Έχω απελπιστεί με το EA FC 25. Μέσα στις πρώτες ώρες παιχνιδιού κόλλησε 2-3 φορές (έκανε freeze η οθόνη και μόνο η μουσική ακουγόταν), με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω Alt+TAB για να κλείσω το παράθυρο από το desktop. Μιλάμε για απίστευτο κόλλημα.
Αλλά το χειρότερο είναι ότι εδώ και 2 μέρες το παιχνίδι ΔΕΝ ΕΚΚΙΝΕΙ καν!!! Κάνω κλικ στο play, τρέχει το anti-cheat και αντί να μου ανοίξει νέο παράθυρο για να ξεκινήσει το παιχνίδι, επιστρέφει στο EA app σα να μη συμβαίνει τίποτα (χωρίς δηλαδή κανένα σφάλμα).
Το τρελό είναι ότι δοκίμασα ένα VPN (trial της κακιάς ώρας), επιλέγοντας έναν server στη Γερμανία (τον μοναδικό free και με ικανοποιητικό ping) και το παιχνίδι έτρεξε κανονικά! Ωστόσο, επειδή ήταν trial, έκανε time-out ο server και με πέταγε έξω από το παιχνίδι.
Το κουλό είναι ότι τώρα πια το παιχνίδι δεν τρέχει καθόλου χωρίς VPN. Προτού προβώ σε αυτή τη λύση, δοκίμασα τα πάντα:
- Έβαλα τον τελευταίο driver της κάρτας γραφικών
- Καθάρισα την cache του EA app
- Έτρεξα τα πάντα ως administrator
- Έβαλα τα exe του παιχνιδιού σε exception στο firewall
- Απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά το anticheat
- Απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά το παιχνίδι
- Έκανα restart το ρούτερ (αφού διαπίστωσα ότι παίζει με VPN μήπως και...)
Δεν πείραξα τίποτα στο ρούτερ γιατί δεν το κατέχω το άθλημα...
Σύμφωνα με τα παραπάνω, νομίζω ότι κάτι πρέπει να έχει παιχτεί με τις ρυθμίσεις δικτύου του υπολογιστή, αλλά δεν ξέρω τι να πειράξω.
Καμιά ιδέα ωρέ παλικάρια;...