By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Όποιοι δεν το είδαν έχασαν, μιλάμε για μεγαλείο αντάξιο του EGS.
![]()
ρε σε καποια φαση εκει που προχωραει εστω και με αυτο το οπτικο το footage παει πισω στα kingdom hearts και αφου δειχνει καποια δευτερολεπτα επιστρεφει ξανα. φυσικα χαθηκε υλικο μεσα σε αυτα τα κατι δευτερολεπτα που δεν ειδαμε. τελειως προχειρο/προβληματικο ηταν.Έκανα ρηφρές καναδυό φορές και τσέκαρα μη κάνει τίποτα απντέητ κανά κινητό ή τάμπλετ ή οτιδήποτε και ήταν τόσο χάλια η εικόνα. Αλλά τελικά δεν ήταν μπαγκ, ήταν φήτσουρ. Αλλά οκ, δεν χάσαμε και τίποτα. Περίμενα τίποτα μεγαλειώδεις ανακοινώσεις ξέρω 'γω, δεν ξέρω γιατί. Τελείωσε σε χρόνο μηδέν και δεν έδειξε και τίποτα. Άντε μόνο αυτά τα κίνγκντομ χαρτς να ήταν φρεσκαδούρα, αν και τα γκέημς φαντάζομαι είναι ψιλοαρχαία πια τα περισσότερα. Προσωπικά δεν ακούμπησαν καθόλου, αν κι έχω ένα φιλαράκι που θα τα γούσταρε πολύ. Δεν βλέπω να κόβει φλέβες όμως, εκτός αν πρόκειται για τίποτα υπεργαμάτα ρημάστερ/ρημέηκ.
Πόσα έδωσα για το PS4: Kingdom Hearts 1,5 & 2,5 : 19 ευρώ, Kingdom Hearts : 15 ευρώ. Βασικά αρχίζει η καλύτερη περίοδος για κάποιον που θέλει να εμπλουτίσει την συλλογή του σε παιχνίδια!!!Ισχύει, αλλά μόλις μπήκα να δω στο skroutz τιμές κονσολοεκδόσεων και με 69,90 αγοράζεις:
Kingdom Hearts: The Story So Far:
+ Kingdom Hearts III
+ Kingdom Hearts: Melody of a Memory.
Δηλαδή όλα (αν δεν μου ξέφυγε κάτι στο wiki). Μιλάμε για μεγαλειώδες πιάσιμο πάτου, πάνε να μαδήσουν όσους περίμεναν τη σειρά για χρόνια.
Η μολις βγουν στο steam η αλλιως αν μου τα φερει ο Πακιστανος φιλος μου απο το steam. Αλλα δεν υπαρει περιπτωση να μην παιξουμε παιχνιδια με τον Μικυ τον Ντοναλτ και τον Γκουφυ! Εχω παιξει ολα τα kingdom hearts εκτος απο το 3 τα προηγουμενα επειδη βγηκαν σε palystation 2 και psp τα επαιξα στο pc με emulators.Νταξ, δεν πρόκειται να του ρίξω ευρώ έτσι κι αλλιώς, αλλά τι τιμές είναι αυτές, το φελέκι μου;
Ναι.Να λεω οτι εχω 500 παιχνιδια?
Ενταξει ρε παιδια, δεν παιρνουμε και ολοι οτι σκουπιδι μας δινουν τσαμπα. Τι να το κανω, αν δεν ασχολιθω? Να λεω οτι εχω 500 παιχνιδια?
Συγνωμη που σου το χαλαω, αλλα προτιμω να τα εχω στην βιβλιοθυκη μου, κι οχι στην βιβλιοθυκη του στημΝαι.
Ασπρα μαλια στην κεφαλη
κακα μαντατα στο πουλι!
Μαλλί βαμβάκι, ψ...ή φαρμάκι
Από τη μια μαζί σου από την άλλη τη σημερινή εποχή που τα pc games έρχονται με εναν μόνο κωδικό δεν θα έλεγα ότι το γκειμ το έχεις στην βιβλιοθήκη του σπιτιού αλλά ένα άδειο άχρηστο κουτί που η άλλη αλήθεια ειναι ότι κάποια games δεν μπαίνουν καν στον κόπο να σου δώσουν αυτό το κουτί γιατί ναι όπως είπαμε είναι άχρηστο.Συγνωμη που σου το χαλαω, αλλα προτιμω να τα εχω στην βιβλιοθυκη μου, κι οχι στην βιβλιοθυκη του στημ
Σωστα και μαληστα ενω μειωνουν τα εξοδα τους, αφου δεν υπαρχει δισκακι κουτι κτλ, οι τιμες στα υψη. Δεν μπορω να το αποφυγω τελειως, περνω μονο οσα μαρεσουν πολυ και ειναι δωρεαν η σε 90% εκπτωσηστον κόπο να σου δώσουν αυτό το κουτί γιατί ναι όπως είπαμε είναι άχρηστο.