Fallout 4

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!


ErevoS wrote:
Μια ερώτηση:
Στο New Vegas είχα κάνει ένα sniper build για να μακελεύω από απόσταση κατά τις περιηγήσεις μου. Προσοχή, με ενδιέφερε το sniping, όχι το stealth.
Στο 4, αφού (απ΄ότι διαβάζω) παίρνεις power armor και minigun γρήγορα, έχει νόημα το sniping ή θα βρεθώ να θερίζω συνέχεια με το minigun;</blockquote>

Έχει νόημα, τα Sniper Rifles έχουν σαφώς μεγαλύτερο Range και μπορείς να φας αργά αλλά σταθερά έναν ολόκληρο στρατό ρίχνοντας απλά στοχευμένα "One-Shot" headshots από απόσταση.

 


ErevoS wrote:
http://www.pcgamer.com/fallout-4-player-has-head-snatched-away-by-deathclaw-but-lives-on/</blockquote>


Όπως γράφουν στα σχόλια από κάτω:
"Ain't that a kick in the head"

 
Θέλει πολύ ταλέντο για να γράψεις καλό Μπεθεσδικό διάλογο;


<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
Ti ennoeis MANMU?


<div class="bbcode_left" style="text-align:left">
sarcastic


<div class="bbcode_right" style="text-align:right">
no


<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
yes

 
https://en.wikipedia.org/wiki/Helena_Kallianiotes

Η Helena Kallaniotes είναι κι αυτή κατά της γελοιοποίησης που έχει υποστεί η σειρά FALLOUT
 
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12241603_536735576484285_5116198095499587942_n.jpg?oh=f1e7ac3431ed0c35d372bf7f57f8d66a&oe=56B15BFB
 
https://www.youtube.com/watch?v=gCYV8Y9Ywh8
 
Still more fun than Fallout 4. Και ο μόνος τρόπος να παίξεις αυτό το ανοσιούργημα. Τρολολάροντας.
 
Χαζεύοντας στην wiki βρέθηκα να διαβάζω την παρακάτω σελίδα

fallout.wikia.com/wiki/Intelligence

Απλά αναφέρει πως το attribute του Intelligence επηρεάζει τα διάφορα Fallout παιχνίδια. Περάστε το με ένα γρήγορο σκρολλάρισμα και συγκρίνετε τα υπόλοιπα παιχνίδια με το Fallout 4.
 
<img src="http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/arRLW0p_700b.jpg" alt="arRLW0p_700b.jpg" class="bbcode_img" />
 
Xελιόν, ντουντ, σε πήραν πρέφα, ρε.
http://www.insomnia.gr/topic/571756-fallout-4/?p=54433267

:silly:
 
Αχαχαχαχαχαχαχαχα, αν δεν τρολάρει το παιδί απλώς δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το τί είναι RPG. Την παραμικρή.
 
Ερχονται οι πυρσοι!!!! :vaultboy:
 


Bathory wrote:
Xελιόν, ντουντ, σε πήραν πρέφα, ρε.
http://www.insomnia.gr/topic/571756-fallout-4/?p=54433267

:silly:</blockquote>
Καλά εντάξει...
Είναι εμφανές στο review του Hellion ενω γούσταρε τα παλιά Fallout έχει ξενερώσει με τα καινούργια, και δεν είναι ο μόνος, το ίδιο θέμα εχω και εγω με τα Resident Evil που ενω είμαι φανατικός με τα παλιά τα τελευταία εκτός απο οτι δεν έχουν τίποτα απο την μαγεία των παλιών είναι και μέτρια σαν παιχνίδια ενω το ύφος και το στυλ έχει αλλάξει εντελώς, απο survival horror με γρίφους έγιναν shooter 3ου προσώπου και το μόνο που σου δίνει το παιχνίδι είναι μακελειό, τουλάχιστον τα Fallout είναι ποιο αξιόλογα σαν παιχνίδια και ας μην έχουν σχέση με τους προκατόχους τους, χωρίς αμφιβολία σε όσους άρεσαν τα oblivion και skyrim θα χαρούν να παίξουν ενα ΤΕS με πυροβόλα αλλα ως εκεί.
Επίσης εχω παίξει κάπου 100 ώρες skyrim χωρίς κανένα mod και συνάντησα ελάχιστα bugs, ασχολήθηκα μετά απο μήνες βέβαια και είχαν μπει τα απαραίτητα Patches αλλα να λες οτι μόνο με Mods έγινε playable είναι υπερβολή.

 
Απάντησα στο thread. Απ'ότι φαίνεται το σχόλιο δεν πήγαινε απαραίτητα προς το review μου αλλά τέσπα. Παρεξήγηση κύριε πόλισμαν.
 
Μα τη μπαναγια, εφτασα σε σημειο να αναπολω το F3, φαινεται τιτανιο μπροστα στο 4...Βαριεμαι απιστευτα, με το ζορι παω παρακατω - δεν μου τραβαει το ενδιαφερον ουτε στο ελαχιστο.
 
Ευτυχώς που βγήκε το τίγκα μερακλίδικο Hard West και με απάλλαξε έστω και από τη μικρή φωνούλα που έλεγε "Έλα θυματάκι, το πλήρωσες το Fallout, τερμάτισέ το τουλάχιστον." Ίσως κάποια στιγμή. Εξάλλου έχω μεγάλη υποψία πως το τελικό quest θα είναι "Kill those psycho motherfuckers who took your son!" "Yes- I will kill them!" "No, I hate my son. OK, in case you want to kill them, they are there. [QUEST REMAINS OPEN FOREVER]" "Unsure- Should I kill them? Yes you should." "Sarcasm- What, you have not killed them already? No, please go and kill them."

Ένα τρομπαριστικό αίσχος.
 
Ο,τι και να λες, το αγόρασες. What's done, cannot be undone αδερφέ Βοράκιε.

<span class="bbcode_spoiler">Το βράδυ κλαις με λυγμούς κάτω από το πάπλωμα;</span>
 
http://wccftech.com/fallout-4-full-dialogue-mod-released/

Άντε, αν ασχοληθεί εντατικά η modding community, σε κανά 3μηνο θα του δώσω μια ευκαιρία.

BTW, έχει διαβάσει κανείς το review της Fairy στο ελληνικό IGN; Έλεος... Κάθε παράγραφος προσφέρεται για αρκετό κράξιμο. Επαινεί ακόμα και το σενάριο, τους διαλόγους, τα γραφικά.
 
Back
Top