εγώ δεν κατάλαβα πότε μπήκαν στο epic 1.0 βασικά, ακόμα beta φαίνεταιEPIC 5.0 ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!1!1!!!1!!!! ΤΡΕΜΕΤΕΕΕΕΕ!!1!11!!!!1
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!εγώ δεν κατάλαβα πότε μπήκαν στο epic 1.0 βασικά, ακόμα beta φαίνεταιEPIC 5.0 ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!1!1!!!1!!!! ΤΡΕΜΕΤΕΕΕΕΕ!!1!11!!!!1
Τι ειναι αυτο το Epic 5.0 δλδ; Βελτιωμενο store η οπως το Ελλαδα 2.0;εγώ δεν κατάλαβα πότε μπήκαν στο epic 1.0 βασικά, ακόμα beta φαίνεται![]()
Ποιας στρατηγικής ρε παιδιά; Δίνω τζάμπα και για κάποιο λόγο περιμένω οι τζαμπατζίδες να αγοράζουν από το μαγαζί;
Τόσα κεφάλια έχει η εταιρία, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα στόρ της προκοπής που να κρατάει αλλά και να τραβάει κόσμο;
Τόσο καιρό μετά, αν θέλω κάτι από το epic library μπαίνω να το βρω από το gog galaxy... Φάνηκε νωρίς ότι δεν τους ενδιέφερε να ανταγωνιστούν το steam αλλά μόνο να κάνουν τζερτζελέ.
Απλά δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν ο στόχος.
Τα φώτα της δημοσιότητας?
Κοσμάκι για την Unreal?
Κοσμάκι για το Fortnite?
Ξέπλυμα χρήματος;?
Το Fortnite εξακολουθεί να τον κρατάει τον κόσμο του;
press F to pay respects στον Ρομπέν των Δασών από τα Lidl.
Δεν είμαι από τα Lidl, αυθεντικός είμαι.
Ε δω έκανε μήνες για να βάλει ένα απλό καλάθι αγορών. Feature που έχουν απλά eshop της πλάκαςΓενικά έμπαζε εξαρχής το concept, θες να τραβήξεις κόσμο ή να κάνεις τον κόσμο που έχεις στο fortnite να ψωνίζει; Δώσε του store της προκοπής και ρίχνε καμιά διαφήμιση στο κατατάλα f2p game σου.
Δώσε μερικά social features, κάνε κάτι να έχει ενδιαφέρον η πλατφόρμα σου.
Τα τζάμπα, καλά και άγια και ευχαριστούμε Τιμ, αλλά... τραβάνε τζαμπατζίδες, όχι πελάτες.