Dorito Pope's Game Awards 2023

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μούγρη ξέρεις σε ποιο δυσκολεύτηκα πολύ ε;
Στο most anticipated game. :sneaky:

giphy.gif

Και στο Περφορμενς, λείπει ο Ιλκα Βιλης με τον Πορετα!

Screenshot (391).png

χθες ξεκινησα το dead space remake και μπορω να πω οτι μαλλον αξιζει το βραβειο best audio design.

btw ακομα εχω προβλημα log-in για να ψηφισω.

performance Idris Elba. αν και νομιζω οτι αδικειτε η Minji Chang που επαιζε τη songbird. αλλα ποσους να χωρεσεις σε μια κατηγορια.

Τα κατάφερα πάντως και μοίρασα τους ψήφους μου σε bg3-phantom liberty -totk.

GOTY - RE4
Direction - AW 2
Narrative - AW 2
Art- Hi Fi Rush
Score - AW 2
Audio design - RE4

Performance - BG3
Accessibility - Forza Motorsport
Impact - Place for the Unbound
Ongoing - Cybercunk on earth
Community Support-BG3
Indie - Sea of Stars
Debut - Turtle Power Pizza Tower

Action - Hi Fi Rush
Action Adventure - RE4
RPG - BG3
Fighting - Pocket Bravery
Family - Nounou SMB Wonder
Tactics - Advance Wars
Racing- Hot Wheels Unleashed 2
Multi - Street Fighter 6
Best Adaptation - Mario φυσικά
Most anticipated - Ένα Star Wars κάτι STALKER 2

Score - AW 2
ΔΙΑΒΟΛΕ! ΟΛΝΤ ΓΚΟΝΤΣ ΟΦ ΑΣΚΑΡΝΤ! Πάω να αλλάξω τη ψήφο μου (και στο direction θα μπει το AW2)

Πάει και αυτή η ψηφοφορία, φέτος βαρέθηκα να ψηφίζω. Όπως και ο Μόγρης έτσι και εγώ μοίρασα τις ψήφους σε ΤοτΚ και Μπιτζιθρι με τον Λινκ να παίρνει το γκοτι (sorry Shadowheart). Σε μια-δυο κατηγορίες είδα και τη φατσούλα της Λίλιθ, οπότε είπα δε μαμιέται ας πάρει και αυτή το κατιτίς της. Στα φάμιλι ο Μάριος είχε την τιμητική του, ενώ διαπίστωσα οτι ξέρω ελάχιστα από e-sports. ΟΚ, το EVO μου είναι γνωστό τουρνουά και τον Φέικερ τον έχω ακουστά, αλλά ρε μλκς καλύτερος προπονητής; Ρίαλι; Βάλτε τον Λεμονή να τελειώνουμε.

Best indie game Dave the diver. Developer mintrocket, a subsidiary of nexon. Makes total sense.

Η σημαντικοτρη ανακοινωση θα ειναι η ημερομηνια κυκλοφιοριας του επομενου παιχνιδιου μου TEENAGE MUTANT NINJA TURTLETHE LAST RONIN. Eπισης περιμενουμε ανακοινωση του νεο doom οπως επισης και ημερομηνια κυκλοφοριας για star wars out laws ανακοινωση νεου dishonored περισσοτερα για warhammer space marine 2 και stalker 2.

Σε ένα δίκαιο κόσμο, το Alan Wake 2 θα τα σηκώσει όλα. Βρίσκεται ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ σεναριακά, καλλιτεχνικά και τεχνικά από οποιονδήποτε ανταγωνισμό.

Σε ένα δίκαιο κόσμο, το Alan Wake 2 θα τα σηκώσει όλα. Βρίσκεται ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ σεναριακά, καλλιτεχνικά και τεχνικά από οποιονδήποτε ανταγωνισμό.
Ακόμα σε Early Access στο Epic store δεν είναι αυτό? Ας βγει πρώτα η κανονική έκδοση σε steam/gog και το βλέπουμε
:trollface:

Back