Tony Corvus
Ancient Red Dragon

Το να δουλεύεις με rustΔεν ξέρω τι είναι χειρότερο,
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Το να δουλεύεις με rustΔεν ξέρω τι είναι χειρότερο,
όλα θλιβερά είναι, δεν νομίζω ότι αν κάποιο πάρει παραπάνω πόντους θα επισκιάσει τα υπόλοιπα.Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, η κατάσταση που σκιαγραφείται στο παραπάνω post ή το θλιβερό correlation που υπαινίσσεται ο τίτλος του αναλόγως θλιβερού site.
Ποιο είναι αυτό;το θλιβερό correlation
Προσωπικά από την εξίσωση έχω βγάλει το επάγγελμα που κάνει. Δεν παίζει ρόλο.Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, η κατάσταση που σκιαγραφείται στο παραπάνω post ή το θλιβερό correlation που υπαινίσσεται ο τίτλος του αναλόγως θλιβερού site.
Οτι αμα γαμωσταυριζεις πολιτικους καταληγεις ψεκας πλεμπεοςΠοιο είναι αυτό;
Ότι φαίνεται για μεγάλος ψέκας;
Το να δουλεύεις με rust
έγραφε ένας βλαμμένος ότι είναι για να μάθουν τον ΑΜΚΑ σου και για να κάνει διασταυρώσεις η εφορία! Ρε και τρολ να είναι να πάει να πνιγεί το ζώο, γιατί με τόσους ηλίθιους εκεί έξω θα αποκτήσει οπαδούς ΑΝΕΤΑ!@bald_killer_clone Κωνσταντίνος την έκτισε, Κωνσταντίνος την έχασε και Κωνσταντίνος θα την ξαναπάρει, ο ανεψιός.
@nitro912gr τι νιντζαρισμα ήταν αυτό; Τελικά έχει απλωθεί η χαζομάρα σε όλη την επικράτεια.
Εν τώ μεταξύ η νέα τάση στο χωριό είναι ενάντια στην απογραφή. Λένε πάει χέρι χέρι με τα εμβόλια και είναι για να μάθουν τα πάντα για εμάς και να μας ελέγξουν ακόμη πιο εύκολα. Μπαίνω στο φμπ, το βλέπω ως τρολλια σε αντίστοιχες ομάδες.
Καλά θα πάει κι αυτό!
Τσο και Λο!ρε μλκς...
![]()
Αρνητές και στην απογραφή - Χαμός στο twitter - «Υγιέστατος χωρίς πρόβλημα υγείας πέθανε μετά την απογραφή του» | in.gr
Μετά τους αρνητές της μάσκας και των εμβολίων, τώρα εμφανίστηκαν και οι αρνητές της απογραφής. «Φωτιά» έχει πάρει το twitterwww.in.gr
Disagree. MeNoGusta, ΔενΕΜΠ1, Mah Expectations, στο Κουνενα αυτά ούτε κατά διάνοια!@bald_killer_clone Κωνσταντίνος την έκτισε, Κωνσταντίνος την έχασε και Κωνσταντίνος θα την ξαναπάρει, ο ανεψιός.
Καλά θα πάει κι αυτό!
Δεν ηθελα να κανω κλικ επειδη ηξερα αλλα ως αιωνιος μετανιωμενος το κλικαρα.ρε μλκς...
![]()
Αρνητές και στην απογραφή - Χαμός στο twitter - «Υγιέστατος χωρίς πρόβλημα υγείας πέθανε μετά την απογραφή του» | in.gr
Μετά τους αρνητές της μάσκας και των εμβολίων, τώρα εμφανίστηκαν και οι αρνητές της απογραφής. «Φωτιά» έχει πάρει το twitterwww.in.gr
τι ζούμε γαμώ το στανιό μου;
Δεν ηθελα να κανω κλικ επειδη ηξερα αλλα ως αιωνιος μετανιωμενος το κλικαρα.
![]()
Πιστευω οτι ηρθε ο καιρος να γινει rename και αντι για covid να συνεχισουμε την παραδοση με τις γριπες που φερουν ονομασιες απο το ζωικο βασιλειο. ειχαμε την γριπη των πτηνων, των χοιρων και τωρα μπορουμε να πουμε οτι εχουμε την γριπη των πιθηκων.
^κατι τέτοια βλέπω κι όντως εύχομαι το μπολι να αλλοιώνει το Ντι εν' Εϊ μπας και απαλλαγούμε από δαυτους.
Πρέπει να έχει αλλοιωθεί ήδη από τη μλκ που τους δέρνει. Kekwwwwww.Μα απ τη στιγμή που δεν θα κάνουν το εμβόλιο πως θα αλλοιωθεί το DNA τους;
"Γράφει ο/η/το Ντιπ Μυαλό"Ήξερα άτομο, 96 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα που έκανε απογραφή και λίγες μέρες μετά πέθανε.
εννοούσε να αλλοιωθεί το δικό μας να μην έχουμε καμία σχέση με δαυτους.