What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Epic Store : όταν o Gabe έφτιαχνε client, o Sweeney έτρωγε βελανίδια.

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Πάει κι έρχεται αν τα έπαιρναν οι ντέβλοπερς, αλλά εκείνοι υπάλληλοι είναι, το πολύ να έχει παίξει κανένα στοκ όψιον αν είναι κιμπάρηδες οι της Square Enix. Δεν είναι κανένα indie να πεις πως θα βγάλουν τίποτα οι δημιουργοί.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,379
Η όλη ιστορία μού θυμίζει μερικούς αγρότες επί ΠΑΣΟΚ που δεν τους ενδιέφερε να καλλιεργήσουν καλό ροδάκινο παρά μόνο να το στείλουν για απόσυρση και να εισπράξουν την αποζημίωση.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,889
Για να καταλάβω, η μόνη άξια αναφοράς είδηση από την παρουσίαση είναι η κυκλοφορία των kingdom hearts σε "προνομιακές" τιμές μπας και μπορέσουν να βγάλουν τα σπασμένα, αφού έμαθαν τον κόσμο στο τζάμπα;
Καλά πάει αυτό..
 
Last edited:

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Όποιοι δεν το είδαν έχασαν, μιλάμε για μεγαλείο αντάξιο του EGS.

1yzXJrq.png

Έκανα ρηφρές καναδυό φορές και τσέκαρα μη κάνει τίποτα απντέητ κανά κινητό ή τάμπλετ ή οτιδήποτε και ήταν τόσο χάλια η εικόνα. Αλλά τελικά δεν ήταν μπαγκ, ήταν φήτσουρ. Αλλά οκ, δεν χάσαμε και τίποτα. Περίμενα τίποτα μεγαλειώδεις ανακοινώσεις ξέρω 'γω, δεν ξέρω γιατί. Τελείωσε σε χρόνο μηδέν και δεν έδειξε και τίποτα. Άντε μόνο αυτά τα κίνγκντομ χαρτς να ήταν φρεσκαδούρα, αν και τα γκέημς φαντάζομαι είναι ψιλοαρχαία πια τα περισσότερα. Προσωπικά δεν ακούμπησαν καθόλου, αν κι έχω ένα φιλαράκι που θα τα γούσταρε πολύ. Δεν βλέπω να κόβει φλέβες όμως, εκτός αν πρόκειται για τίποτα υπεργαμάτα ρημάστερ/ρημέηκ.
ρε σε καποια φαση εκει που προχωραει εστω και με αυτο το οπτικο το footage παει πισω στα kingdom hearts και αφου δειχνει καποια δευτερολεπτα επιστρεφει ξανα. φυσικα χαθηκε υλικο μεσα σε αυτα τα κατι δευτερολεπτα που δεν ειδαμε. τελειως προχειρο/προβληματικο ηταν.

@tyrion395 πανω κατω ναι. βεβαια για εμενα ηταν καλο και το axiom verge 2 αλλα μιλαμε για indie. το οποιο θα το επαιρνα για switch ετσι και αλλιως.



να πω οτι το axiom verge 2 ειναι απο τις περιπτωσεις που καλα κανει και παει exclusive deal (οχι πως μου αρεσουν ξερετε οτι ειμαι τελειως κατα, θελω release σε καθε καταστημα και ας διαλεξει ο user αυτο που τον βολευει γουσταρει κλπ) αλλα μιλαμε ειναι 1 ατομο. ασε που η ιστορια με το axiom verge δεν του φερθηκε και καλα (εχει η ειχε αρρωστο γιο και η εταιρια που θα εκανε τα physical copies για το wii u απλα πηρε τα λεφτα εξαφανιστηκε και στην πορεια κηρυξε πτωχευση σε μια εποχη που καιγοταν για τα λεφτα).
 
Last edited:

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,333
Ισχύει, αλλά μόλις μπήκα να δω στο skroutz τιμές κονσολοεκδόσεων και με 69,90 αγοράζεις:

Kingdom Hearts: The Story So Far:

+ Kingdom Hearts III
+ Kingdom Hearts: Melody of a Memory.

Δηλαδή όλα (αν δεν μου ξέφυγε κάτι στο wiki). Μιλάμε για μεγαλειώδες πιάσιμο πάτου, πάνε να μαδήσουν όσους περίμεναν τη σειρά για χρόνια.
Πόσα έδωσα για το PS4: Kingdom Hearts 1,5 & 2,5 : 19 ευρώ, Kingdom Hearts : 15 ευρώ. Βασικά αρχίζει η καλύτερη περίοδος για κάποιον που θέλει να εμπλουτίσει την συλλογή του σε παιχνίδια!!!
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,417
Νταξ, δεν πρόκειται να του ρίξω ευρώ έτσι κι αλλιώς, αλλά τι τιμές είναι αυτές, το φελέκι μου;
Η μολις βγουν στο steam η αλλιως αν μου τα φερει ο Πακιστανος φιλος μου απο το steam. Αλλα δεν υπαρει περιπτωση να μην παιξουμε παιχνιδια με τον Μικυ τον Ντοναλτ και τον Γκουφυ! Εχω παιξει ολα τα kingdom hearts εκτος απο το 3 τα προηγουμενα επειδη βγηκαν σε palystation 2 και psp τα επαιξα στο pc με emulators.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,417
Τι να κρατανε ακομα τα δεν βλεπονται ολα τους χαλια γραφικα εχουν. Αφου δεν ειχαν βγει σε pc. Τωρα ομως θα τα παιξουμε ετσι οπως πρεπει.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
Rage 2: Electric Boogaloo, αλλά και η παιχνιδάρα Absolute Drift, δωρεάν στη μαγαζάρα.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Ενταξει ρε παιδια, δεν παιρνουμε και ολοι οτι σκουπιδι μας δινουν τσαμπα. Τι να το κανω, αν δεν ασχολιθω? Να λεω οτι εχω 500 παιχνιδια? Ενταξει εχω παρει 3 τζαμπε, αλλα εχω αγορασει και καμια; 10αρια. ΠΟΤΕ μα ποτε πανω απο 15 ευρα για παιχνιδι που δεν το εχω εγω, αλλα καποιος αλλος. Μπορει, ισως το B.G. 3, αλλα μεχρις εκει
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Eγώ πάντως δείχνοντας τη λίστα παιχνιδιών μου στο στημ ρίχνω γκομενάκια που παλιότερα δε θα γυρνούσαν ούτε να με κοιτάξουν. Καλά με το έπικ ακάου δε γάμησε ποτέ κανείς ένιγουεϊ, όλοι το ξέρουν αυτό.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Ασπρα μαλια στην κεφαλη
κακα μαντατα στο πουλι!
ενιγουει, οτι ακαουντ και να υπαρχει
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,987
Μαλλί βαμβάκι, ψ...ή φαρμάκι

Το μπλε χαπάκι σίγουρα βοηθάει στην προκειμένη περίπτωση. :Ρ
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Συγνωμη που σου το χαλαω, αλλα προτιμω να τα εχω στην βιβλιοθυκη μου, κι οχι στην βιβλιοθυκη του στημ
Από τη μια μαζί σου από την άλλη τη σημερινή εποχή που τα pc games έρχονται με εναν μόνο κωδικό δεν θα έλεγα ότι το γκειμ το έχεις στην βιβλιοθήκη του σπιτιού αλλά ένα άδειο άχρηστο κουτί που η άλλη αλήθεια ειναι ότι κάποια games δεν μπαίνουν καν στον κόπο να σου δώσουν αυτό το κουτί γιατί ναι όπως είπαμε είναι άχρηστο.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
Ότι και να λέμε, απολαμβάνω το Hitman (2016) αυτή τη στιγμή, κάτι που δεν θα είχε συμβεί αν δεν μας το είχε δώσει δωρεάν στο Μαγαζί Του ο Κύριος και Σωτήρας μας.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
στον κόπο να σου δώσουν αυτό το κουτί γιατί ναι όπως είπαμε είναι άχρηστο.
Σωστα και μαληστα ενω μειωνουν τα εξοδα τους, αφου δεν υπαρχει δισκακι κουτι κτλ, οι τιμες στα υψη. Δεν μπορω να το αποφυγω τελειως, περνω μονο οσα μαρεσουν πολυ και ειναι δωρεαν η σε 90% εκπτωση
 
Top Bottom