Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Όχι παρέλαση, ούτε το άνοιγμα των σχολείων δεν πρόλαβε.

2η αγωνιστική, 2 προπονητές έχουν ήδη χαιρετίσει. Το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.
Ειλικρινά όμως γιατί? Τι το τόσο καταστροφικό έγινε και παίρνει πόδι? Αποκλείσθηκε στο δεύτερο γύρο στις λεπτομέρειες από μια πιο έμπειρη ομάδα και έχασε σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Και πέρα από αυτά, ο Άρης είχε εντυπωσιάσει μεχρι τώρα.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω με τι λογική θα τον διώξει.
Εκτός και παίζει κάτι από πίσω ( παράκουσε εντολή της διοίκησης πχ )

Ζούμε στην καλύτερη χώρα και έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Ζούμε στην καλύτερη χώρα και έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο.

#ΚαταπληκτικήΠοιότηταΠρωταθλήματος

Είναι νωρίς ακόμα, κάτσε να δούμε και τι ανακατωσουρα στην φόρμα των ομάδων θα φέρει το μουντιάλ.
Το είχα ξεχάσει τελείως αυτό. Αυτό θα πει μποϋκοτάζ

Στο ελληνικό πρωτάθλημα τπτ δεν μου κάνει εντύπωση. Εδώ έφαγαν τον Κούπερ πριν αρκετά χρόνια.

Όλο το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου σε ένα άρθρο.
(Αν και ομολογώ ότι στην απάντηση με τα καράβια γέλασα πολύ)

...

Σπουδαία μεταγραφή ο Μαρσέλο. Στην Ελλάδα η ατομική ποιότητα είναι συχνά ο μόνος τρόπος να διασπάσεις τις άμυνες - πούλμαν που παίζουν οι περισσότερες ομάδες.

Όσο πιο κοντά μπορεί να φτάσει ποτέ ο οσφπ στο τρόπαιο του ΤσουΛου :Ρ

In all seriousness, ηχηρότατη μεταγραφή λόγω ιστορικού του παίκτη, και ο οσφπ θα την αρμέξει επικοινωνιακά δίχως έλεος, αλλά αγωνιστικά διατηρώ επιφυλάξεις ως προς το αν μπορεί να προσφέρει τόσο σημαντικά. Στα νιάτα του υπήρξε τρεχαντήρι και ο καλύτερος αριστερός μπακ στον κόσμο ίσως, αλλά μόλις έχασε την ταχύτητά του έχασε και τη θέση του στη Ρεάλ. Έχει να παίξει σοβαρό ποδόσφαιρο από πρόπερσι, πέρυσι έβγαλε σχεδόν όλη τη σεζόν τραυματίας ή παγκίτης, και ουσιαστικά έμεινε χωρίς ομάδα, απροπόνητος και στα αζήτητα της Ευρώπης από τον Ιούλιο.

ΥΓ. Ριβάλντο σαφώς μεγαλύτερη μεταγραφή όταν έγινε. Ακόμα και ο Ζιοβάνι ίσως.

κι εγώ θεωρω ότι όλο αυτο είναι επικοινωνιακό τρικ του Βαγγελα. Ο συγκεκριμένος έχει ξεχάσει τι θα πει τόπι, παρότι παιχταράς. Βέβαια όταν μιλάμε για την superleague ακόμη κι έτσι δεν θέλει πολύ για να σκουπισεις αμυνες χωρις πλανο.

Μακαρι να βοηθήσει και να πάνε καλά στην Ευρώπη μπας και δούμε άσπρη μέρα γενικότερα.

Μου αρέσουν τρελα τα σχόλια/φήμες ότι τον είχε προσεγγίσει και η ΑΕΚ.

Last edited:
Έντονα Σίβας βάιμπζ. Θα ψηνόμουν πολύ να δω λίγο το google search history της παικτούρας, κάτι μου λέει πως στο τοπ-5 θα βρω "what is mikrolimano", "where is paraliaki", "how far is mykonos" κλπ.

Και την αφάνα του να δανείζει στον Όλεγκ,να τη φοράει και να παίζει αυτός, πάλι κέρδος θα είναι. Και μόνο το πόδι του να μπαίνει να παίζει μέσα όταν εκτελούνται στημένα, πάλι κέρδος θα είναι.

olympiakos-mpezos.gif

Back