Είναι πολύ σημαντική εξέλιξη! Ειδικά οι κονσολάδες στην Ουκρανία, έχουν πάθει παροξυσμό!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Είναι πολύ σημαντική εξέλιξη! Ειδικά οι κονσολάδες στην Ουκρανία, έχουν πάθει παροξυσμό!
![]()
A message about some performance issues in ELDEN RING
Thank you very much for playing ELDEN RING and for your feedback. We are currently experiencing some issues that are preventing the game from playing properly under some conditions.en.bandainamcoent.eu
Fixed.Όσοι του βάζουν αρνητική βαθμολογία στο Στημ είναι Μουσταρδορητάρδοι.
Το coop επίσης είναι smooth, streamlined και easy peasy lemon squeezy.
Το παιχνίδι μπορεί να μετανομαστεί σε Dark Souls - Το μεγάλο πελάγωμα. Ο κόσμος είναι αχανής με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Fall damage - η νέα υπόθεση της Νικολούλη / αρκετό stealth / αν δεν μπορείς να τους νικήσεις φύγε τρέχοντας πάνω στο άτι (όπως έλεγε περίπου και μια μασκότ του φόρουμ), ή cheeseαρε τους με την ταχύτητα του.Δεν ξέρω γιατί το θεωρούν accessible
ΆκυροοοοοοοΣ' αναζητώ
Σ' αναζητώ Limgrave ξημερώματαααααααα
Έβαλα να δω που είναι η οπλάρα μου, 1η περιοχή διαβάζω (γενικά και αόριστα). Τέλεια, μπόμπα, γίναμε. Τράβηξαμε προς μια μεριά του χάρτη μπας και το βρούμε. ΜΠΑ. Τελικά κοιτάξαμε που είναι στο wiki και είναι κάπου 50-70 ώρες μακριά από εκεί που είμαστε. RIP. Θα παίξω με άλλο όπλο τι να κάνω.
Μη βιάζεσαι να μου απαντήσεις, παίξτο πρώτα. Δεν μιλάω για τακτικές ή cheese. Πήγαινε στο HUB πρώτα και πες μου αν κατάλαβες πως πήγες. Μετά δες από τη σκοπιά του νέου παίκτη.Fall damage - η νέα υπόθεση της Νικολούλη / αρκετό stealth / αν δεν μπορείς να τους νικήσεις φύγε τρέχοντας πάνω στο άτι (όπως έλεγε περίπου και μια μασκότ του φόρουμ), ή cheeseαρε τους με την ταχύτητα του.
Τι περίμενες, μονόχιτους εχθρούς;
Ήδη η Kara (άθελά της φυσικά) με φυτιλιάζει για να βρω το Claymore μια ώρα αρχύτερα.