Flash Mini-Meetings

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Χαίρομαι αυτήν την κοινότητα γιατί αν μη τι άλλο είναι ενημερωμένη για κάθε πτυχή της νύχτας. Ο Χάβοκ έχει δίκαιο, ανοίγει μετά τις 2000. Πίσω στο αρχικό σχέδιο του Χολαργού για να πάμε σε κάποιο από τα παρακείμενα μπαράκια που βρίσκονται ακριβώς έξω από το μετρό (πχ Τζόνι Ντέπυ).<br><br><b>ΩΡΑ <span style="color:green">1800</span> <span style="color:red">Μετρό Χολαργός</span> 31/03, σόρι για την ταλαιπωρία.</b>

<blockquote><br><b>ΩΡΑ <span style="color:green">1800</span> <span style="color:red">Μετρό Χολαργός</span> 31/03, <span style="color:yellow">σόρι για την ταλαιπωρία.</span></b><br></blockquote><br><br>FTFY

Τότε θα σας πάω στο Bootleg. :spiteful: :spiteful:<br><span class="bbcode_spoiler">Γατάκια.</span>

Le Roi έχει και Ηλιούπολη, ψηθείτε.<br>Για ψηθείτε.<br><br>

Mεσα. Μπορει να ερθει και ο τρελος χοντρος γιατι δουλεει πρωι και οχι απογευμα αυτη την εβδομαδα. Αφου λοιπον θα συναντηθουμε χολαργο θα τον στειλω Αγια Παρασκευη για αρχη ! ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ<br>Επιτελους θα του κανω την πλακα που λεγαμε!! ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ!!!!! ΜΟΥΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ  Ισως ερθει και ο αλλος ο οποιος ειναι pc gamer αλλα τελειως ασχετος απο pc. Οχι μονο δεν ξερει τι pc εχει ουτε να κατεβασει απο το θειο Σκρουτζ η να εγκαταστησει ενα προγραμμα η παιχνιδι δεν ξερει και ζηταει απο τον αδελφρο του να κατεβαζει οτι θελει αυτος. Καταλαβαινεται για ποσο ασχετο pc gamer μιλαμε. Ο χοντρος που δεν ειναι τρελος σιγουρα δεν θα μπορεσει να ερθει γιατι σπουδαζει. Ο αλλος ο πρωην κονσολας ο οποιος εχει σπουδασει πληροφορικη μπορει να ερθει αλλα καλυτερα οχι γιατι αυτος αισθανεται ασχημα οταν ειναι σε μια παρεα με ανθρωπους πυο δεν τους ξερει και ξερετε τι κανει? Καθεται με το κεφαλι κατω και μετα αρχιζει να κουναει πολυ γρηγορα το κεφαλι του δεξια και αριστερα ενω συνεχιζει να κοιταει κατω. Εχει τυχει ενω ειμαι μαζι του να με ρωτησουν αν εχει κατι. Μια φορα που ειχα βγει με τον τρελο χοντρο τον συναντησαμε τυχαια στον δρομο και βγηκαμε ολοι μαζι. Στο τελος οταν εφευγα εγω με τον χοντρο με ρωτησε αν εχει κατι. Και εγω του ειπα οτι δεν εχει τιποτα και δεν ξερω γιατι κανει ετσι αλλα ποιος τρελος απο εσενα δεν υπαρχει! Ετσι του ειπα του τρελου χοντρου. Θα ξερω σιγουρα αυριο η μεθαυριο αν θα ερθει.

Καλό για όλη την ανθρωπότητα θα ήταν να έρθεις μόνος.

αγνη, ατοφια ευγνωμοσυνη... η μερα τελειωσε θαυμασια.  :worshippy: :worshippy:<br><br><blockquote><br>Ο χοντρος που δεν ειναι τρελος σιγουρα δεν θα μπορεσει να ερθει γιατι σπουδαζει. </blockquote><br><br>κι εγω σπουδαζα ρε φιλε, και μαλιστα καμια 12αρια χρονια. αλλά που και που εκανα κι ενα διαλειμμα.

<blockquote><br>κι εγω σπουδαζα ρε φιλε, και μαλιστα καμια 12αρια χρονια. αλλά που και που εκανα κι ενα διαλειμμα.<br></blockquote><br><br>Οκτώ χρόνια, δεν το λες και διάλειμμα. :trollface:

<blockquote><br>Καλό για όλη την ανθρωπότητα θα ήταν να έρθεις μόνος.<br></blockquote><br>Γιατι?Δεν θελεις να γνωρισεις τους φιλους μου? Αφου δεν ειναι κονσολαδες μπορουν να ερθουν.

καθε ποστ του σρεντερ, προκαλει την υλοποιηση μιας ουρας-αντανακλασης απο ενα παραλληλο συμπαν. πολυχρωμη απο σουπερ απαντησεις.<br>σρεντερ, απορια. ρε μαν, εχεις εστω εναν-1-one-uno φυσιολογικο φιλο; αρχιζω να πιστευω οτι εισαι ο πραγματικος σρεντερ. οι φιλοι του ειναι αγριογουρονοπροσωποι και ρινοκεροπροσωποι. σε εχω ξαναρωτησει αλλα μαλλον δεν απαντας σε μη τρελους χοντρους.<br>συντομα γυριζω ελλαδα. γουσταρεις να βρεθουμε και να πλακωθουμε στις σουμαδες και τα υποβρυχια; (αυτα με την βανιλια στο ποτηρι και το κρυο νερο) και οποιον παρει ο χαρος μετα.<br><br>ο φιλος σου που κουναει το κεφαλι, εχει ενα μυστικο. σας εχει γραμμενους. ακουει heavy metal και λειωνει στο headbanging.<br>εσυ μιλας για 4Κ αναλυσεις<br>ο αλλος μιλαει για παιχνιδια που δεν ξερει, γιατι δεν τα εχει κατεβασει<br>ο χοντρος που δεν ειναι τρελος, μαλλον δεν μιλαει και πολυ. γιαυτο ειναι σπουδαζει ακομα.<br>ο χοντρος που ειναι τρελος. ουτε αυτος πρεπει να μιλαει και πολυ. δεν θα τον αφηνουν να ακουσει την συζητηση, οι φωνες που εχει στο κεφαλι του.<br><br>headbanging λοιπον  :mosh: :mosh:<br>[youtube]https://youtu.be/9nL62cEjUvk[/youtube]<br><br>συμπαθα με αλλα εγω ετσι εχω καταλαβει. συνηθως δεν καταλαβαινω και πολλα αλλα ειμαι φιλος σου.<br><br>

<blockquote><br>Γιατι?Δεν θελεις να γνωρισεις τους φιλους μου?</blockquote><br><br>Όχι.

<blockquote>ο φιλος σου που κουναει το κεφαλι, εχει ενα μυστικο. σας εχει γραμμενους. ακουει heavy metal και λειωνει στο headbanging.</blockquote><br>Αυτό βασικά.<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=UxiL1sl1mAU<br><br>0.33 φίλος Σρέντερ

Σρέντερ πες στους φίλους σου να κάνουν αίτηση στο εξκλουσιβ κλαμπ που λέγεται ρέητζκουιτ ως μέλη πρώτα και το βλέπουμε μετά για τα flash meeting του Ragequit.gr.

Toυς το εχω πει αλλα αυτοι δεν ασχολουνται με φορουμς. Δεν ειναι μελη σε κανενα φορουμ. Εαν μπορεσει να ερθει εστω κσι ενας απο αυτους θα σας ενημερωσω .

Shredder τα παιδιά εννοούν ότι θα προτιμούσαν να έρθεις μόνος σου, γιατί το meeting είναι για μέλη που είναι ήδη γραμμένα στο Ragequit. Είναι σαν να πας εσύ σε meeting των foot clan και να σου φέρνουν διάφορους ξέμπαρκους που δεν είναι της συμμορίας. Δεν θα ένιωθες άνετα έτσι δεν είναι ; Θα μπορούσαν να είναι κατάσκοποι των χελωνών που ήρθαν να πάρουν πληροφορίες και να τις δώσουν στις χελώνες. Οκ ναι. Μπορεί να είναι φίλοι κάποιου από τους foot clan, αλλά και πάλι. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. οι χελώνες είναι παμπόνηρες. Ομοίως και το meeting του Ragequit. Οι εχθροί μας είναι παμπόνηροι και πολλοί!!!

Μην ανησυχειτε τους ξερω πολυ καλα τους φιλους μου. Ουτε κατασκοποι των χελωνων ειναι ουτε κανενος αλλου εχθρου μας. Δεν ηξεραν καν τι ειναι το ragequit πριν τους μιλησω εγω . Φερτε και καμια κοντη η ψιλη χοντρη η αδυνατη για να γνωριστουμε αν καποιος απο εσας ξερει καποια που να ειναι ελευθερη. Ηλικιες απο 18 μεχρι 37 . Αν μην ειναι μελος του ragequit δεν πειραζει.

αρχίσαν οι εκπτωσεις.

Meeting; Ζηλεύω... ακόμα είμαι χωρίς όχημα και πηγμένος στη δουλειά. Οπότε μάλλον χλωμό το βλέπω...

Ρε meeting κανονίζουμε η ραντεβού στα τυφλά?

Back