Νίκο σε κάποια ταμεία μπήκαν, ίσως του Δημοσίου. Είδα τις γνωστές ουρές ή Πέμπτη ή Παρασκευή.
Επιτάφιε, αν θες να σου κάνω τα μαθηματικά πολύ ευχαρίστως. Με σωστή διαχείρηση και χωρίς περιττά έξοδα, γνωρίζοντας μέχρι που φτάνει το χέρι μου καλύπτω λογαριασμούς, νοίκι, μετακινήσεις, φαι( όχι ότι να 'ναι). Ναι δεν είμαι κάθε ΣΚ για μπύρες ή τα μισά μου απογεύματα για καφέ αλλά δεν ήμουν ποτέ τέτοιος άνθρωπος.
Δεν το παίζω οικονομολόγος, ούτε έχω λύση για τα οικονομικά του καθενός. Προφανως εξαρτάται από τον καθένα τι θα κάνει στην τσέπη του. Απλά νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει λίγο σε ορισμένα θέματα. Δεν λέω να μας κόψουν τους μισθούς για να ζούμε όλοι με τόσα λίγα, αλλά πρώτον δεν μπορώ να ακούω παντού κλάψα όταν την εποχή των παχιών αγελάδων τα σκορπούσαν δεξιά κι αριστερά και δεύτερον όταν δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξει αυτό.
Όχι κάρτα δεν βάλανε αλλά υπάρχει ο προαστιακός και το ποδήλατο. Και φυσικά ο Λευτεράκης έχει αγριέψει, μάλλον είναι το κύκνειο άσμα του.
Εγώ στο ΤΕΙ σπουδάζω και μένω 5 χλμ περίπου μακριά. Πολλές φορές το πήγα ποδαράτο και δεν έπαθα τίποτα.
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=428424&catID=1" class="bbcode_url">Τσίπρας: Απολύτως διασφαλισμένες οι καταθέσεις