Flash Mini-Meetings

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
από όσο κατάλαβα πέρα από τους φίλους του σρεντερ κανένας από το rq. βέβαια behind the scenes δεν ξέρω αν έχει κανονιστεί πττ.

@shredder χτύπα και ένα unboxing να ζηλέψουμε ρε μπαγάσα.

Γιεπ! αν το εχεις με τη καμερα μαν ψησου να κανεις κανα unboxing! :D

Για unboxing αν ειμαι μονο με τους φιλους μου αποκλειεται αν ομως ερθει εστω κει ενας απο το rageuit. τοτε ναι για να ζηλεψετε! Υπομονη 4 μερεςακομα και τοτε θα αποφαισουμε που και ποτε θα παμε να την παρω!

Τωρα που ανοιξαν επιτελους καφετεριες και εστιατορια πρεπει να οργανωσουμε μια μεγαλη συναντηση να το γιορτασουμε. Συμφωνειτε?

Σορυ φιλαρακι αλλα εγω δεν παω πουθενα. Οι καιροι, ειδικα τωρα, ειναι πολυ επικινδυνοι. Μολις χθες εκανα self test γιατι πλησιασα στα 2 μετρα μολυσμενο ατομο που εδειχνε/ενοιωθε υγιεστατος. Επειδη τηρησα δυο μετρα αποσταση και το τεστ ηταν αρνητικο, δεν ηρεμησα.
θα μεινω μεσα οπως εως τωρα.

Ti θα γινει φτασαμε τελη 2021 και ακομα δεν εχουμε συναντηθει φετος! Τι λετε να κανονισουμε απο βδομαδα?

δεν μπορεσα να αντισταθω, σορυ.

Οταν ειδα νεο ποστ στο θεμα, σκεφτηκα οτι ειναι ο σρεντερ. Θα πηγαινε σε καποιο εμπορικο με τους φιλους του και θα ηθελε να περασει καποιος για να τους κερασει τις κοακολες. Ισως ο περαστικος να εφερνε και καποια ξανθια μαζι του.
Ετσι γινονται οι γιορτες, με απλα συστατικα.

μαρκ ον καλενταρ

Back