What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Divinity: Original Sin 2, Rise of the Multiplayer (?)

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
<img src="http://calebbrown.id.au/static/media/images/fb_emotes/fb_cry.png" alt="fb_cry.png" class="bbcode_img" />
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Δύο ώρες πριν τη λήξη της καμπάνιας χρηματοδοτήθηκε και το τελευταίο stretch goal. Game Master mode :cheers:

Για να δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον θα παρακολουθήσω την ανάπτυξη του παιχνιδιού :popcorn:
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
μπραβο στη λαριαν, γιατι το αξιζε με την μεχρι τωρα πορεια της..
by the way, ωραιο ρετροσπεκτιβ για οσους δεν εχουν γνωρισει μεχρι τωρα τα παιχνιδια της:
http://techraptor.net/content/divinity-perspective-road-original-sin

κι ενα φρεσκο χαντς-ον
http://www.pcgamesn.com/divinity-original-sin-ii/divinity-original-sin-2-hands-on-its-double-the-sin

οφτοπικ (οχι, που θα γλιτωνατε ετσι απλα..) : χωρις πλακα, μ εχει απασχολησει πολυ (περα απ το σινγκλ πλειερ, τονη :lol: ) αυτη η "επιθετικοτητα", δεν μπορω να βρω καλυτερη λεξη, της λαριαν. και νομιζω το εχω ξαναγραψει σε αλλη σελιδα του θρεντ.
εννοω, αυτο το: "χα, ξερεις, μπορεις να σκοτωσεις με μπακσταμπινγκ η να προδωσεις τον φιλο σου στο κο-οπ και ολα ειναι οκ."
και το διαβασαμε πολλες φορες κατα το κικσταρτερ..
η απορια μου ειναι: γιατι να ειναι αυτο σελινγκ ποιντ? εχει εθιστει ο κοσμος τοσο πολυ στα κομπετιτιβ μουλτι που παιζει εναντιον των φιλων του? μα αυτο ειναι τελειως διαφορετικο. εκει ειστε αντιπαλοι, εχθροι υποτιθεται σ εναν πολεμο. εδω υποτιθεται οτι ειστε ενα party που ξεκιναει μαζι να σωσει τον κοσμο ξερω γω.
εχω χασει τευχη και η κυριαρχη ταση σ ενα γκρουπ ειναι να βγαζεις απ τη μεση τα μελη της ομαδας σου?

και κυριως κατι αλλο, που το αναφερει χαρωπα και ο ρηβιουερ στο hands-on πιο πανω: για να λυσεις σ ενα κουεστ μια αποπειρα φονου που εχουν φορτωσει στην μανα σου, εχμμμ, την σκοτωνεις. και σου λεει το πνευμα της τον αληθινο δολοφονο..
καλα, περα απ το οτι ειναι τραγικο και εντελως ηλιθιο σαν συλληψη, ειναι δυνατον να ειναι αυτος ο "σωστος" τροπος? γιατι σε ΟΛΑ τα βιντεο στρημς και τις παρουσιασεις που εκανε ο σβεν, ΑΥΤΟ εκανε παντα. εννοειται οτι ουτε σαν "χιουμορ" δεν μπορω να το εισπραξω, μου φαινεται πολυ βαρυ.

ουτε συντηρητικος θεωρω οτι ειμαι, και ξερω, ισως θα μου πειτε οτι αυτο ακριβως σημαινει rpg. ν αλλαζω ρολο, να γινομαι καποιος αλλος, να κανω κατι που δε θα εκανα στην rl. οκ, παντως εξακολουθω να το βρισκω τρομερα ακραιο και downright λαθος.
ας πουμε οτι το να δεις αν μπορεις να σκοτωσεις τους npcs σ ενα παιχνιδι και μετα να κανεις ρηλοουντ, ετσι απο περιεργεια, να το καταλαβω. αλλά να πρεπει να σκοτωσεις τη μανα σου και να συνεχισεις μετα το παιχνιδι κανονικα, με σοκαρει κομματακι. σορυ σβεν.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,265


Brother Bruce wrote:
αλλά να πρεπει να σκοτωσεις τη μανα σου και να συνεχισεις μετα το παιχνιδι κανονικα, με σοκαρει κομματακι. σορυ σβεν.</blockquote>
Εχεις παιξει binding of isaac;

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Έχουν βάλει τέτοιες ακραίες αγριάδες στο Divinity; Αλήθεια τώρα; Ακούγεται άρρωστο και "καφρίλα για την καφρίλα", λες και μπήκε ακριβώς για να σχολιαστεί το παιχνίδι και να προκαλέσει εντυπώσεις. Περιγράφεται σαν πλήρως αρρωστημένη εκδοχή του μηχανισμού όπου αυτοκτονούσες στο Planescape: Torment για να αποδείξεις φιλοσοφικές αλήθειες περί του Μηδενός που κυβερνά τη ζωή και να κερδίσεις φιλοσοφικές αναμετρήσεις.

Δεν έχω παίξει ακόμη το Original Sin καθώς περιμένω την Enhanced Edition. Έχω μεγάλη περιέργεια για το τί θα αντιμετωπίσω. Είναι τελικά αρρωστάκια ευτούνοι οι Βέλγοι!
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
οχι τονη. τι φαση? στο boi πρεπει να σκοτωσεις και τους 2 γονεις?

αυτο που περιγραφω, βοραχο, ειναι στο ντεμο του DOS 2, που τελειωσε το κικσταρτερ του μολις χτες. το 1 δεν το εχω παιξει ακομα, περιμενω την ee, αλλα δεν εχω ακουσει να εχει τετοιες αγριαδες μεσα.
δεν εχω την εικονα οτι το κανουνε για να προκαλεσουν. πολυ χειροτερα, νομιζω οτι απλα το θεωρησαν σαν κατι "φυσικο", εστω στα πλαισια ενος pc παιχνιδιου.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Εγώ είμαι σίγουρος πως το άξιζε η τσούλα. In Sven we trust :salute: .
 

elessar

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
337
Έτσι όπως το πάει ο Chris Avellone σε λίγο θα τον βάλουν και στα stretch goals του νέου kick off...
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Σε καμία περίπτωση τέτοια πράγματα δε συμβαίνουν στο Divinity Original Sin (1). Το παιχνίδι αποτελεί ύμνο στο co-op. H συνεργασία είναι άψογη και το πέτρα-ψαλίδι-χαρτί έχει νόημα. Μια φορά χωριστήκαμε στο παιχνίδι με τον φίλο μου που έπαιζα κι η χαρακτήρας του συνεπλάκη μόνη της. Όταν τέλειωσε τη μάχη της και βρέθηκε με τον δικό μου ήρωα γύρισε με ύφος και του είπε πως έλλειπε ύποπτα από την τελευταία μάχη. Δε χρειάζεται backstabbing. Ούτε έχει τέτοιου είδους quest.

Επίσης είναι τραγικό και άθλιο πως περιγράφεται το συγκεκριμένο quest στο hands on.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Χτες μου ήρθε ειδοποίηση από το kickstarter ότι το pledge δεν έγινε λόγω κάρτας. Πρώτη φορά που δεν καταφέρνω να δώσω χρήματα με απευθείας την κάρτα. Και οι γιωτάδες όντως δεν έχουν βάλει άλλη επιλογή εκτός από την κάρτα. Έχουν και paypal αλλά επειδή είναι σε άλλο link, ουσιαστικά χάνω το pledge μου (το οποίο είναι σε αυτά με περιορισμένο αριθμό), αν προσπαθήσω με paypal οπότε αναγκαστικά θα δώσω περισσότερα.
Λυπάμαι Swen, δεν έχει αυτή τη φορά. Προσπάθησα αλλά...
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,528
Και εγώ το ίδιο έχω πάθει, Πάνο. Δυστυχώς... Εχουμε 6 μέρες καιρό να λυθούν τα capital controls.:p
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
https://www.youtube.com/watch?v=dfyPK04gTQQ
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
https://www.gog.com/goghero" class="bbcode_url">THIS IS THE CHOSEN GOG HERO FOR DIVINITY: ORIGINAL SIN 2
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
συνεντευξη του σβεν. ενταξει, ο αθρωπος εχει οραμα, μερακι, δεν επαναπαυεται και συνεχεια δοκιμαζει νεα πραγματα.<br>ΩΣΤΟΣΟ, δεν βλεπω πως θα λειτουργησει αυτο που λεει. οκ, θα περιμενουμε να δουμε το παιχνιδι ολοκληρωμενο, αλλά αυτο για το οποιο εδω και καιρο σκιζουν τους χιτωνες τους στη λαριαν, δηλαδη το κομπετιτιβ γκειμπλει μεσα στην ιδια ομαδα ενος rpg, απλα δεν βλεπω να εχει ιδιαιτερο νοημα.<br><br>http://www.pcgamesn.com/divinity-original-sin-ii/why-being-able-to-poison-your-friends-creates-a-better-story-in-divinity-original-sin-2
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
δε μ αρεσει το καινουριο attribute, το memory. νομιζω οτι το μονο που θα καταφερει ειναι να κανει τη ζωη δυσκολη στον παικτη χωρις λογο.  ουσιαστικα θα πηγαινεις "τυφλος" στην καθε μαχη και θα κανεις ρηλοουντ αφου δεις τι αντιπαλους εχεις, σε τι ειναι τρωτοί και τι ειναι απαραιτητο στην συγκεκριμενη μαχη. ετσι οπως το καταλαβαινω, ειναι μια trial and error προσεγγιση, που αυξανει τεχνητα το χρονο του παιχνιδιου και σπαει τα γεννητικα όργανα του παίκτου.<br>ναι, ξερω οτι το memorize spells ειναι μηχανισμος που υπαρχει στα περισοτερα "μεγαλα", και κορυφαια rpgs, αλλά στην περιπτωση μας (τελος παντων, στο DOS1) υπαρχει ηδη περιορισμος τετοιου στυλ στα σπελς που μπορεις να μαθεις. πρεπει να βαζεις ποντους στην καθε σχολη χωριστα (geomancer, pyrokinetic κλπ) για να μαθαινεις περισοτερα και δυνατοτερα σπελς. ε, τι το μπερδευεις κι αλλο το ρημαδι? αστο οπως ειναι..<br>βεβαια λενε κι οι ιδιοι οτι δεν ειναι η τελικη μορφη των attributes αυτη κι οτι ισως αλλαξει μεχρι το ρηληζ. υποθετω αν δεν αρεσει σε πολλους, θα το αποσυρουν.<br><br>σε αλλα νεα, ενταξει, ο σβεν ειναι οτι πιο καμενο (με την πολυ καλη εννοια), κυκλοφορει σε γκεημ ντηζαινερ εκει οξω. μόνο γουόρσιπ.  :worshippy: :worshippy:<br><br><br>εντιτ: αυτο ειναι ποστ στα φόρα της λαριαν, απ τον τυπο που ασχολειται με τα ατριμπιουτς (τον γυαλακια στο βιντεο):<br><br>"...Originally Posted By: Monodon<br><br><i>One detail that I should stress is that skills are no longer limited by your abilities, e.g. you don&#039;t need points in Pyrokinetic to learn Fireball. Instead, you can use any skillbook you manage to find, and experiment with your active skillset on the fly. We are introducing more elemental interactions and we want you to explore potential skill combos without having to respec or unlearn skills.<br>Our current aim is that with small investment in Memory you will get same number of skills as you had in DOS:EE on a "specialist" character, but those skills won&#039;t have to come from a single school. On the other hand, if you heavily prioritize Memory, you can get a larger skillset than you could ever have before, albeit with a hit to efficiency.."</i><br><br>οκ, γινεται καπως καλυτερο τωρα.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,265
https://www.youtube.com/watch?v=VglEltCaKLA<br><br><span style="font-size:5pt">O Αβελονας τρωει meatslop</span>
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
γκειμπλει βιντεο. στα γερμανικα. αλλαγες στο συστημα με τα αξιον ποιντς βλεπω, αλλα τα γερμανικα μου ειναι σκουριασμενα και δεν ξερω αν αναφερεται κατι γι αυτο στο βιντεο. μετα απ το κραξιμο, μαλλον αλλαξαν και το ινβεντορυ "συστημα" τους προς το καλυτερο. βλεπω οτι με το που σκαει λουτ στον οριζοντα, ανοιγουν ολα τα ινβεντορυ της ομαδας συγχρονως. βεβαια μετα απο 15 ωρες παιχνιδιου, θα γινεται χαμος μεσα εκει. ποσο θα ωφελει να βλεπεις τις 3 - 4 πρωτες σειρες?? ετσι κι αλλιως αν δεν δω αγοραπωλησια με εμπορα, δεν λεω καλη κουβεντα. <br>η νεα lizard race μαμεί, στη μαχη τουλαχιστον.<br><br>ερλι αξες, λενε, το σεπτεμβρη. νωρις μου φαινεται, αλλά μακαρι. το θεμα για μενα ειναι ποτε θα βγει απ την ερλι (μπλι)άξες, ετσι κι αλλιως, οχι ποτε θα μπει.<br><br><br>https://www.youtube.com/watch?v=zJDcGFR1Q9Q
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Επίσημα η 15η Σεπτέμβρη για το Early Access.<br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yG6YOUXyx3Q[/youtube]<br><br>Φαίνεται πολύ καλογυαλισμένο πάντως. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Μου φαίνεται σιγά σιγά πως πρέπει να ξεκινήσω το πρώτο επιτέλους.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
τελειωσε το εμπαργκο στα πρηβιους κι αρχισε ενας χαμος απο πληροφοριες.<br>απ οτι φαινεται αυτη τη φορα πετυχανε την ιστορια, τις επιλογες, και το ρολπλειινγκ καλυτερα απ το πρωτο. οπότε μαλλον προκειται για Παιχνιδάρα. χαρακτηριστικο ειναι το γεγονος οτι στο πρωτο ειχανε λεει (σε καποιο βιντεο απ τα πολλα το ακουσα, δε θυμαμαι σε ποιο) 1,5 writer, τωρα εχουν 9. και τον avellone μεσα. κατι λεει αυτο. στη μαχη, εχεις μονο 6 ap, αλλα απ οτι γραφεται η πλειοψηφια των σκιλς "τρωει" 1 ap, αρα κανεις περισοτερα πραγματα σε καθε γυρο. δεν μπορει, το φτιαξανε φαινεται το θεμα με το ινβ, ειδικα στο trading, αφου δεν βλεπω να γραφεται πουθενα το αντιθετο. <br>το θεμα με το memory που ειναι νεο attribute και περιοριζει το ποσα σπελς μπορεις να χρησιμοποιησεις καθε φορα, πρεπει να το δω στην πραξη πως λειτουργει, αλλα γενικα νομιζω το μπερδευει το πραγμα χωρις λογο.<br><br>κι ευτυχως, νομιζω εφτασε η ωρα επιτελους ν αφαιρεθει το 2ο σκελος - ερωτηση απ τον τιτλο του θρεντ. και ν απαντηθει το μεγαλυτερο ερωτημα - επιφυλαξη μου. απ οτι βλεπω απ το πρηβιου του rpgwatch που το εμπιστευομαι σ αυτα τα θεματα, οι διαφορετικες ατζεντες του καθε χαρακτηρα της ομαδας, δεν αλλοιωνουν την sp εμπειρια. απλα θα μοιαζει καπως φανταζομαι με τα πρωτοπορα bg σ αυτον τον τομεα, και τα μελη της ομαδας θ αλλαζουν σταση απεναντι στον ληντερ αναλογα με τις πραξεις του. ουσιαστικα τους ρολοπαίζεις<sup>(c)</sup> ολους, οσον αφορα τα "προσωπικα" τους κουεστς και ιστοριες.<br><br>ενταξει, τα γραφικα ειναι απλα υπεροχα. α, και φαινεται οτι εχει λιγο "σοβαρεψει" ο τονος του παιχνιδιου απ οτι βλεπω στο πρηβιου του watch. βεβαια λαριαν ειναι, και ο χαβαλες ειναι ενας απ τους λογους που την αγαπησαμε και την αγαπαμε, οπότε το κανανε ουσιαστικα optional. εχουνε βαλει μεσα ενα σκιλ/ταλεντ, το jester, που προφανως σου δινει κουκου επιλογες στους διαλογους.<br><br>νομιζω παει για γκοτύ του 17. μελετηστε, κανάγιες:<br><br>http://www.rpgwatch.com/show/article?articleid=381<br>https://www.rockpapershotgun.com/2016/08/22/divinity-original-sin-2-singleplayer-preview/<br><br>επισης για οποιον θελει να δει κι αλλες: <br>Here&#039;s a list of all the Divinity: Original Sin 2 Gamescom previews (in English) that we&#039;ve been able to find:<br><br>Eurogamer<br>PC Gamer<br>PCGamesN<br>PCWorld<br>GameSpot<br>VideoGamer<br>Nisute<br><br>για τους οπτικους τυπους, υπαρχει εδω ενας σκασμος απο καινουριες φωτο:<br>http://www.rpgwatch.com/games/divinity--original-sin-ii-931/gallery.html<br>αντε, να το ομορφυνουμε και λιγο..<br><br><img src="http://www.rpgwatch.com/files/Images/00-0931/Exploration_004.jpg" alt="Exploration_004.jpg" class="bbcode_img" /><br>
 
Top Bottom