Epic Store : όταν o Gabe έφτιαχνε client, o Sweeney έτρωγε βελανίδια.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
mits@kos? αυτο, ρε φιλε, λεω κι εγω στους πιτσιρικαδες, αλλα δεν με πιτευουν γμτ. Οι δε πιτσιρικες οτι ακαουντ και να τους δειξω, χαμογελουν. Τωρα ειναι καλο αυτο?

Δηλαδη αυτα που εχει το steam εδω και πολλα χρονια τωρα σιγα σιγα τα βαζει και το epic store! Θα επρεπε να τα ειχε ολα αυτα απο την αρχη.

Μπείτε στην απόλυτα, απόλυτη, επικοτερότερη πλατφόρμα και τσιμπήστε Creature in the Well!!!

Last edited:
b4rlor7sc.gif

Όχι δεν είναι ψέμα.. το Tales of the Neon Sea είναι διαθέσιμο δωρεάν στο ΥΠΕΡΕΠΙΚΟΜΑΓΑΖΟ!!!

Είναι πολύ συγκινητικός ο τρόπος που ο Τημ Σουήνη και η ομάδα του επιλέγουν να έρθουν σε επαφή με τον μέσο χρήστη/φαν. Έτσι απλά και άμεσα, σα να είναι φίλοι μας, ίσως και οικογένεια. Συγκινήθηκα πάλι βραδιάτικα.

Κύριος Καράμπελας για σένα σκουλήκι. θα έλεγα αν μου έστελνε.

Από τα έγγραφα της δικαστικής μάχης με την Apple:

unknown.png

4f56588cd246707ec5e4d938d28f8a50.gif

Γαλαντόμος και κουβαρντάς. It's not about the money.

Kι εγώ μια φορά έχασα ένα δίευρο και με πείραξε πραγματικά, ακόμα να το ξεχάσω.

EDIT: Μη ξεχάσετε να τσιμπήσετε σήμερα το ολόφρεσκο φρη γκέημ της βδομάδας, για να στηρίξουμε τον ψυχούλα Τιμ στους δύσκολους αυτούς καιρούς. 3/10 λέγεται, από το όνομα μοιάζει με κάτι που θα έφτιαχνε ο είδωλος.

Last edited:
Κύριος Καράμπελας, για σένα, σκουλήκι. θα έλεγα αν μου έστελνε.
^ Εδώ μαθαίνουμε πώς τα σημεία στίξης μπορούν να αλλάξουν το νόημα μιας πρότασης. :Ρ

Αυτό το Epic projected φαίνεται τόσο μα ΤΟΣΟ ταιριαστό, ανεξαρτήτως context.

Αφήνοντας το χούμορ στην άκρη πάντως, εφόσον εξακολουθούν να έχουν κάνα δις το χρόνο έσοδα μόνο από το Fortnite, η χασούρα στο Store αφενός δεν τους επηρεάζει στο ελάχιστο, αφετέρου είναι αναμενόμενη κιόλας. Από τη στιγμή που ξεκίνησαν ένα τέτοιο εγχείρημα που τους βάζει από την πρώτη μέρα να αντιμετωπίσουν κολοσσούς του χώρου, θα ήταν παρανοϊκό να περιμένει κάποιος κέρδη από Day 1.

Αρκεί βέβαια να ασχοληθούν και λίγο με το store ως long-term investment και να του περάσουν τα features που ο ανταγωνισμός έχει υλοποιήσει εδώ και καμιά 10ετία. Ως έχει, το store δεν μπορεί να ανταγωνιστεί κανέναν, και νομοτελειακά ο κόσμος μπαίνει μέσα μόνο για τα φρη γκέημς.

Θυμάμαι παλιά που λέγαμε ότι θα δείξει σε κανένα εξάμηνο τι διαθέσεις έχει στο θέμα βελτιώσεων κτλ, τα πιο βασικά μπαίνουν σε χρόνο μηδέν για τα δεδομένα και την τσέπη της έπικ. Και μιλάμε για βασικότατα φήτουρς που ο ανταγωνισμός (όπως το μπακάλικο της γειτονιάς μου) έχει εδώ κι αιώνες, οπότε έπρεπε να τα λάβουν υπόψη 100 μέρες πριν το ρηλής, όχι να τα βάλουν σε πλάνο μετά την κυκλοφορία.Ακόμα κι έτσι, 856 μέρες μετά το day 1 και από την μία επιθετικότατοι στις αποκλειστικότητες, από την άλλη ταχύτητα στις αναβαθμίσεις της πλατφόρμας που θα ζήλευε και ο βραδύποδας στη ζουτοπία.

Back