EA SPORTS FC 24

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
@!#$%@% Μου λείπουν μόνο 25ΧΡ για να τερματίσω τη Σεζόν και μένουν λίγες ώρες ακόμα... Αργκχχχχχχχ

Πρέπει να "καώ" τις επόμενες ώρες και να νικήσω σε 3 φιλικά για να πάρω τα XP που θέλω...

Mπορούμε να ψηφίσουμε για τη καλύτερα ενδεκάδα της χρονιάς και τους παίχτες που θα πάρουν αντίστοιχες κάρτες. Για πρώτη φορά και για τις γυναίκες!

Δείτε τι ψήφισαν 2 Ελληνες Youtubers!

Περιμένω να πείτε και τις δικές σας προτάσεις!

Δείτε και όλες τις TOTY ever!

Ορίστε οι δικές μου επιλογές. Στους άνδρες βασισμένος στο τι έχουν κάνει οι παίχτες από 1/1/2023 μέχρι σήμερα. Στις γυναίκες καθαρά από κάρτες που έχω χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι ή είχαν οι αντίπαλοι και ήταν σπασμένες
team.png

team (1).png

Και αναρωτιομουν γιατί ξαφνικά είμαι τόσο άχρηστος τις τελευταίες μέρες στα play off. Η εξήγηση είναι εδώ. Έχουν βγάλει αμέτρητες καλές S και A+ και δεν πέφτουν ποτέ σε μένα.

Git gud!!!

(αυτό γιατί δεν το χουμε σαν reaction κύριοι!? Να το πατάω κάθε φορά που γκρινιάζει ο Chosen για την αμπαλοσύνη του στο φίφα! Και γενικά σε κάθε post του μη σου πω!!!)

Το παιχνίδι μπήκε σε super εκπτωση btw (όπως και πέρυσι τέτοια περίοδο) τώρα που βγήκε η Team of the Year
Ελάτε να γκρινιάξουμε μαζί:ROFLMAO:

Έχει και free weekend στο Steam αν θέλει κάποιος να το δοκιμάσει.

Ε δώστε κάτι και σε μας!

Back