billakos90
Gelatinous Cube
1. Πες μου εσύ που καταλαβαίνεις πως γίνεται τα δικαστήρια που μπλέκουν παράγοντες της ομάδας σου να είναι λάσπη του Σαββίδη τότε. Ο ΠΑΟ απο την άλλη κρίθηκε ένοχος απο λάσπη και συκοφαντία που δεν δέχεσαι μιας και δεν πρόκειται για την ομάδα σου, τώρα οτι θες πίστευε εσύ.
Ας αρχίσουμε απ τα βασικά. Όταν λέμε λάσπη εννοούμε οταν κάποιος κατηγορεί κάποιον άλλον για κάτι χωρίς να έχει αποδείξεις για αυτό.
Ας συγκρίνουμε τις υποθέσεις πχ του νουρ 1 με την περίφημη υπόθεση των λουλουδιών. Στην πρώτη οχι μόνο δεν έχουμε στοιχεία για εμπλοκή του μαρινάκη σε αυτά που τον κατηγορούν αλλά η υπόθεση έχει διαλευκανθεί απο τις αρχές στο εξωτερικό (ποινές φυλάκισης σε καπετάνιους, πλοιοκτήτες, ναρκέμπορες κτλ κτλ). On the other hand στην υπόθεση χρηματισμού του παο σε αντίπαλους παίκτες έχουμε μια δίκη απο τα ποινικά δικαστήρια που εξέτασαν τα στοιχεία που είχαν στην διάθεση τους και έκριναν τον παο ένοχο. Για αυτό κ ακολούθησε η ψηφοφορία της επιτροπής της τότε επο που εν τέλη έσωσε τον παο.
Προσπάθησα να είμαι όσο γίνεται πιο κατανοητός. Βέβαια δεν ξέρω αν το πραγματικό πρόβλημα μιας μεγάλης μερίδας κόσμου είναι το ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν κάποια πράγματα ή ότι δεν θέλουν να τα κατανοήσουν.
Σκέφτομαι μερικές φορές πως υπάρχει κόσμος εκεί έξω που πιστεύει οτι το νουρ 1 είναι του μαρινάκη (μπορεί να πιστεύει ακόμα οτι ήταν κ καπετάνιος στο πλοίο

Ολη η αλήθεια για το Noor-1
Ελλάδα - Ολη η αλήθεια για το Noor-1, τι έγραφε η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, για την υπόθεση και την καθυστέρηση της σύλληψης των ξένων χρηματοδοτών. Η σχέση του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.
www.parapolitika.gr