EA SPORTS FC 24

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
View attachment 8265
Με εκνεύρισε πολύ αυτό προσωπικά αλλά ο @Havanezos έχει δίκιο. Rivals/Squad Battles μόνο αυτή τη σεζόν που ισοδυναμεί και με λιγότερα νεύρα. Πάμε για full evo τη πανάθα από την αρχή ως το τέλος φέτος και ας τους εμπαπέδες να κουρεύονται...

Δεν πρόλαβα να ασχοληθώ με UT ακόμα. Ε ρε γλέντια... Από την άλλη, το 3 στα 5 είναι πολύ πιο άμεσο. Παίρνεις τα @@ από νωρίς, χωρίς να τρέφεις πολλές ελπίδες. Είχε τύχει αρκετές φορές πέρσι να έχω 3 νίκες και να κυνηγάω την 4η μέχρι το τελευταίο ματς και στο τέλος να παίρνω ένα ωραίο πουλί. Καλύτερα να αποκλείεσαι στα 5 ματς παρά στα 10. Γλιτώνεις χρόνο. :Ρ

Άνοιξα το fc 24 πριν λίγο και μας τελείωσε το 85x10. Game over και επίσημα δηλαδή.
Επίσης στο mobile app σου ανοίγει το fc 25. Τραγικότατο. Άσε μας να παίξουμε λίγο ακόμα ρε EA ..
Το πιο τραγικό που είδα είναι πως στο νέο παιχνίδι χάλασαν το σύστημα 4321. Πλέον δεν είναι δύο CF πίσω από τον Striker αλλά δύο ACM🤬
Αυτό το σύστημα έπαιζα και το 433(4) κυρίως. Πιο ηλίθιοι πεθαίνεις

Είπα φέτος να τινάξω την μπάνκα στον αέρα και να πάρω την ετήσια συνδρομή της ΕΑ μήπως παίξω και κάνα άλλο παίγνιο (ναι, καλά :Ρ). Οπότε, έκανα pre-load προχτές και μπήκα σήμερα. Νομίζω, κανονικά είναι διαθέσιμο σε λίγες μέρες.

Το σκεφτόμουν και πέρυσι να το βάλω και γω αλλά πέρα από την EA Sports κατηγορία δεν έχει τίποτε άλλο που να με ενδιαφέρει! Ίσως όταν βγει το επόμενο BF, όμως αυτό είναι μεγάλο ίσως! Όσα αξιόλογα single players έχει τα παίζω μέσω του xbox pass, που συμπεριλαμβάνει την απλή ΕΑ συνδρομή. Θεωρώ ζητάει πολλά γι' αυτά που προσφέρει. Αν έπαιξα κάθε χρόνο Fifa φανατικά τότε σίγουρα θα ταν no-brainer.

Θεωρώ ζητάει πολλά γι' αυτά που προσφέρει. Αν έπαιξα κάθε χρόνο Fifa φανατικά τότε σίγουρα θα ταν no-brainer.

Όντως είναι πολλά τα λεφτά. Πέρσι (που ήταν και φθηνότερη η συνδρομή) νομίζω πως άξιζε τον κόπο, γιατί ξεκίνησα το '24 day one, και μέσα στο έτος έπαιξα το remaster του Dead Space και το Star Wars Jedi: Survivor, οπότε νομίζω ότι τα έβγαλε τα λεφτά της η συνδρομή. Φέτος, όμως που ακρίβυνε κιόλας και δεν υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα (εκτός από το νέο Dragon Age για το οποίο κρατάω μικρό καλάθι), νομίζω ότι δεν συμφέρει πια. Του χρόνου με βλέπω να εγκαταλείπω και το "σπορ", καθώς άμα μπουκάρω για τα καλά στο fifa, μου τρώει τόσο πολύ χρόνο που δεν μπορώ να ασχοληθώ με άλλα παιχνίδια. Κρίμα είναι...

Έχω απελπιστεί με το EA FC 25. Μέσα στις πρώτες ώρες παιχνιδιού κόλλησε 2-3 φορές (έκανε freeze η οθόνη και μόνο η μουσική ακουγόταν), με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω Alt+TAB για να κλείσω το παράθυρο από το desktop. Μιλάμε για απίστευτο κόλλημα.

Αλλά το χειρότερο είναι ότι εδώ και 2 μέρες το παιχνίδι ΔΕΝ ΕΚΚΙΝΕΙ καν!!! Κάνω κλικ στο play, τρέχει το anti-cheat και αντί να μου ανοίξει νέο παράθυρο για να ξεκινήσει το παιχνίδι, επιστρέφει στο EA app σα να μη συμβαίνει τίποτα (χωρίς δηλαδή κανένα σφάλμα).

Το τρελό είναι ότι δοκίμασα ένα VPN (trial της κακιάς ώρας), επιλέγοντας έναν server στη Γερμανία (τον μοναδικό free και με ικανοποιητικό ping) και το παιχνίδι έτρεξε κανονικά! Ωστόσο, επειδή ήταν trial, έκανε time-out ο server και με πέταγε έξω από το παιχνίδι.

Το κουλό είναι ότι τώρα πια το παιχνίδι δεν τρέχει καθόλου χωρίς VPN. Προτού προβώ σε αυτή τη λύση, δοκίμασα τα πάντα:

- Έβαλα τον τελευταίο driver της κάρτας γραφικών
- Καθάρισα την cache του EA app
- Έτρεξα τα πάντα ως administrator
- Έβαλα τα exe του παιχνιδιού σε exception στο firewall
- Απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά το anticheat
- Απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά το παιχνίδι
- Έκανα restart το ρούτερ (αφού διαπίστωσα ότι παίζει με VPN μήπως και...)

Δεν πείραξα τίποτα στο ρούτερ γιατί δεν το κατέχω το άθλημα...

Σύμφωνα με τα παραπάνω, νομίζω ότι κάτι πρέπει να έχει παιχτεί με τις ρυθμίσεις δικτύου του υπολογιστή, αλλά δεν ξέρω τι να πειράξω.

Καμιά ιδέα ωρέ παλικάρια;...

Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα Dim.

Άσχετα βέβαια με το πρόβλημα σου, ένα VPN της προκοπής είναι καλή ιδέα anyway. Ναι, κοστίζει το κατιτίς του, και θες να κοστίζει το κατιτίς του γιατί αν είναι δωρεάν τότε you are the product, και αυτό δεν το θες στο VPN σου. Προτείνω ανεπιφύλακτα Windscribe.

Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα Dim.

Άσχετα βέβαια με το πρόβλημα σου, ένα VPN της προκοπής είναι καλή ιδέα anyway. Ναι, κοστίζει το κατιτίς του, και θες να κοστίζει το κατιτίς του γιατί αν είναι δωρεάν τότε you are the product, και αυτό δεν το θες στο VPN σου. Προτείνω ανεπιφύλακτα Windscribe.

Κι όμως, απ' όσα διαβάζω στο φόρουμ της ΕΑ, γίνεται ένας πανικούλης. Είναι αρκετοί με το ίδιο πρόβλημα, αλλά απάντηση καμία προς το παρόν...

Βλέπω πως για το Windscribe Pro τρέχει μια προσφορά στα 39 ντάλαρς/έτος. Να το τσιμπήσω λες;

Γενικά, επειδή δεν έχω ασχοληθεί με VPN, απλώς επιλέγεις τον server με το χαμηλότερο ping και οτιδήποτε διαδικτυακό κάνεις, χρησιμοποιείται αυτός αντί κάποιου άλλου;

Έχω απελπιστεί με το EA FC 25. Μέσα στις πρώτες ώρες παιχνιδιού κόλλησε 2-3 φορές (έκανε freeze η οθόνη και μόνο η μουσική ακουγόταν), με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω Alt+TAB για να κλείσω το παράθυρο από το desktop. Μιλάμε για απίστευτο κόλλημα.

Αλλά το χειρότερο είναι ότι εδώ και 2 μέρες το παιχνίδι ΔΕΝ ΕΚΚΙΝΕΙ καν!!! Κάνω κλικ στο play, τρέχει το anti-cheat και αντί να μου ανοίξει νέο παράθυρο για να ξεκινήσει το παιχνίδι, επιστρέφει στο EA app σα να μη συμβαίνει τίποτα (χωρίς δηλαδή κανένα σφάλμα).

Το τρελό είναι ότι δοκίμασα ένα VPN (trial της κακιάς ώρας), επιλέγοντας έναν server στη Γερμανία (τον μοναδικό free και με ικανοποιητικό ping) και το παιχνίδι έτρεξε κανονικά! Ωστόσο, επειδή ήταν trial, έκανε time-out ο server και με πέταγε έξω από το παιχνίδι.

Το κουλό είναι ότι τώρα πια το παιχνίδι δεν τρέχει καθόλου χωρίς VPN. Προτού προβώ σε αυτή τη λύση, δοκίμασα τα πάντα:

- Έβαλα τον τελευταίο driver της κάρτας γραφικών
- Καθάρισα την cache του EA app
- Έτρεξα τα πάντα ως administrator
- Έβαλα τα exe του παιχνιδιού σε exception στο firewall
- Απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά το anticheat
- Απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά το παιχνίδι
- Έκανα restart το ρούτερ (αφού διαπίστωσα ότι παίζει με VPN μήπως και...)

Δεν πείραξα τίποτα στο ρούτερ γιατί δεν το κατέχω το άθλημα...

Σύμφωνα με τα παραπάνω, νομίζω ότι κάτι πρέπει να έχει παιχτεί με τις ρυθμίσεις δικτύου του υπολογιστή, αλλά δεν ξέρω τι να πειράξω.

Καμιά ιδέα ωρέ παλικάρια;...

Δυστυχώς δεν έχω κάποια πρόταση πλην του refund αν είναι εφικτό. Μου συνέβη κάτι αντίστοιχο στην έκδοση 23, υποπτεύομαι λόγω anticheat. Το παιχνίδι εκκινούσε μια φορά στις πέντε κι αν.

Βλέπω πως για το Windscribe Pro τρέχει μια προσφορά στα 39 ντάλαρς/έτος. Να το τσιμπήσω λες;

Ναι.

Δεν είμαι τεχνικός τεχνολογίας ίντερνετ σαν τον Σρέδερ οπότε υπάρχουν πολλά που δεν καταλαβαίνω κι εγώ στον τρόπο λειτουργείας των δικτύων, πάντως από άποψη τόσο ιδιωτικότητας όσο και ευκολίας με τις παπαριές geolock διαφόρων content providers, είναι σαφώς καλύτερα από το να κυκλοφορείς γυμνός στα διαδικτυακά αγγούρια.

Χαϊτζακάρω για λίγο το θρεντ και ρωτώ από που θα μπορούσα να προμηθευτώ το FIFA 22 ή 23, ξέρετε τους τελευταίους μοχίκανς της σειράς, πριν γίνει FC, FFC κλπκλπ.
Νόμιμα, προφανώς. Ευχαριστώ.

ΥΓ- EA, γιατί τα κατεβάζεις από τα ψηφιακά καταστήματα;
Γαμιέσαι.

Χαϊτζακάρω για λίγο το θρεντ και ρωτώ από που θα μπορούσα να προμηθευτώ το FIFA 22 ή 23, ξέρετε τους τελευταίους μοχίκανς της σειράς, πριν γίνει FC, FFC κλπκλπ.

Γαμιέσαι.

Μόλις πριν μερικές μέρες έλαβα ειδοποίηση στο ίδιο το EA app ότι μου κατήργησε το FIFA 23 από τη βιβλιοθήκη μου (!!!), οπότε ακόμα κι αν το βρεις κάπου, δεν ξέρω αν θα σου δουλέψει...

dafuq! Μπορούν να σου καταργήσουν αγορασμένο παιχνίδι;
Ή ήταν καμιά trial/free version;
Ούτως ή άλλως για Steam κωδικό σκεφτόμουν, αλλά αυτό που είπες με προβληματίζει μη βγάζει κάνα σφάλμα όταν πάω να το τρέξω λόγω Origin.
Τι μαλακίες είναι αυτές ωρέ, με το έτσι θέλω το 25.

dafuq! Μπορούν να σου καταργήσουν αγορασμένο παιχνίδι;
Ή ήταν καμιά trial/free version;
Ούτως ή άλλως για Steam κωδικό σκεφτόμουν, αλλά αυτό που είπες με προβληματίζει μη βγάζει κάνα σφάλμα όταν πάω να το τρέξω λόγω Origin.
Τι μαλακίες είναι αυτές ωρέ, με το έτσι θέλω το 25.

Το FIFA 23 έχει εξαφανιστεί από τη βιβλιοθήκη κανονικότατα.... Έχω την εντύπωση ότι δεν το είχα αγοράσει αλλά το έπαιζα μέσω της συνδρομής της ΕΑ. Το FIFA 22 που το είχα αγοράσει μέσω Steam, βλέπω πως υπάρχει ακόμα στη βιβλιοθήκη.

Όπως και να' χει, πραγματικά τραγικό θα έλεγα...

Από την library του pass το απέσυραν. Όσοι το είχαν αγοράσει μπορούν να το παίξουν κανονικά. Τσέκαρα και το '12 που χα αγοράσει και κατεβαίνει!

Γαμιέσαι.

Ρίξε μια ματιά εδώ:

Πάντως χθες που χάζευα κάποιο streamer να παίζει το 25 είχαν κολλήσει τα πάντα και γενικά είχαν τρελό πρόβλημα οι servers. Υποθέτω ήταν γενικό το θέμα και το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονη.

Από την library του pass το απέσυραν. Όσοι το είχαν αγοράσει μπορούν να το παίξουν κανονικά. Τσέκαρα και το '12 που χα αγοράσει και κατεβαίνει!
Ισχύει. Και μένα τα δείχνει αν και μόνο του 14 και του 24 τα πήρα για EA App
@Adhan τσέκαρε και τα Instant Gaming και Eneba

Damn πάντως τι τιμές είναι αυτές στα παλιότερα!
Mαλλον εξαιτίας της FIFA γίνεται όλο αυτό. Δεν θα μπορούν πια να πουλάνε τα παιχνίδια

Από τη μία η τιμή του 22 που λες @Chosen Undead δυστυχώς (ρε 40+ για παιχνίδι τετραετίας πάτε καλά), από την άλλη το steam review του @Admiral για το 23 (ευχαριστώ, απέφυγα σφαίρα)... no fifa for me. Θα ρίξω και μια ματιά σε τπτ amazon και ebay αλλά χλωμό το βλέπω.
Εν μέρει μλκ δικιά μου που τα είχα ξεχάσει wishlist αλλά που να φανταστώ ότι θα ξεκινήσουν ανά 2 entries να αφαιρούν τα προηγούμενα, δηλαδή ok, να είχε περάσει μια δεκαετία να το καταλάβω. Ας έκλειναν ξέρω γω τους servers αν τους στοίχιζε.

Χθες που έψαξα για αγορά στο ea app δεν μου εμφάνισε κανένα fifa πάντως. Ξεκαθαρα δεν έχουν δικαίωμα να τα πουλάνε πια.

Ναι κάπου διάβασα ότι τα αφαίρεσαν νωρίτερα μέσα στο χρόνο. Τεσπα.

Back