@Chrono :
Αν βάζεις 2 μέτρα και δύο σταθμα στο γλείψιμο ("το να το κάνει το κρατικό κανάλι για την κυβέρνηση το προτιμώ, απ το να γλείφουνε άλλα κόμματα ιδιωτικά κανάλια"), λυπάμαι. Εγώ τα σιχαίνομαι και τα δύο και είναι το ίδιο κατάπτυστα. Γιατί και στα 2 κρύβονται συμφέροντα απο πίσω (πριμ του Σαμαρά ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ επειδή τον συμπαθούνε - Εξασφάλιση της δουλειάς των δημοσιογράφων της ΕΡΤ από τον ΣΥΡΙΖΑ).
Για τον ΣΚΑΙ και για οποιοδήποτε κανάλι ή κόμμα που κάνει φιλανθρωπίες, δεν ξέρω κατά πόσο έχουν πάρει λεφτά για άλλους σκοπούς.
Τώρα για το πόσοι ξεκόλλησαν τα μυαλά τους μετά απ αυτήν την συνέντευξη θα σε γελάσω.
Εγώ πάντως που δεν είμαι τόσο κολλημένος, ώστε να πιάνω συγγενείς ή άσχετους (στο δρόμο, σε φόρουμς) να τους πω να ψηφίσουν ΝΑΙ, γιατί αλλιώς θα καταρρεύσει η χώρα θα, θα , θα... Δεν άλλαξα ούτε στο παραμικρό την άποψη μου για την Κωνσταντοπούλου ή την Κυβέρνηση.
Άσχετα απ το τι μπορεί να γίνει στο μέλλον έτσι; Μπορεί και να μας κάνουν Ιαπωνία μέχρι το τέλος του 2016 και να αποδειχθώ λάθος.
Αλλά την άποψη μου γι'αυτά που λένε δεν την άλλαξα.
Θα την άλλαξαν οι καμμένοι 40άρηδες + που θα πήγαν να αδειάσουν τα Σούπερ Μάρκετ λες;
Δεν νομίζω!
@Vtheofili : ναι το ότι τους στείλανε απ τη "σφαίρα του πολιτικού φάσματος" (ωραία έκφραση για να αποφύγει να επεξηγήσει 100% ποια κόμματα ήταν αυτά που τους το στειλαν), σημαίνει ότι κάνουν καλή δουλειά να τη λένε σε αυτά τα κόμματα. Και ο ΣΚΑΙ την ίδια δουλειά κάνει για ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΧΑ, αλλά δεν του στέλνουν γιατί προφανώς δεν πρέπει να ναι τόσο αδέκαστος όσο ένας κρατικός σταθμός.
Το μόνο επιχείρημα που δέχομαι είναι ότι ο ΣΚΑΙ θα λεγε πως δεν δέχτηκε η Κωνσταντοπούλου να βγει στον ΣΚΑΙ.
@Pain : Ντάξει δεν φάνηκε και τόσο έξυπνος, αφού κλασσικά σε κάποιες φάσεις έκανε υπεκφυγές όταν τον ρώταγε για τα ΣΑΤΑΝΑΖΙΚΑ μέλη του κόμματος του.