Απο περιέργεια, εχεις παιξει το πρωτο;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Απο περιέργεια, εχεις παιξει το πρωτο;
Απο περιέργεια, εχεις παιξει το πρωτο;
Για εμενα που εχω τερας και ολα τα τρεχει max 1440p 60 fps δεν υπαρχει προβλημα. Αυτοι με πολυ παλιο pc ειναι που κανουν σαν τρελοι(σαν τον τρελο χοντρο) επειδη δεν μπορουν να παιξουν τα καινουργιαπ παιχνδιια σε utlra 60 fps και πρεπει να τα βαζουν στο low η στο medium.
OfftopicΘα γράψω εγώ το review οπότε θα πω τις εντυπώσεις μου για το performance μόλις έχω ολοκληρωμένη εικόνα.
Δε φτανει που υπαρχει το ονλαιν ακτιβεσιον, βαζουνε και οριο στα πισια.
Ενω θα εχει persistent-online-authentication για να παιζεις. Ξερουμε πως εχουν παει τετοια παιχνιδια.
View attachment 7641
Καλα πηγε αυτο....41τακατο mixed score
edit επεσε στο 40% ...γμτ, ελπιζω να σκασουν και μερικες θετικες κριτικες να παει 41% να ειμαστε επικαιροι
ΤΙ ΣΚΑΤΑ?!?!?!
Δηλαδη αν φτιαξεις χαρακτηρα και αποφασισεις να του αλλαξεις χρωμα στο μαλλι πρεπει να πλερω 2 δολλαρια; Ο ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ ΜΟΥ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΣΑ (λεμε τωρα)!
View attachment 7642
edit 2: Σταματαω να ποσταρω τα user votes, αν και μερικα ειναι πραγματικα διαμαντια, περιμενω εναγωνιως το ριβιου του ναυαρχου!!
κριτικιες
On the performance side of things, Capcom notes that CPU time is allocated to each character in the game, and so in areas that a lot of characters appear at the same time this can lead to some hefty CPU load, affecting performance. However, that goes in tandem with the use of Denuvo copy protection, which is often cited as a major burden on legitimately purchased games. Capcom are looking at how to improve performance here, which should benefit both PC and console versions of the game, though of note, both the minimum and recommended specs that they provide only target 30fps.
Ι μπεγκ το ντίφερ. Στο RE4 που το έχει ακόμα, δεν είδα κάτι που να μου χαλάσει σημαντικά την εμπειρία. Αυτό το τα είπε ο Κοχ, ο Μοχ και ο Μπάμπης ο Σουγιάς τα ακούω βερεσέ.σε παιχνιδια οπου υπαρχει το Denuvo η αποδοση τρωει σφαλιαρες
Οι ιδιοι οι ντεβς το λενε;Αυτό το τα είπε ο Κοχ, ο Μοχ και ο Μπάμπης ο Σουγιάς τα ακούω βερεσέ.
Αυτο ειναι αρθρο του 2018 και οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε αναβαθμισει το pc μας απο τοτε. To Resident evil 4 remake 4 τρεχει αψογα με ολα max (γραφικα και ray tracing) 1440p 60 fps. Μαλιστα ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που τρεχει max ray tracing 60 fps χωρις FSR οταν στα περισσοτερα χρειαζεται FSR για να τρεχει με max γραφικα και max ray tracign 1440 60 fps. Οπως βλεπουμε εδω Resident Evil 4 Benchmark Test & Performance Analysis Review τρεχει πολυ καλυτερα απο τα περισσοτερα παιχνιδια! Αρα δεν ειναι το denuvo το προβλημα.Οι ιδιοι οι ντεβς το λενε;
![]()
Fans ask a PC game to drop Denuvo—and dev agrees, blames “performance impact” [Updated]
Humankind’s Denuvo woes were “not something we can fix before release,” dev says.arstechnica.com
Επισης ετσι για τη φαση
![]()
Evidence continues to mount about how bad Denuvo is for PC gaming performance
Analysis series began earlier in 2018, has grown as more publishers patch DRM out.arstechnica.com
Αυτο ειναι αρθρο του 2018 και οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε αναβαθμισει το pc μας απο τοτε.