Φέισπαλμ σταφ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
0:31 το παιδικο καθισμα το εκανε καταθλιπτικο.
0:33 το αυτοκινητο μου...
2.53 Την σκουπιδιαρα την αδειαζουν πριν την πανε για συντηρηση.
 
Η κατασταση γινεται ολο και χειροτερη. Αυτο που παραμενει ειναι η αρνηση για την επισκευη.
 
Το Tesla, στο τελος. Να βαλω στην λιστα με τα ψωνια μου ενα Tesla.
 
Το Tesla, στο τελος. Να βαλω στην λιστα με τα ψωνια μου ενα Tesla.

Κάτω-κάτω, πιο κάτω κι από το αλάτι Πέρλα.
 
Ωραία λεπτομέρεια το ότι έβαλαν τον Φρέντι Μέρκιουρι στο ρόλο του Ανδρός.
 

Και αν κόψουν τις 4 φέτες στη μέση, έχουν υλικά για 8 τοστ. Καταπληκτική ποιότητα ζωής.
 
Και αν κόψουν τις 4 φέτες στη μέση, έχουν υλικά για 8 τοστ. Καταπληκτική ποιότητα ζωής.
Εριστικο αλλα χωρις πολιτικο κοστος. Τιποτα δεν τους επηρεαζει.
 
Βλέπω ο ΣΚΑΪ κατάφερε να γίνει το Fox News της Ελλάδας.

 
Οταν προσπαθεις να πεισεις τους φτωχους οτι δεν ειναι φτωχοι. Υπαρχουν πολλες στατιστικες που δειχνουν οτι τα πραγματα δεν ειναι και πολυ καλα στην Αμερικη. Οχι οτι θα τα φτιαξει ο Τραμπ.
Οι τηλεορασεις ειναι πολυ φτηνες αλλα η μορφωση πολυ ακριβη. Πολυ ωραια αναλυση για την νεα ταξη πραγματων.


Οταν οι διαπραγματευτικες σου ικανοτητες αγγιζουν το μηδεν, μαζι με τις δημοσιες σχεσεις σου.
Προσθετω και οσους κανουν ζημιες σε εργα τεχνης, αρχαια κ.α χωρις λογο και που μαλλον εχουν σχεση με τις φτηνες τηλεορασεις.
Αυτοι οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι και εχθροι της ανθρωποτητας.

Το ειδα πριν αλλα δεν ακολουθησα το link. Βαριεμαι τωρα...
Αφησαν να ξεραθουν 100 χιλιαδες ελατα στο φυτωριο Παρνηθας και εξαφανιστηκαν δωρεες εκατομμυριων για την Παρνηθα.
 

Των LLM το καγκελο (ο μπελαβιλας εν τω μεταξυ διαφημιζει το προιον της OpenAI λες και δεν υπαρχουν εναλλακτικες, οφειλει να του κανει καμια μηνυση η γουγλ για αθεμιτη διαφημιση)
 
Γενικά όσο τραβάει ο πόλεμος σε χρόνο, οι Ρώσοι δεν πρόκειται να έχουν ιδιαίτερη φθορά παρά τις όποιες απώλειες. Την ίδια ώρα βέβαια το πιτόγυρο θα πάει στα 15 ευρώ και η βενζίνη στα 10. Οπότε ίσως πρέπει να εξετάσουμε λίγο το ποιος ακριβώς είναι ο νικητής και ο ηττημένος της όλης υπόθεσης.
Εδωσες καλή πάσα....

Τιμές στην Φρανκφούρτη σήμερα από Shell

Τιμές Καλαμαριά Θεσσαλονίκης Shell (καντε zoom in)

Τιμές Λεμεσός Shell

...καιιιιιι τρρρρρρρρρρρρρρρ ΠΑΦ!
Γενεύη Ελβετίας
622.JPG
 
Back
Top