφάλι του?
Ν τονίσω ότι ΔΕΝ υπερασπίζομαι τον Καπιταλισμό έναντι του Κομμουνισμού. Μια τέτοια σύγκριση θα ήταν άκυρη μιας και τον 2ο δεν τον έχω ζήσει ποτέ.</blockquote>
Ααααααααχ.....αυτη η τακτικη....... Να καθεσε μπροστα απο το μαναβικο ενα πραγμα , να συζητας αν ειναι καλες οι ντοματες και να πεταγετε καποος να φωναξει "ΕΕΕ! ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΟΜΩ΅ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚαΛΑ!"
.........................
Μια φορα να μην αναφερει καποιος καπως αρνητικα τον κομμουνισμο, την ωρα που λεμε για τα στρεβλα του καπιταλισμου...και τι στον κοσμο....πραγματικα....
 

hellboy

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 7, 2014
Messages
232
Και ξαφνικα εκει που λεγαμε για εναν κρετινο που θα γινει πλανηταρχης απλα επειδη εχει λευτα, και εναν καριολακο που γουσταρει να εφαρμοζει την ευγονικη (τον ποντικομουρη που ανεβασε τις τιμες στο χαπι για το χιβ), θα αρχισουν ΟΛΟΙ να συζητανε για το ποσο ασχημα περναγαν στη Σοωβιετικη Ενωση...
Μανα μου-μανα μου.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,327


pitsinius wrote:
Γιατί δηλαδή που βρίσκεις το παράλογο? Αν ενδιαφερόμασταν για το κοινό καλό, γιατί να μη δούλευε το υπάρχον σύστημα?</blockquote>

To παρόν σύστημα μια χαρά δουλεύει. Απλά φτάνει στο τέλος του καθώς ουσιαστικά πλησιάζει στην επίτευξη του απώτερου στόχου του. Η εξουσία συγκεντρώνεται στους λίγους που έχουν στη διάθεσή τους το μεγαλύτερο μέρος της οικονομικής δύναμης, οι υποτελείς τους φοβούνται να αντιμιλήσουν ενώ για ξεσηκωμό δεν υπάρχει ούτε υπόνοια. Αντιθέτως, οι ΙΔΙΟΙ οι υποτελείς είναι πλέον αυτοί που προασπίζονται το σύστημα, πράγμα το οποίο πραγματικά γυρνάει πίσω στο χρόνο και σκοτώνει την προ-προ-προ-γιαγιά της λογικής με αποτέλεσμα αυτή να μη γεννηθεί ποτέ. Τουλάχιστον κάποτε το σύστημα ήταν υποχρεωμένο λόγω των συνθηκών να πετάει και κανένα ξεροκόμματο στους πεινασμένους γιατί υπήρχε μία μικρή πιθανότητα να ξεσηκωθούν. (όχι πως αυτό είναι θεμιτό φυσικά... υποτίθεται πως πρέπει να κοιτάμε και ποιος είναι αυτός που ρίχνει το ξεροκόμματο και γιατί μας το προσφέρει... αλλά αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερη κουβέντα)

Όσο για τη διαφθορά: Αν ένα πολίτευμα βασίζεται στη ψευδαίσθηση πως κανείς ποτέ δεν θα κοιτάξει το προσωπικό του όφελος και δεν έχει ασφαλιστικές δικλείδες, καλύτερα να μην εφαρμοστεί ποτέ. Η δημοκρατία στο ξεκίνημά της ίσως είχε κάποιους (απλούς λόγω εποχής) θεσμούς που διασφάλιζαν ως ένα βαθμό την εξάλειψη της διαφθοράς. Αυτό που έχουμε τώρα είναι απλά ένα καρκίνωμα που πολλαπλασιάζεται χάρη στη διαφθορά.

 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,293
https://www.youtube.com/watch?v=6403HAIi-t0
μπορει να εδιωξαν τους τσαρους, αλλα.... :trollface:
 

pitsinius

Umber Hulk
Joined
Dec 12, 2012
Messages
792
Χελμπόυ η αναλύση που έκανες για τα λεγόμενά μου, είναι.... ανούσια (για να μη χρησιμοποιήσουμε άλλες λεξούλες που κάνουν τζιζ)

Αν'αυτού δε θες καλύτερα να μου γράψεις 2 μικρές παραγραφούλες?

1) Τί είναι ο Κομμουνισμός
2)Γιατί είναι καλύτερος απ'το υπάρχον σύστημα

Με το να κάνεις σαν τους Νεάτερνταλ. δεν πρόκειται να πείσεις κανέναν για τα οφέλη του Κομμουνισμού...
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,293


pitsinius wrote:

1) Τί είναι ο Κομμουνισμός
2)Γιατί είναι καλύτερος απ'το υπάρχον σύστημα

</blockquote>

Γραφεις κανα διαγωνισμα;

 

topareaki

Gelatinous Cube
Joined
Sep 11, 2015
Messages
188
μιας και αναφερθηκε οτι εισαι φοιτητης πιτσινιους,θα χεις απλετο χρονο για διαβασμα οποτε μπορεις να διαβασεις τα παντα γυρω απο τον κομμουνισμο απο το να περιμενεις κατηχηση απο το ιντερνετ.
 

hellboy

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 7, 2014
Messages
232
Και συνεχιζει η στρεψοδικια.
Χαρακτηρισε οπως θες και τα γραπτα μου και εμενα. Δε με πειραζει.
Απλα πες μου που στην ευχη ειδες οτι στο θρεντ εδω μιλαμε για τον κομμουνισμο.
Καταλαβαινεις οτι κανεις οτι ακριβως περιγραφω στην "ανουσια αναλυση" μου ?
και επειδη για καποιο λογο ειμαι σιγουρος οτι δε θα κανεις τον κοπο να πας στη πισω σελιδα, οριστε.

<blockquote>Ααααααααχ.....αυτη η τακτικη....... Να καθεσε μπροστα απο το μαναβικο ενα πραγμα , να συζητας αν ειναι καλες οι ντοματες και να πεταγετε καποος να φωναξει "ΕΕΕ! ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΟΜΩ΅ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚαΛΑ!"
.........................
Μια φορα να μην αναφερει καποιος καπως αρνητικα τον κομμουνισμο, την ωρα που λεμε για τα στρεβλα του καπιταλισμου...και τι στον κοσμο....πραγματικα....</blockquote>


Κανεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που περιεγραψα.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Μαρξιστική Οικονομική Ι και γενική οικονομική ιστορία στη σχολή σου. Επίσης πουλάνε μέχρι και γκράφικ νόβελς πλέον με το κεφάλαιο και τα λοιπά ευαγγέλια του κόμιουνιζμ.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,673
Καλά αν διαβάσει μαρξιστική προσέγγιση της οικονομίας από τη σχολή του, σωθήκαμε. Δεν θα μιλήσω καν για το Κεφάλαιο. Πουρές το μυαλό.

Αφού σε ενδιαφέρει τόσο πολύ πια να διαβάσεις pitsinie, πάρε δύο βιβλία και προσπάθησε να βγάλεις άκρη.
https://www.sep.gr/cms/site/gr.php?p=bookview&read=734&view1=26&view2=75" class="bbcode_url">Βιβλίο Α
https://www.sep.gr/cms/site/gr.php?p=bookview&read=534&view1=25&view2=68" class="bbcode_url">Βιβλίο Βου
Αμφιβάλλω αν θα μπεις στον κόπο, γιατί μέχρι στιγμής δείχνεις ότι τα θέλεις λίγο έτοιμα στο πιάτο.

Και για να είμαστε on-topic, εγώ που θα τελειώσω σε λίγα χρόνια με τίτλο διδάκτορα, πόσα θα πρέπει να χρεώνω ως μικροβιολόγος? Αν επείγει η εξέταση για επιβεβαίωση μηνιγγίτιδας ένα 500άρι είναι καλά? Προσφέρω καλύτερη τεχνογνωσία από το φρέσκο πτυχιούχο.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,293
<img src="http://media.giphy.com/media/okXcB4GvHSkJG/giphy.gif" alt="giphy.gif" class="bbcode_img" />
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,514


Pain wrote:


nitro912gr wrote:
Το πόσα εξαρτάται από το πόσοι άλλοι κάνουν το ίδιο, προσφορά και ζήτηση είναι.</blockquote>

Υπάρχουν βέβαια και άλλοι παράγοντες όπως η κατανόηση των γενικότερων συνθηκών που επικρατούν, η "ανθρωπιά", το ιδεολογικό υπόβαθρο του καθενός κλπ. Για παράδειγμα πριν κάποιο καιρό ένας καθηγητής πολυτεχνείου (άρα θεωρητικά τουλάχιστον σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση από εμένα) επικοινώνησε μαζί μου για να μου ζητήσει να μεταφέρω ένα paper προς δημοσίευση σε LaTeX. Μου είπε ο ίδιος πως ήταν έκτακτη ανάγκη, πως είμαι ο μόνος που βρήκε και πως θα με πληρώσει ο,τι και να ζητήσω. Σύμφωνα με τη λογική που περιγράφεις, αυτή τη στιγμή, μην έχοντας να ανταγωνιστώ κανέναν, θα έπρεπε να έχω αγοράσει νέο PC μόνο και μόνο με τα λεφτά από μία εργασία που μου ανέθεσε (ακολούθησαν και άλλες βέβαια γιατί έμεινε ευχαριστημένος): Λεφτά έχει, βρίσκεται σε ανάγκη, άλλον δεν βρίσκει.... ΑΣ ΤΟΝ ΓΔΑΡΩ.

Sry, αλλά αυτά που κράζω, έκραζα και θα κράζω μια ζωή δεν θα τα κάνω. Αρκετά άτομα και κυρίως αριστεροχαρούμενους (δεν απευθύνεται σε κανέναν εδώ μέσα ο χαρακτηρισμός) που με την πρώτη ευκαιρία ξεζουμίζουν τον εκάστοτε συνάνθρωπο που έχει την ανάγκη τους έχω γνωρίσει, δεν χρειάζεται να γίνω και εγώ ένας από αυτούς. Συμφωνώ πως η εργασία πρέπει να αμείβετε, συμφωνώ πως υπάρχει και το άλλο άκρο των τζαμπατζίδων - και κυρίως γνωστών που θέλουν να αφιερώσεις ένα τρίωρο για να φτιάξεις το PC τους for free αλλά όταν πας εσύ στο μαγαζί τους σε χρεώνουν κανονικότατα ΑΛΛΑ το να βασιζόμαστε στο πότε θα βρούμε το θύμα που θα μας έχει ανάγκη είναι εντελώς εκτός των ηθικών "ορίων" που θέτω στη ζωή μου.

Φυσικά, όλα είναι θέμα προσωπικής επιλογής. Πιθανότατα οι δικές μου θα με αφήσουν βραχυπρόθεσμα λίγο πιο "πίσω" από τους υπολοίπους, τουλάχιστον στον οικονομικό τομέα.</blockquote>

Θα μπορούσες να τον γδάρεις, αλλά η λογική σου είπε ότι αν δε το κάνεις μπορεί να πάρεις και άλλες δουλειές στο μέλλον, όπως και πήρες. Ο πελάτης στην ελεύθερη αγορά είναι πολύ σκληρός κριτής και θα τον κοροϊδέψεις μια φορά πριν σε σουτάρει.


Savatar wrote:
<blockquote>το ελληνικό δημόσιο είναι διεφθαρμένο και παρηκμασμένο και θέλει εξυγίανση.</blockquote>

Ενώ ο ιδιωτικός τομέας είναι καθαρός, αξιοκρατικός και δεν θέλει εξυγίανση. Το ότι μιλάμε για συγκοινωνούντα δοχεία δεν έχουμε καταλάβει, κομμάτι στο ίδιο παζλ, πίξελ στο ίδιο game είναι βρε αδερφέ! Όταν ο Χ υπουργός τσέπωνε μίζες από την Υ επιχείρηση γιατί πρέπει να κάνω διαχωρισμό στην "διαφθορά". Όταν ο Χ ΔΥ λαδώθηκε για να βγάλει ποιο "εύκολα" την άδεια λειτουργίας του Υ επιχειρηματία γιατί πρέπει να διαχωρίσω την "απάτη"? Όταν το ανιψάκι του Δημάρχου παίρνει πόστο συμβούλου και το ξύνει, αλλά και το ανιψάκι του μεγαλοεπιχειρηματία παίρνει θέση ceo στην εταιρία και το ξύνει επίσης, ποιο διαχωρισμό να κάνω? Όλη η φάση είναι αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα σε αυτήν την βάση, δεν έχει νόημα κατά την γνώμη μου. Τα πάντα ξεκινάν από τα θεμέλια, από την οργάνωση της Οικονομίας μας. Η διαφθορά είναι αποτέλεσμα, όχι αίτιο, δεν είναι υπεύθυνη για τα δεινά μας, απλό φυσιολογικότατο χαρακτηριστικό της οικονομίας μας είναι σε παγκόσμιο επίπεδο.</blockquote>

Η διαφορά βέβαια είναι ότι αν η ιδιωτική εταιρία έχει άχρηστο ceo βύσμα του μπαμπά, αργά ή γρήγορα θα φουντάρει (και φυσικά θα την πληρώσουν οι χαμηλόμισθοι υπάλληλοι, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα με τα λαμόγια για ceo) και κανείς δεν θέλει να φουντάρει η εταιρία του.


heLLboy wrote:
Ισως να εχεις δικιο. Ξεσπαω στον καπιταλισμο γιατι δε θελω να παραδεχτω τα τραγικα λαθη που εκανα ως εμβρυο ισως και με οδηγησαν να γεννηθω στο Αγρινιο, και οχι να ειμαι ο Τrump πχ και ναμαι να γινω πλανηταρχης επειδη εχω τα φραγκα, ετσι, στη ψυχρα.

Αλλα ναι ξεχασα. Ο καπιταλισμος , σαν καλος θειος, μου προσφερει τις ευκαιριες , με ιδρωτα και προσπαθεια να φταζω και γω μια μερα σε αυτο το επιπεδο.
Δλδ να γινω πλανηταρχης επειδη απλα ο πατερας μου ειχε απειρα φραγκα. oh...wait...</blockquote>

Καλύτερα πτωχός παρά ο Τράμπ <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Όσο αγορά τον καπιταλισμό δεν ξέρω γιατί τον αναφέρουν όλοι για τα κακά του σύμπαντος, δεν υπάρχει πραγματικός καπιταλισμός, όπως δεν υπάρχει πραγματικός κομουνισμός κτλ. Ότι υπάρχει γύρο μας είναι μπασταρδέματα διαφόρων ιδεολογιών.
Καπιταλισμός θα ήταν ο κάθε ένας να έχει τις ίδιες ευκαιρίες και όχι το φιλαράκι του υπουργού (σε κάθε κράτος) να τσιμπάει την δουλειά για τους πχ δρόμους.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να υπήρχε μια σχετικά ελεύθερη αγορά, αλλά και ένας επόπτης να τραβάει κανένα αυτί. Ιδανικά ο επόπτης θα ήταν το κράτος που με την σειρά του θα κρινόταν στις εκλογές για το αν έκανε σωστά την εποπτεία (μεταξύ άλλων βεβαίως), αλλά κάπου εδώ ξυπνάω και το όνειρο χάνεται στη λήθη...







 

pitsinius

Umber Hulk
Joined
Dec 12, 2012
Messages
792
Ένιγουει. για άλλη μια φορά συμβαίνει το γνωστό. Οι φίλα προσκείμενοι στον Κομμουνισμό δε μπορούν να εξηγήσουν τις βασικές αρχές και δομές που τον διέπουν σε 1-2 παραγράφους και παραπέμπουν σε τόμους και βιβλία.

Καλά είναι και τα βιβλία προφανώς, αλλά όπως είπα, αν δε μπορείς να περιγράψεις τα οφέλη και τον βασικό τρόπο λειτουργιας του συστήματος που υποστηριζεις σε 10 γραμμές, μην περιμένεις να λάβει το έναυσμα ο συνομιλητής να ψαχτεί μόνος του.

Α και η Μαρξιστική Οικονομική που ανέφερες είναι επιλογής και δεν την πήρα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

I'm outta here, gonna get some popcorn again! :salute: <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,293


pitsinius wrote:
μην περιμένεις να λάβει το έναυσμα ο συνομιλητής να ψαχτεί μόνος του.
Οι φίλα προσκείμενοι στον Κομμουνισμό δε μπορούν να εξηγήσουν τις βασικές αρχές και δομές που τον διέπουν σε 1-2 παραγράφους και παραπέμπουν σε τόμους και βιβλία
</blockquote>
Tετοια ελεγε και ο ντινος ο γιατρος... :nope:

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Γιατί νομίζεις οτι όσοι δηλώνουν κομμουνιστές έχουν διαβάσει τα πάντα σχετικά με τον κομμουνισμό;
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,327
Λάθος. Δεν τον έγδαρα γιατί δεν το θεώρησα ηθικό. Δεν λέω πως κάποιος που θα το έκανε θα ήταν ανήθικος, είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Δεν γνώριζα ούτε ότι έχει άλλες εργασίες στα σκαριά και φυσικά δεν ήξερα αν θα έμενε ικανοποιημένος από τη δουλειά που θα έβγαζα.

Με άλλα λόγια, σκέφτηκα μεν λογικά αλλά όχι χρησιμοθηρικά. Τελικά φαίνεται πως και τα διπλάσια να του ζητούσα πάλι ευχαριστημένος θα έμενε από άποψη τιμής. Χρέωσα έτσι ώστε να μην είμαι θύμα, αλλά ούτε και θύτης.

Και για αναφέρω και την άλλη πλευρά: Γνωρίζω μεταφραστές που ζητούν 0,13 ευρώ για ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ. Ε, αυτό είναι κοροϊδία. Δεν σώζεις ζωές, λέξεις μεταφράζεις, δεν παράγεις ΚΑΝ κάτι πρωτότυπο (δεν προσπαθώ να μειώσω τη δουλειά των μεταφραστών, το έκανα και αυτό οπότε ξέρω ότι είναι δύσκολη διαδικασία προκειμένου να αποδοθεί ορθά ένα κείμενο αλλά 0,13 λεπτά η λέξη δεν αξίζει, δεν πα να βουτάς την πένα σου στο αίμα των εχθρών μου)
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,673


pitsinius wrote:
Καλά είναι και τα βιβλία προφανώς, αλλά όπως είπα, αν δε μπορείς να περιγράψεις τα οφέλη και τον βασικό τρόπο λειτουργιας του συστήματος που υποστηριζεις σε 10 γραμμές, μην περιμένεις να λάβει το έναυσμα ο συνομιλητής να ψαχτεί μόνος του.</blockquote>

Για αυτό δεν γνωρίζεις και τα στοιχειώδη που προσφέρει το τμήμα σου, σωστά? Fuck logic, ναούμ.

Steel, ρώτα με κάτι σε pm να τα πούμε κατ'ιδίαν, εσύ που τα γνωρίζεις τα πράγματα. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

 

hellboy

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 7, 2014
Messages
232
ΛΟΛ. πεσαμε σε ινφινιτ λουπ. Πιτσινιε, ακριβως το ιδιο εγραψες και πριν και γιαυτο θα ξαναγραψω ακριβως το ιδιο. Ελεος πια με τις στρεψοδικιες σε αυτο το φορουμ.
ΠΟΥ ακριβως και ΠΩΣ αρχισε η κουβεντα για κομμουνισμο?
Μηπως ενα-δυο ποστ αφοτου αρχισε να ψεγεται ο καπιταλισμος?

παμε παλι:
<blockquote>ααααααχ.....αυτη η τακτικη....... Να καθεσε μπροστα απο το μαναβικο ενα πραγμα , να συζητας αν ειναι καλες οι ντοματες και να πεταγετε καποος να φωναξει "ΕΕΕ! ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΟΜΩ΅ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚαΛΑ!.........................
Μια φορα να μην αναφερει καποιος καπως αρνητικα τον κομμουνισμο, την ωρα που λεμε για τα στρεβλα του καπιταλισμου...και τι στον κοσμο....πραγματικα....</blockquote>

Δε μιλαγαμε για αγγουρια μαν. Για ντοματες μιλαγαμε. Οκ τωρα?
Τελος μου ειναι καπως δυσκολο να καταλαβω το υφος που κανεις ερωτησεις λες και εισαι καθηγητης που εξεταζεις ή μπατσος που ανακρινεις. Και ζητας και επιτακτικα την απαντηση.
Ρωτησες εμενα τ ειναι κομμουνισμος και κατι αλλα τετοια(δεν τους δινω αξια γιατι και οι δυο ξερουμε οτι τα ρωτησες προσχηματικα,πραγμα που θα αποδειχθει ακριβως στην επομενη προταση). Σου εδωσε μια απαντηση ο Νορ8. Σε ενδιαφερει καθολου? Η απλα βγαζουμε το συμπερασμα της παρενθεσης?
Γιατι μετα τη παραθεση των πηγων η απαντηση σου ειναι "ενιγουει....Καλα τα βιβλια ΑΛΛΑ.....παω για ποπ κορν"....Αλλα καταταλα εμεις οι κομμουνιστοφιλοι του φορουμ υπεκφευγουμε....
 
Top Bottom