What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Fallout 4

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Ρε νιώστε ρε, τα choice and consequence παιχνίδια είναι η νέα τηλεόραση ρε. Σύντομα, με την επικράτηση του VR, μόνο με τέτοια θα ασχολούμαστε. ΤΕΡΜΑ Η ΖΩΗ ΚΥΡΙΟΙ, ΜΟΝΟ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΛΤΕΗΛ ΤΩΡΑ.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,518


Hellion wrote:
Πάντως μετά τις πρώτες 25-30 ώρες θεωρώ πως έχω δει οτιδήποτε έχει να προσφέρει το παιχνίδι σαν περιεχόμενο (χωρίς να εννοώ πως έχω τελειώσει τα πάντα και το έχω ξεζουμίσει - απλά έχω μια αρκετά καλή ιδέα για το ποιόν του τι δεν έχω δει ακόμα). Τώρα απλά κυνηγάω να τελειώσω το Main Quest απλά για να επιβεβαιωθούν (ή όχι) οι προβλέψεις.</blockquote>

Εσυ θα ετοιμάσεις το ρηβιού Κωστα?

 

Bathory

Lich
Joined
Dec 5, 2012
Messages
5,262


ccwr wrote:
Κανένα άλλο συνολικό συμπέρασμα μετά απο 3, 4 ώρες gameplay, έχουμε; :spiteful: :silly:</blockquote>

Tα ίδια με Μποράτσο, έχοντας κλείσει 8 ώρες παιχνιδιού. Επόμενη ενημέρωση στις 12 ώρες.

 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,087


AGAN wrote:
Εσυ θα ετοιμάσεις το ρηβιού Κωστα?</blockquote>

Νοpe, αυτό είναι δική μου υπόθεση.

 

Chronomancy

Moderator
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
7,782
Ο φανπόυς μέσα μου κλαίει και βογγά.
Στην αρχή νόμισα ότι θα μπορέσω να ζήσω το post apocalyptic όνειρο, αλλά όωπς είπα και πριν τα γραφικά είναι χειρότερα από αυτά του Skyrim και κατε επέκταση δεν την παλεύουν. Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι η σαπίλα που εκπέμπουν κάνουν για παιχνίδι που βγήκε μετά από πυρηνικό ολοκαύτωμα.
Τα σκιλζ όντως ανύπαρκτα, και το παιχνίδι σε σε "αφήνει' να το παίξεις καουμπόης με πάντος, δερμα΄τινο και καπέλο, κραδαίνοντας μόνο ένα ριβόλβερ και τη μασέτα.

Αφού του λεώ:
-Μαλάκα παώ να φύγω, θαξεράσω ότι έχω φάει από το '05 που βγήκε η Oblivionάρα μέχρι σήμερα. Πάω να παίξω Witcher.
-Μα το έχεις τερματίσει.
-Still better than Fallout 4!
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,137


Chronomancy wrote:
Ο φανπόυς μέσα μου κλαίει και βογγά.
Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι η σαπίλα που εκπέμπουν κάνουν για παιχνίδι που βγήκε μετά από πυρηνικό ολοκαύτωμα.
</blockquote>

Μολις μου έδωσες μια ιδέα με τι mindset να προσεγγίσω αυτό το οπτικό αίσχος ωστε να καταφέρω να παίξω.

 

Chronomancy

Moderator
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
7,782
Άρα καταλήγουμε ότι το παιχνίδι είναι καλό!

Αρε Beth με τις παιχνιδάρες σου. Γι αυτο σ'γαπάμε!
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,087
Φαντάζομαι το έχουμε καταλάβει όλοι ότι το Fallout 4 είναι η ακυρωμένη έκδοση του Doom 4, έτσι; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,137


manos426f wrote:
Φαντάζομαι το έχουμε καταλάβει όλοι ότι το Fallout 4 είναι η ακυρωμένη έκδοση του Doom 4, έτσι; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

Ειναι τόσο πολύ RPG που ίσα που το παίζεις κι εσύ ανετα.

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,165
Τελικά το μεγάλο plot twist ΔΕΝ ήταν αυτό που συζητούσαμε παραπάνω, όλως περιέργως. Χωρίς να σημαίνει πως δεν είναι προβλέψιμο μέχρι αηδίας βέβαια, αν προχωρήσετε λίγο το Main Quest και μάθετε 5 πράγματα θα μυριστείτε τι παίζει από χιλιόμετρα.

Επίσης υπάρχουν 4 διαφορετικά φινάλε στο γκεημ, ανάλογα με το ποια εκ των 4 κυριοτέρων παρατάξεων θα επιλέξουμε να "τιμήσουμε" μέχρι το τέλος. Αρκετά ευχάριστη εξέλιξη, ήμουν πεπεισμένος πως θα είχαμε ένα στεγνό μαύρο-άσπρο φινάλε.

Edit: απ'ότι βλέπω τώρα, το βίντεο του τερματισμού και η αφήγηση είναι Η ΙΔΙΑ, σε ΟΛΟΥΣ τους τερματισμούς :unsure:

Edit2: απ'ότι βλέπω περισσότερο, η τελική αποστολή είναι ΚΟΙΝΗ για τις 3 από τις 4 παρατάξεις, και το μόνο που αλλάζει είναι το ποιας παράταξης τα μέλη θα έχεις μαζί σου κατά τη διάρκεια της αποστολής :dry:

Εdit3: και ΔΕΝ υπάρχουν ΚΑΝ slides με ξεχωριστά φινάλε για κάθε χαρακτήρα και κάθε οικισμό :whistle:

Ντάξει, τελικά το φινάλε δεν είναι καν μαύρο/άσπρο. Είναι άσπρο-άσπρο.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,945
Το πιο αστείο απ όλα είναι ότι οι τύποι, συνεχίζουν και βάζουν την Bethesda ως υποψήφιο για καλύτερο developer και το Fallout 4 υποψήφιο για καλύτερο game.

http://www.vg247.com/2015/11/13/the-game-awards-the-witcher-3-fallout-4-metal-gear-solid-5/

και ξέρω γω 3-4 μέρες αφού κυκλοφόρησε...

ΟΟΟΟΟΚΕΕΕΕΙ....Άλλο ένα marketing trick για να τσιμπήσουν οι μοσχαναθρεμένες με post-apocalyptic (βλέπε Αυστραλία) χώρες. No offence έτσι;!
Λατρεύω την Αυστραλία, ακριβώς γιατί φαίνεται να βγάζει πάντα ποιοτικές Post-Apoc ταινίες.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,167
http://www.gamespot.com/articles/fallout-4-ships-12-million-copies-in-one-day-break/1100-6432277/" class="bbcode_url">Fallout 4 Ships 12 Million Copies in One Day, Breaks Records
<blockquote>Bethesda added, noting that the Pip-Boy Edition became the fastest-selling collector's edition for any game in history </blockquote>


https://www.youtube.com/watch?v=7nuk01Ar-q8
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,945
https://www.youtube.com/watch?v=TAiJB9MLE9U

και εδώ μετά το 0:49, βλέπουμε τους fans του Fallout 4 άμα πεις κακή κουβέντα για ΤΗΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΑΥΤΗ!!!
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Καλά εντάξει, μιλάμε για ΑΓΝΗ αθλιότητα. Έπαιξα άλλες δυο ώρες σήμερα. Έχει που λέτε το παιχνίδι φάξιονς, σέχτες, ομάδες. Και λέω εγώ ο άνθρωπος, εντάξει, θα διαλέγεις ΜΙΑ σαν υγιής άνθρωπος, θα αποκλείονται οι υπόλοιπες και θα εξελίσσεται το τυπικό και μπανάλ αυτό open world shooter.

Πρώτη φράξια λοιπόν που σου προτείνει να γίνεις μέλος, είναι οι Minutemen, κάτι άμπαλοι, πρωτο-Βοστωνέζοι που την έχουν δει αγαπούληδες του Commonwealth που θα σώσουν τους πάντες. Έχουν τέσσερα μέλη και με το που σε βλέπουν σου ζητάνε να γίνεις στρατηγός (στο πρώτο δίωρο παιχνιδιού μιλάμε πάντα). Προφανώς αρνείσαι γιατί καταλαβαίνεις τί τζουτζέδες είναι. Ο διάλογος παραμένει ανοιχτός ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορείς να μπεις σε δαύτους. Λες εντάξει, λογικό. Παρακάτω συναντάμε την τίγκα στρατόκαυλη και άθλια Bethesd-ική εκδοχή της παλαι-ποτε ηρωϊκής και φανταστικής Brotherhood of Steel.

Μας ζητάνε κι αυτοί να γίνουμε μέλη, αγνοώντας πλήρως το αν έχουμε μπει στους Minutemen ή όχι. Το καλύτερο; Αφού ρίχνουμε άκυρο και σε αυτούς, το quest κύριοι ΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ OCD ΝΕΥΡΩΝΑ ΜΑΣ και μας λέει ουσιαστικά "Έλα ρε φιλαράκι, γράψου κι εδώ!". Διαβάζοντας λιγάκι wikis, διαπιστώνω έντρομος "πως στα παιχνίδια της Bethesda γράφεσαι σε ΟΛΑ τα factions και κάνεις OΛΑ τα κουέστς, ακόμα και τα εντελώς αλληλοσυγκρουόμενα γιατί ΤΡΟΛΟΛΟΛΟΛΟΠΕΝΓΟΥΟΡΛΝΤΦΑΣΗ.

Τεράστιος βιασμός ενός επικού, story, choice και player driven παιχνιδιού, σε κονσολοφιέστα για 12χρονα. Το 3 σχεδόν θεωρείται κανονικό Fallout μετά από αυτό...
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,165
Oυσιαστικά τα Factions αλληλοαναιρούνται σαν επιλογές στα τελευταία 2-3 quests του κεντρικού σεναρίου.

Μπορείς να παίζεις μπαλίτσα σε όλα ταυτόχρονα μέχρι την ύστατη στιγμή, και στο προ-προ-προτελευταίο quest πρέπει να διαλέξεις αν θα βοηθήσεις τον τάδε ή τον δείνα, και ανάλογα με τις επιλογές σου τα υπόλοιπα 2 από τα 3 Factions γίνονται εχθρικά προς εσέ (οι Minutemen είναι ο μπαλαντέρ, και είναι πάντα φιλικοί προς όλους ανεξαρτήτως faction).
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,448
Νομίζω πως το μεγαλύτερο θέμα με το Fallout 4 και γενικά τα παιχνίδια της beth, είναι όλα αυτά που θα μπορούσαν να είναι αλλά μένουν απλά σε κάτι διασκεδαστικό. Το μορρογουι είχε μια μαγεία, ήταν κάτι περισσότερο από τα επιμέρους μέρη που το συνέθεταν. Από εκεί και έπειτα υιοθέτησαν "τεμπέλικες" τακτικές με randomly generated dungeons και quests και ρηχά main quest.
Βλέπεις το Skyrim, έχει μια Α ατμόσφαιρα, έναν αξιόλογο καλλιτεχνικό και ηχητικό τομέα και τελικά βρίσκεις τον εαυτό σου ως archmage ΚΑΙ thiefmaster ταυτόχρονα να κάνει generic quest "σκότωσε 4 bandits και στο γυρισμό κόψε μου 3 πράσσα". Αυτό φαντάζομαι συμβαίνει και στο Fallout 4 από όσα έχω ακούσει να λέτε και για πρώτη φορά θα κάνω pass σε τίτλο της beth.
 

Stamatimenos

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
2,417
Κάπου διάβαζα (δεν έχω link, ήμανε με κινητό) ότι το 3 είναι το καλύτερο και ότι κανένας δεν ήξερε το 1 και το 2 πριν το 3...
Τι στο πούτσο, 15χρονα είναι πλέον η μεγαλύτερη μερίδα των gamers??
Δηλαδή εγώ ή εσείς που ήξερα π.χ. τα Ultima (και ας μεγάλωσα στα '90s) τι είμαι, ο Σέλντον Κούπερ? Τα αμερικανάκια είναι ζώα, τέλος.
 

Stamatimenos

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
2,417


Borracho wrote:
Ρε νιώστε ρε, τα <span style="color:#00ff00">choice and consequence</span> παιχνίδια είναι η νέα τηλεόραση ρε. Σύντομα, με την επικράτηση του VR, μόνο με τέτοια θα ασχολούμαστε. ΤΕΡΜΑ Η ΖΩΗ ΚΥΡΙΟΙ, ΜΟΝΟ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΛΤΕΗΛ ΤΩΡΑ.</blockquote>
<span style="color:#00ff00">>implying choices matter</span>

 
Top Bottom