Epic Store : όταν o Gabe έφτιαχνε client, o Sweeney έτρωγε βελανίδια.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
MANEATER, αυτο θα το παρω, οχι για τιποτα αλλο, μονο και μονο να νιωσω, εστω παιχνιδιακα, οτι ειμαι Μεγαλοκαρχαριας
Εχει και χελωνες να τις φας ολες!!! Το ευχαριστηθηκα παρα πολυ! Εχει και μιαπιστα πρεπει να φας ολες τις χελωνες! Ειναι και τρο μονο παιχνιδι με καρχαρια οποτε ναι ειναι κατι διαοφορετικο .

Εχει και μιαπιστα πρεπει να φας ολες τις χελωνες
Εγω θα βαλω στο Hard την αλλη πιστα, αυτη που την πεφτεις στις παραλιες και τρως ολες τις κοπελιες με τα μπικινια

Εγω θα βαλω στο Hard την αλλη πιστα, αυτη που την πεφτεις στις παραλιες και τρως ολες τις κοπελιες με τα μπικινια
Μα σε ολες τις πιστες μπορεις να φας ανθρωπους δεν αλλαζει κατι.

6μμ και... κατσίννν... 3 παίγνια δωρεάν από Επικομάγαζο. Δεν λέω ποια, για να έχετε τη χαρά και την ικανοποίηση να τα ανακαλύψετε μόνοι σας... Μη βαριέστε ρε. :Ρ

Μην τον ακούτε αυτόν ρε.. εγώ είμαι εδώ για σας! Θέλει να σας βάλει να ψάχνετε (γιατί ξέρω πόσο καίγεστε!), να γίνετε η ντροπή του Gabe και μετά αυτός να σας κόψει και τα δωρεάν στίκερς! Ο Gabe! Όχι το Bot! Το Bot θα συνεχίσει να δίνει!!! 🙃

Και αυτή η επιτυχία οφείλεται φυσικά στο ότι πήγε αποκλειστικά στην μαγαζαρα του Sweeny μας!

very positive λέει στο steam που έχει reviews, ας το τιμήσουμε.

Πόσο πιο κάτω ρε Gollop;

giphy.webp

Μέχρι αύριο τ' απόγευμα! Τρέξτε να αποκτήσετε την δική σας καντίνα!
.

Και Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack..

Back