By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αχ, αυτός ο καλός enterpreneur δεν έκανε ποτέ risk assessment/management και σίγουρα δεν έχει καταστρώσει/γράψει ένα business continuity plan. Καταραμένη Ελλάδα, διδάσκεις τα παιδιά σου με τον πιο άσχημο τρόπο.
Γιατί αυτή η BnB (Borracho and the Bunnywomen, λογικά) είναι η βασική μπάντα, οι άλλοι είναι κάτι γκεστ που ανέβηκαν να παίξουν για 2 γκοφρέτες.Γιατί τους αποκαλεί "guests"; Χάζεψε από τη ζέστη;
wtf ρε φίλε.......ιδίως ο τελευταίος του βίντεο είναι για πολλές μπάτσες.
η κοινοτητα δεν ενημερωνεται σωστα. τι μισοπεθαμενοι χαρντκοραδες ειστε σεις, που πρεπει εγω να σας ανοιγω τα ματια??
χτες κοιτωντας αφηρημενα σε μια σταση λεωφορειου, ειδα μια διαφημιση που μ εκαμε να γκουγκλαρω σχεδον άμεσα (σημερα το πρωι. εμεις οι γεροντες μετραμε αλλιως τον χρονο) και ειμαι σε κατασταση σοκ. θα το μοιραστω, γιατι σεαρινγκ ιζ κεαρινγκ, κανάγιες.
σε σποιλερ, γιατι ΔΕΝ σας συνιστω να το ανοιξετε. η φαση ειναι γκριντζ και ξεκαθαρα. και κυριως ΜΗΝ δειτε το βιντεο. προειδοποιησα. επειδη ξερω ομως οτι ειστε ΤΕΤΟΙΟΙ και θα το πατησετε το ρημαδι το πλέι, να πω οτι η αγαπημενη μου στιγμη ειναι στο 28 με 30 δευτερολεπτο.
ιντζόι.
ρεμαλακαμου, αληθεια τωρα? υπαρχει σαιτ neolaia.gr ?? ποιος διαβαζει τετοια πραματα???
ασχετο. προχωράμε.
![]()
Το Old Spice κάνει βουτιά στο βασίλειο της σειράς «The Witcher» με συναρπαστικό περιεχόμενο και τη limited edition συλλογή «The White Wolf»
Αυτό το καλοκαίρι, το Old Spice βυθίζεται στον κόσμο του «The Witcher», για να φέρει τα μυρωδάτα προϊόντα του στο σύμπαν του Witcher.www.neolaia.gr
μυρωδάτα προϊόντα; λολ το γύρισε στο φαγητό το old spice?η κοινοτητα δεν ενημερωνεται σωστα. τι μισοπεθαμενοι χαρντκοραδες ειστε σεις, που πρεπει εγω να σας ανοιγω τα ματια??
χτες κοιτωντας αφηρημενα σε μια σταση λεωφορειου, ειδα μια διαφημιση που μ εκαμε να γκουγκλαρω σχεδον άμεσα (σημερα το πρωι. εμεις οι γεροντες μετραμε αλλιως τον χρονο) και ειμαι σε κατασταση σοκ. θα το μοιραστω, γιατι σεαρινγκ ιζ κεαρινγκ, κανάγιες.
σε σποιλερ, γιατι ΔΕΝ σας συνιστω να το ανοιξετε. η φαση ειναι γκριντζ και ξεκαθαρα. και κυριως ΜΗΝ δειτε το βιντεο. προειδοποιησα. επειδη ξερω ομως οτι ειστε ΤΕΤΟΙΟΙ και θα το πατησετε το ρημαδι το πλέι, να πω οτι η αγαπημενη μου στιγμη ειναι στο 28 με 30 δευτερολεπτο.
ιντζόι.
ρεμαλακαμου, αληθεια τωρα? υπαρχει σαιτ neolaia.gr ?? ποιος διαβαζει τετοια πραματα???
ασχετο. προχωράμε.
![]()
Το Old Spice κάνει βουτιά στο βασίλειο της σειράς «The Witcher» με συναρπαστικό περιεχόμενο και τη limited edition συλλογή «The White Wolf»
Αυτό το καλοκαίρι, το Old Spice βυθίζεται στον κόσμο του «The Witcher», για να φέρει τα μυρωδάτα προϊόντα του στο σύμπαν του Witcher.www.neolaia.gr
Νομίζω οτι μαζί με το Φαρενάιτ βαστάνε Θερμοπύλες.Υπάρχει ακόμα το Old Spice; :Ρ
Νομίζω οτι μαζί με το Φαρενάιτ βαστάνε Θερμοπύλες.
Τόσο χάλια είναι ο τρίτος κύκλος της σειράς;Ο, τι πιό ενδιαφέρον έχω δει φέτος από witcher
Είναι αυτό που λέει ο λαός "κάθε πέρσι και καλύτερα"Τόσο χάλια είναι ο τρίτος κύκλος της σειράς;
Δηλαδή πόσο χειρότερα; Nα φύγει ο Cavill, ας πούμε; Oh wait...Μπορούν και χειρότερα πάντως μην φοβάστε![]()