Sugamoto Panagia
Lich

μα ο ραντυ έλεγε πως τα πήγε καλά.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!μα ο ραντυ έλεγε πως τα πήγε καλά.
περιμενε να βγει στο steam.Όχι, όχι το Surgeon Simulator 2, πείτε μου πως δεν είναι αλήθεια...
Πραγματικά αυτή η παρτίδα των exclusives είναι εντελώς αδιάφορη. Άρχισε τις τσιπιές ο Σουίνι.
Είχαν πει ότι θα είναι timed exclusive και θα έρθει και στα pc.μαζί με Orcs Must Die 3 (Stadia exclusive
Υπάρχει hype για το godfall? Μόνο εμένα το trailer μου φάνηκε αδιάφορο?
το τρειλερ βρομάει τζενεριλα πάντως.Αυτή είναι η γενική εντύπωση και στα ξένα forums (ή fora, διαλέγετε και παίρνετε).
το τρειλερ βρομάει τζενεριλα πάντως.
Οι πωλήσεις πιστεύω πήγαν "απλώς καλά", τουλάχιστον στην μητέρα πλατφόρμα. Αλλά σίγουρα το γενικό κράξιμο που έπεσε από μεγάλη μερίδα gamers αλλά και (κυρίως) κάτι ξεμπροστιασματα της σουινοπλατφορμας ίσως αφορά θέματα ασφάλειας, δίνουν στους developers μια δεύτερη σκέψη πρώτου δεχθούν την βαλίτσα κάτω από το τραπέζι.Σίγουρα θα βρει στην πορεία και 1-2 πιο δυνατά ονόματα για να τραβήξει πάλι τα φώτα της δημοσιότητας όμως πιστεύω ότι έχει αρχίσει να τρώει άκυρα και από developers ή ρίχνει άκυρα ο ίδιος ο Σουίνι. Είναι για μένα δεδομένο ότι οι πωλήσεις στο Epic (lol) store είναι χαμηλές, ειδάλλως ο Σουίνι θα μας τα είχε κάνει μπαλόνια με τα success stories του. Επομένως δύο τινά παίζουν: Ένα, οι developers των πιο γνωστών games απαιτούν πλέον μεγαλύτερα ποσά για να καλύψουν τη χασούρα και δύο, ο Σουίνι βαρέθηκε να δίνει εκατομμύρια δολάρια σε παιχνίδια που του φέρνουν ελάχιστες πωλήσεις.
οκ pass από τώρα.Από το σύντομο κλιπακι δείχνει "ανθεμ αλλά με σπαθιά" Βάλε τώρα gearbox και epic exclusive για ένα χρόνο. Θα έχει και την ίδια κατάληξη δλδ.