By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Γμσε τα, πρεπει να το πήρα ουτε 40 στο ig.Τι 65 ευρα ρε μας δουλευουν; Α ναι ξεχασα, capcom
Επισης μην ξεχνας ε, θα μπορουσαν να ειναι χειρότερα τα πραματς, να διναμε 1 ευρω την ωρα ξερω γω.Τι 65 ευρα ρε μας δουλευουν; Α ναι ξεχασα, capcom
Ναι μαζι με καρτο/πειπαλο χρεωσεις παει καπου 42.
Θα περιμενω ριβιου αν θα χωθω, ειναι και ζορικη χρονικη περιοδος
Fixed.Τι 65 ευρα ρε μας δουλευουν; Α ναι ξεχασα, AAA
Fixed.
Ok, αντικειμενικά θα έπρεπε να είναι στα 60.
Το 5 πισιά ανα μέρα τι σε χάλαρε ρε; Δουλεύεις σε κάνα νετ καφέ (γουατ γίαρ ιζ ιτ) και θέλεις να το ενεργοποιήσεις σε όλα τα μηχανήματα μονοκοπανιά;
Εμενα πρεπει να φτιαξουν.![]()
Dragon's Dogma 2 Fans Have Recreated, Shadowheart, Kratos, And More
Dragon's Dogma 2 fans are putting the character creator through its paces, recreating the likes of Shadowheart, Kratos, Leon Kennedy, and many more.www.thegamer.com
Shadowheart ολοιδια
Αν είχες αγοράσει πέρσι κρύπτο, τώρα θα αγόραζες κολλέκτορα κ νέο πισί να το ευχαριστηθείς σε glorious 4k 122fps RTX onΝαι μαζι με καρτο/πειπαλο χρεωσεις παει καπου 42.
Θα περιμενω ριβιου αν θα χωθω, ειναι και ζορικη χρονικη περιοδος
edit: Η μαλλον οχι
View attachment 7579
View attachment 7580
Εμενα πρεπει να φτιαξουν.
Aπο αποψη γκειμπλεη φαινεται να ειναι πολυ καλο.ειναι μηπως λουσει φουλ η καπκομαρα και βγει σκατα η εκδοση στο πισι
Aπο αποψη γκειμπλεη φαινεται να ειναι πολυ καλο.
Αλλα θελει gpu βαρβατη
![]()
Dragon’s Dogma 2 PC performance issues are a draggin’ slog
Testing Dragon Dogma 2's PC performance reveals a heap of slowdown and stuttering problems. Our optimised settings guide might help, but this is a tough one.www.rockpapershotgun.com
Μην αγχώνεσαι ρε συ. Θα το σιάξει η Empress.Αλλα θελει gpu βαρβατη
Απο περιέργεια, εχεις παιξει το πρωτο;Θα γράψω εγώ το review οπότε θα πω τις εντυπώσεις μου για το performance μόλις έχω ολοκληρωμένη εικόνα.