Epic Store : όταν o Gabe έφτιαχνε client, o Sweeney έτρωγε βελανίδια.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τρία Mystery εμφανίστηκαν για την άλλη βδομάδα! Τι έγινε ρε παιδιά?! Ήρθαν κιόλας τα Χριστούγεννα?!

@Sephir δεν θα μας πάρεις εσύ τη δουλειά!!!

Επιτέλους καιρό ειχαμε να δούμε κάτι δυνατό.

Η αλήθεια είναι δεν το περίμενα.... Είμουν σίγουρος ότι θα έδινε κάτι που είχε ξαναδώσει.

Για πείτε λίγο εσείς οι συνεργάτες του Τιμόθεου... το 20% credit πίσω που δίνει από αγορές, έχει ξαναγίνει ή είναι πρώτη φορά τόσο μεγάλο (ναι ξέρω, έτοιμο για το άλλο θρεντ);
Γιατί θυμάμαι γενικά να είναι 5% κανονικά και 10% σε sales.
Ζαχαρώνω τα 2 τελευταία Σέρλοκ...

@Adhan αν μάθεις πες και σε μας! Όχι, πως θα ψωνίσουμε και τίποτα! Έτσι, για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις!

Θες να πεις ότι κατ' ελάχιστο δεν έχεις πάρει AW2, έστω την απλή;
Όλα στον papa Tim, να σε αποκληρώσει να μάθεις!!

Εεεννοώ ότι απ' το επικομάγαζο αγοράζουμε ΠΑΝΤΑ FULL PRICE! Δεν ασχολούμαστε ΠΟΤΕ, ΜΑ ΠΟΤΕ με εκπτώσεις και κουπόνια! Όλα για τον Τίμαρο που μας έχει στα ώπα-ώπα τόσα χρόνια!

Δεν δίνουν και κανά 20ευρο κουπόνι να πάρω τίποτα από γιούμπισοφτ να καλύψω την απόσταση τώρα που θα βγάζει μόνο παιχνιδάρες μετά τον Θρυλικό Σαμουράι™. Τώρα που το ξαναβλέπω, με ούτε καν 75 ευρώ παίρνω ότι γιουμπισοφτικό μου λείπει από τα σημαντικά (λολ) έστω και είμαστε μπόμπα. Και μετά σκέφτεσαι ότι δίνεις λεφτά και στην γιούμπι και στον τίμαρο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και καταλήγουμε στη μόνη λογική σκέψη..

Τι έγινε ρε παιδιά;;; Το Deliver at all costs σήμερα έγινε released και το δώσαν δωρεάν;

Θα βάλω και εγώ ένα τραγούδι. Είναι της μόδας.

Με τον Τίμαρο όλα είναι δυνατά!

ε πφφ πολύ ντόρος για το τίποτα, και το prime άρχισε επίσης να δίνει πράγματα που έχει δώσει, τελείωσαν τα λεφτά;

Eίναι άμα έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στο γκέημ σου κι ότι δεν θα το πάρει κανένας, αρπάζεις τα λεφτά του Τίμαρου και τρέχεις.

Αφού πήρε τα λεφτά του Τίμαρου, δεν μπορούσε να το δώσει και το steam ; Το ψήνω το συγκεκριμένο να το παίξω. Φαίνεται καήλα.

Κι εγώ το ψήνω, είχε ντέμο στο προηγούμενο ατμοφέστ και όπως γνωρίζουν οι φανατικότεροι ακόλουθοί μου, το είχα παίξει, μου άρεσε, θα το ξαναέπαιζα ευχαρίστως, αλλά κανείς δεν γάμησε δείχνοντας τα τσίβος στο έπικ ακάουντ του. Από την άλλη, με τα ατμοτσίβος έχω ρίξει απίστευτα μωρά. Σε επόμενο τσόις, όταν βάλουν την ign συνδρομή στον πάτο τους και γυρίσει η τιμή εκεί που ήταν, θα τιμηθεί πάντως.

Back