Flash Mini-Meetings

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
οπότε ακύρωσες για ένα μπορεί. ούτε καν μετά από τόσους μήνες..

Οποιαδηποτε αλλη να ηταν παλι θα το ακυρωνα.  Ποτε θα γινει η επομενη συναντηση?

σρεντερ εγώ ξέρεις πάω πάσο στην αφεντιά σου.

<blockquote><br>Ποτε θα γινει η επομενη συναντηση?<br></blockquote><br><br><strike>Παρασκευή 31/03, ώρα 18.00 στο <strike>Χολαργό</strike> μετρό Αγίας Παρασκευής, στο <span style="color:red">Le Roi</span></strike><br><br>Last Update:<br><br><b>ΩΡΑ <span style="color:green">1800</span> <span style="color:red">Μετρό Χολαργός</span> 31/03, σόρι για την ταλαιπωρία.</b><br><br>, αν υπάρχει βούληση.

Ω μέσα είμαι.

Το Πάβλικ βούλεται αλλά δεν δύναται.  :&#039;(

Χολαργό που; Να ξέρεις πως το Boogie είναι κλειστό λόγω κρατικής παρέμβασης για την μουσική (και καλά, τα άλλα μαγαζιά την κάνανε την δουλειά που παίζουν στα ίδια ντεσιμπέλ αλλά πιο ήσυχα) μέχρι τις 6 Απριλίου. Μέσα και ας είμαι πρωί/νύχτα την Παρασκευή.

Φραπέ κοντεύουμε Πάσχα, και φοράς ακόμη σκουφί. Νόμιζα ότι ήσουν κομμάντο.

Χμ, θενκς για το update για το Boogie. Να πούμε Le Roi Αγία Παρασκευή τότε που έχει χώρο;

Μέσα. Είναι και ακριβώς δίπλα στον σταθμό μετρό Αγ. Παρασκευής για όσους δεν ξέρουν.

<blockquote><br>Παρασκευή 31/03, ώρα 18.00 στο <strike>Χολαργό</strike> μετρό Αγίας Παρασκευής, στο <span style="color:red">Le Roi</span>, αν υπάρχει βούληση.<br></blockquote><br>Εγώ, αν τα καταφέρω, θα περάσω για 1-2 μπυρίτσες...

<blockquote><br><blockquote><br>Παρασκευή 31/03, ώρα 18.00 στο <strike>Χολαργό</strike> μετρό Αγίας Παρασκευής, στο <span style="color:red">Le Roi</span>, αν υπάρχει βούληση.<br></blockquote><br>Εγώ, αν τα καταφέρω, θα περάσω για 1-2 μπυρίτσες...<br></blockquote><br><br>Κατ&#039;αντιστοιχία του "άλλο ένα παιχνίδι" στο RL?

<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>Παρασκευή 31/03, ώρα 18.00 στο <strike>Χολαργό</strike> μετρό Αγίας Παρασκευής, στο <span style="color:red">Le Roi</span>, αν υπάρχει βούληση.<br></blockquote><br>Εγώ, αν τα καταφέρω, θα περάσω για 1-2 μπυρίτσες...<br></blockquote><br><br>Κατ&#039;αντιστοιχία του "άλλο ένα παιχνίδι" στο RL?<br></blockquote><br>Πολύ θα το ήθελα να είναι "Κατ&#039;αντιστοιχία του "άλλο ένα παιχνίδι" στο RL", αλλά δεν μπορεί η νταντά του μικρού να κάτσει παραπάνω, η γυναίκα μου δουλεύει, οπότε έχω babysitting...

Κι αυτό αρκεί Νικόλα  :drinks:

<blockquote><br>αλλά δεν μπορεί η νταντά του μικρού να κάτσει παραπάνω, η γυναίκα μου δουλεύει, οπότε <u>έχω babysitting</u>...<br></blockquote><br><br>It&#039;s called being a father. :deal:

<blockquote><br>It&#039;s called being a father. :deal:</blockquote><br><br>Νope, it&#039;s called being an uncle. :deal:

Πιφ, μία Παρασκευή έχω κι εγώ δουλειά και παίζει φλασάκι. Φταίω εγώ να το σκάσω?

Έλα ρε, ποιος αρρωσταίνει Παρασκευή;

Πάντως έχω την εντύπωση ότι η Le Roi ανοίγει μετά τις 8  :hmm:<br>Παίζει έντονα να μπορέσω και εγώ να έρθω αυτή την φορά, για να δούμε...

Back