Και γιατί κατέβασαν όλο το project για έναν ανώμαλο;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Γιατι αν διαβασες το κειμενο υπηρχαν ηδη καποιες φωνες που γκρινιαζαν σχετικα με το Mod, διοτι ειχε teenager sex slave και κατι απο lizard-human sex.Και γιατί κατέβασαν όλο το project για έναν ανώμαλο;
είναι σε torrent εξαρχής, οπότε δεν πάει πουθενάτο έχω βάλει για κατέβασμα σε κάποια φάση.
Εγώ θα έλεγα να βάλεις απλά το reshade και να επιλέξεις CAS, FXAA και MXAO και θα δεις άλλο παιχνίδι χωρίς mods και με ελάχιστο performance impact. Από την λίστα θα έβαζα σίγουρα το Wasteland FLora Wasteland Flora and Terrain OverhaulΈχει κανείς γνώμη για τη παρακάτω λίστα;
Fallout: New Vegas – 21 Mods That Make It Feel Like A Brand New Game
ή κάποια άλλη προτεινόμενη λίστα με mods;
Τη πλήρη έκδοση με όλα τα dlc έχω για το steam. Δεν έχω πρόβλημα να το ξεκινήσω vanilla αλλά αφού έχει βγεί τόσο διορθωτικό υλικό εδώ και δέκα χρόνια, γιατί να μη τα βάλω. Δε με πολυνοιάζει προς το παρών η προσθήκη υλικού και quest αλλα πιο πολύ διορθώσεις είτε αισθητικές είτε διορθώσεις μηχανισμών όπως αυτό του sawyer που διαβάζω.
Ψάξε τον Gopher στο Youtube έχει πολύ καλά guides για mods του New Vegas ,θα σε καλύψει για τα βασικά και μετά ότι θες βάζεις extra.Έχει κανείς γνώμη για τη παρακάτω λίστα;
Fallout: New Vegas – 21 Mods That Make It Feel Like A Brand New Game
ή κάποια άλλη προτεινόμενη λίστα με mods;
Τη πλήρη έκδοση με όλα τα dlc έχω για το steam. Δεν έχω πρόβλημα να το ξεκινήσω vanilla αλλά αφού έχει βγεί τόσο διορθωτικό υλικό εδώ και δέκα χρόνια, γιατί να μη τα βάλω. Δε με πολυνοιάζει προς το παρών η προσθήκη υλικού και quest αλλα πιο πολύ διορθώσεις είτε αισθητικές είτε διορθώσεις μηχανισμών όπως αυτό του sawyer που διαβάζω.