καθε ποστ του σρεντερ, προκαλει την υλοποιηση μιας ουρας-αντανακλασης απο ενα παραλληλο συμπαν. πολυχρωμη απο σουπερ απαντησεις.<br>σρεντερ, απορια. ρε μαν, εχεις εστω εναν-1-one-uno φυσιολογικο φιλο; αρχιζω να πιστευω οτι εισαι ο πραγματικος σρεντερ. οι φιλοι του ειναι αγριογουρονοπροσωποι και ρινοκεροπροσωποι. σε εχω ξαναρωτησει αλλα μαλλον δεν απαντας σε μη τρελους χοντρους.<br>συντομα γυριζω ελλαδα. γουσταρεις να βρεθουμε και να πλακωθουμε στις σουμαδες και τα υποβρυχια; (αυτα με την βανιλια στο ποτηρι και το κρυο νερο) και οποιον παρει ο χαρος μετα.<br><br>ο φιλος σου που κουναει το κεφαλι, εχει ενα μυστικο. σας εχει γραμμενους. ακουει heavy metal και λειωνει στο headbanging.<br>εσυ μιλας για 4Κ αναλυσεις<br>ο αλλος μιλαει για παιχνιδια που δεν ξερει, γιατι δεν τα εχει κατεβασει<br>ο χοντρος που δεν ειναι τρελος, μαλλον δεν μιλαει και πολυ. γιαυτο ειναι σπουδαζει ακομα.<br>ο χοντρος που ειναι τρελος. ουτε αυτος πρεπει να μιλαει και πολυ. δεν θα τον αφηνουν να ακουσει την συζητηση, οι φωνες που εχει στο κεφαλι του.<br><br>headbanging λοιπον :mosh: :mosh:<br>[youtube]https://youtu.be/9nL62cEjUvk[/youtube]<br><br>συμπαθα με αλλα εγω ετσι εχω καταλαβει. συνηθως δεν καταλαβαινω και πολλα αλλα ειμαι φιλος σου.<br><br>