Το FIFA... άλλαξε ΑΦΜ και επιστρέφει στις οθόνες μας ως EA Sports FC. Τι άλλο έχει αλλάξει;
See full article...
See full article...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!@Chosen Undead @Dim Gian Bot άρα θα λέγατε πλέον ότι για εσάς το Ultimate Team είναι το πιο σημαντικό mode και αυτό στο οποίο αφιερώνετε τον περισσότερο χρόνο; Εγώ συνήθως αφιερώνω τις περισσότερες ώρες στο player career και στα διπλά με τον αδελφό μου όταν έρχεται.
Διαβαζω στα EA forums, θα μπει και mode με ρίψη αντικειμένων, Επιβεβαιώνει κάποιος;
Το ultimate team δεν είναι εκείνο που έχει τζόγο( κάρτες αλλά φρουτάκια)?
EA Sports FC 24: Η ΕΑ προσπάθησε να διορθώσει το χειρότερο bug στην ιστορία των 'FIFA', αλλά…
Δεν είναι υπερβολή να πει κάποιος ότι το χειρότερο bug στην ιστορία των “FIFA”, βρισκόταν στο EA Sports FC 24.www.sdna.gr
Εκεί στην ΕΑ, τουλάχιστον βάλτε την Εθνική Ελλάδος ρε παπάρες!...
Προσπαθώ να θυμηθώ από χθες αλλά δεν μπορώ, όποτε θέλω τα φώτα σας.
ποιο ήταν εκείνο το ποδοσφαιράκι γυρω στο 2000 που έκανες κανονικά φονικά τάκλιν; Δεν ξέρω αν είχε βγει σε πισι, καθότι το ειχαν στο ps1 τα ξαδέρφια μου. Θυμαμαι όμως ότι είχε ειδικό τάκλιν που τον έβγαζε τον άλλον εκτος και μπορούσες να ρίξεις μπουφλες σε εκτός φάση αν σου καθόταν ο κέρσορασ στον σωστό παίκτη
Μπορεί να μην έχει τις εμφανίσεις της Εθνικής αλλά έχει κάτι καλύτερο... τον Εθνικό μας ύμνο! Έχω βάλει και μια τεράστια ελληνική σημαία μπροστά από το σήμα της τριφυλλάρας και όσο νυκτώνει...