Epic Store : όταν o Gabe έφτιαχνε client, o Sweeney έτρωγε βελανίδια.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εκεί που λέει "Get" πατάω για να πάρω το παιχνίδι; Ή είναι για "Get good";

Λύγισα και έκαμα account πριν λίγες μέρες. Εντάξει χάνι είναι ακόμα σε σχέση με Steam (αν και βλέπω έγιναν κάποιες κινήσεις), αλλά ο Zane έγραψε ότι έφτιαχνα account στο βιβλίο του δε γμτ, άλλος ένας launcher

χμ κάτι κάνουμε τώρα, αν και δεν τα μπορώ τα soul likes, who cares free shit!!!! OMGWTFLOL!!!!11ena

Άσχετη πληροφορία της ημέρας.

Τα free παιχνίδια στο epic μπορείς να τα κάνεις claim και από τον browser. Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις τον launcher. Launcher αν θες να παίξεις το game είναι υποχρεωτικό.

Άσχετη πληροφορία της ημέρας.

Τα free παιχνίδια στο epic μπορείς να τα κάνεις claim και από τον browser. Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις τον launcher. Launcher αν θες να παίξεις το game είναι υποχρεωτικό.
τώρα άμα πω ότι το αντίθετο δεν γνώριζα αφού τα κατεβάζω από πάντα στον browser :p

Τωρα μολις μου εσκασε οτι θα μπορουσα ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΩ ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ και να περιμενω να καταργηθει ο launcher ωστε να τα παιξω :geek:

Ας ειναι, συνεχιζω το μποικοταζ καθως δε θελω να σκεφτομαι ποσα παιχνιδια εχουν περασει και ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ απο τοτε που εβγαλε τη πολιτικη των τζαμπε ο τιμ-ουλης

Launcher αν θες να παίξεις το game είναι υποχρεωτικό.
Και ίσως όχι ακριβώς υποχρεωτικά τον ίδιο πχ Heroic. Ακόμα και έτσι λογαριασμό epic δεν φτιάχνω ούτε για τα τζάμπα.

Χωρίς στηβ ατσίβμεντς; ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ;

EDIT: Kαλά ο κάθε αρτηριοσκληρωτικά γαμάτος τύπος που σέβεται τον εαυτό του έπρεπε να έχει έπικ ακάου ήδη. Από τα αρχαία χρόνια που έσκασε το Ανρήαλ Τούρναμεντ Ρημπούτ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Και ο λάουντσερ τότε ήταν για να φορτώνει 2-3 μλκς της έπικ και τίποτα άλλο, την πρηάλφα του ανρήαλ τούρναμεντ βασικά και μετά το χάος.

Επίσης, είναι δεδομένο ότι παίρνουμε τα γκέημς από τον μπράουζερ. Με τον Ντάριλ που έγινε μλκ με την νταϊρέκτορς, είπα να ενοχλήσω το σαπόρτ μπας και ξεκολλήσει να πάρουμε την απλή έστω για να περιμένω μετά να πιάσει πάτο στημ να το παίξω εκεί. Μου λέει το σαπόρτ να τσεκάρω στον λάουντσερ αν εμφανίζεται και είναι απλά λάθος το μήνυμα στο στορ με το προσέσινγκ της παραγγελίας κολλημένο. Λάουντσερ λέω να βάλεις εσύ, στημ ή θάνατος. Οκ δεν του το είπα, αλλά το εννοούσα. Τελικά ξεκόλλησε μόνο του κάποια στιγμή την επόμενη μέρα και είμαι πλέον ευτυχής κάτοχος του Ντεθ Στράντινγκ. ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΤΜΟΤΣΙΒΟΣ ΡΕ; Φόκους..

Last edited:
ναι βασικά και εγώ είχα ακοάου πριν την επανάσταση του Σοίνη για Unreal engine και UT 4 (κλαψ λυγμ, δε θα το δούμε ποτέ;)

Η φάση εκεί στην Epic είναι "δίνω δωρεάν games για τα lolz"
ναι η αλήθεια είναι ότι από ότι έχει δώσει, άντε να έχει εξτρά dlc το 1/3. Δηλαδή ένα σκεπτικό ήταν δίνει το base game να βγάλει από dlc.

In its apology, Epic Games states that its employees had accidentally swapped the standard version of Death Stranding for the Director’s Cut. The company apologized to those who were unable to obtain the Director’s Cut and were, therefore, truly sorry. Epic Games’ agreement with the publisher was that only the standard version would be released for free, and its team made an error in distribution.

However, the company is currently in discussions with the publisher i.e. 505 Games, regarding this issue.

Η φάση είναι "δίνω δωρεάν παιχνίδια. Αν γουστάρεις πάρ' τα"! Και το ότι δίνει μόνο το base είναι υπεραρκετό! Το ένα χιλιοστό να διναν στον ατμό θα είχαν ματώσει τα γόνατα μερικών μπροστά στον χοντρό! Που τώρα που το σκέφτομαι μερικές συμβαίνει με στικέρς και κάρτες!

Αυτό είναι βασικά το EGS:

1200x743.jpg

Καλό, καλό αν και σε βρίσκω λιιιιιιιίγο υπερβολικό..

Back