Epic Store : όταν o Gabe έφτιαχνε client, o Sweeney έτρωγε βελανίδια.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Salt and sanctuary για σήμερα
 
Το GOTY του 2016 δηλαδή, ακόμη μια ποιοτική δωρέα.
 
Σε 3 εβδομαδες βγαινει το Hitman 3 στο steam Σε 1 μηνα το Werewof the apocalypse Earthblood μετα την αποτυχια τους στο epic store για 1 χρονο. Εννοειται πως θα τα παιξω στο steam!
 
πηγα να κατεβασω το Tomb Raider γιατι ειναι καλο deal και την πρωτη φορα η σελιδα ηταν στα Ισπανικα, μα την μπαναγια. εκανα refresh και εβλεπα μια γκρι σελιδα με αδεια πλαισια και μετα εβλεπα μονο αυτο

epic.jpg



EDIT
τωρα εφτιαξε λιγο η κατασταση, αντι για γκρι εχω πρασινη σελιδα.
green.jpg
 
Ευχαριστω φιλτατη για την συμβουλη. εκανα οτι μπορουσα να κανω και κατεληξα οτι πρεπει να περιμενω να χαρουν ολοι ή να θερισει ο covid :p για να δω αποτελεσματα.
 
Για όσους άπιστους δεν το πήραν την προηγούμενη φορά! Ο Τίμαρος έχει μεγάλη καρδιά και σας συγχωρεί! Τελευταία σας ευκαιρία! Μέχρι την επόμενη φυσικά! Για τον Τίμαρο μιλάμε εξάλλου! Αυτόν με την μεγάλη καρδιά!
 
Σε 3 εβδομαδες βγαινει το Hitman 3 στο steam Σε 1 μηνα το Werewof the apocalypse Earthblood μετα την αποτυχια τους στο epic store για 1 χρονο. Εννοειται πως θα τα παιξω στο steam!
Το Werewolf πάτωσε όχι γτ κυκλοφόρησε ως αποκλειστηκότητα στο Επικ, αλλα διότι ούτως η άλλως είναι μια μετριάτζα. Δες κάνα ριβιού πρώτα και μετά κρίνε αν θα το αγοράσεις. Απλά αν έρχονταν στο Στιμ εξ αρχής, να έκανε περισσότερες πωλήσεις, το metacritic ομως θα παρέμενε ίδιο.
 
Μέχρι τις 10/2, όσο κρατάν οι εκπτώσεις δηλαδή, έχει κλασικά κουπονάκι δεκαρικάκι! Αναρωτιέμαι πότε θα πιάσει τον παλμό των gamers και να μας δώσει κάνα αυτοκολλητάκι να το βάλουμε.. κάπου!
 
Θα ήθελα να κρατήσω το 10 ευρώ μήπως βγει μέχρι τότε το uncharted collection .Είχα διαβάσει κάπου ότι μπορεί να βγει 9 φεβρουαριου
 
Οι προφητείες λένε για αρχές Φλεβάρη, το κουπόνι τραβάει μέχρι τέλος του μήνα, οπότε είσαι οκ.

Α και δεν ξέρω αν το άκουσες. Κάθε φορά που κάποιος ποστάρει χωρίς να έχει άβαταρ, ο θεός σκοτώνει ένα γατάκι. Μπορεί και κοτοπουλάκι, κάτι γλυκό και χαριτωμένο τέλος πάντων. 127 μέχρι τώρα, μια χαρά.
 
Back
Top