Fall Guys (game of the decade)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Aυτό το καυτό μωράκι θα γίνει δικό μας τις επόμενες μέρες γιατί απλά η μηντιατόνικ είναι τόσο κουλ.

EiHxRyEU0AEYNfo

Eντάξει, ο τύπος που το έφτιαξε αξίζει όλα τα λάικς και τα ρητουί του κόσμου.

Tιπς από τον δάσκαλο.

Oι προσευχές όλης της ανθρωπότητας εισακούστηκαν, δόξα τον Σολ..

1601800431256.jpeg1601800440592.jpeg

Attachments

• 1601800445268.jpeg
    1601800445268.jpeg
    10.5 KB · Views: 1

Oκ βλέποντας το παραπάνω, τώρα θέλω μία χάπι τρη φρεντς έκδοση του φωλγκάηζ. Τέρμα βίαιο, πεφτανθρωπάκηδες να κομματιάζονται δεξιά κι αριστερά, αίμα παντού και ανάλογα πόσο σταρ σίτιζεν ρέντι πισί έχεις να μένουν τα κομμάτια και το αίμα εκεί να πατάμε πάνω τους. Όμορφα πράματα.

O Θικ Μπόνκους, ο νέος χαρακτήρας που θα εμπλουτίσει το λορ του φωλγκάηζ, θα πέσει στα κεφάλια σας σύντομα και θα είναι αμείλικτος. Και αμίλητος, όπως είναι όλοι οι κουλ και μυστηριώδεις τύποι.

Mιλάμε άλλο επίπεδο, που μόνο ανάμεσα σε φωλγκάηζ φανς θα βρεις.

H Season 2 είναι live (λέμε τώρα) εδώ και μισή ώρα. Σε μια αναπάντεχη ανατροπή που δεν θα μπορούσε να προβλέψει ποτέ κανείς, οι servers έχουν κλατάρει και δεν μπορεί να μπει κανένας.

Ντοκυμαντέρ για έναν από τους σημαντικότερους χαρακτήρες στο σύμπαν του φωλγκάηζ.

Εγώ πάντως για να πάρω την κεφάλα τουλάχιστον του Sonic, τρέχω σαν το Sonic να μαζέψω άλλα 800xp και να πάρω 3 crowns reward. Για το σώβρακο δεν προλαβαίνω, όταν ξαναμπεί στο rotation και άμα δεν έχω ξοδέψει τα crowns μου αλόγιστα, βλέπουμε...

EDIT: Μια ομορφιά...

20201014200337_1.jpg

Last edited:
μια φορά το έκανε και έγινε viral

Back