What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Edited by North: http://ragequit.gr/forum/off-topic/1057-off-topic-subforum#37616" class="bbcode_url">Epitaph σε παρακαλώ κοίτα το #3.

Και μετά το #5. Τελευταία φιλική προειδοποίηση.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
τι να συζητησουμε ρε επιταφιε?
η μονη παρατηρηση που μπορω να κανω ειναι οτι εχουν το ερκοντισιον σε πολυ λαθος σημειο. κι αυτη η πεταλουδα στον τοιχο δεν βλεπεται.

εντιτ: προσεχτε ρεμαλια. κανονιστε να χοντρυνει το πραγμα και να μας κλειδωσουν/σβησουν το ποδοσφαιρικο θρεντ.
ρε επιταφιο, στην παιδικη μας φιλία σε ξορκιζω, δεν ανοιγεις χωριστο θρεντ?? εξαλλου το θεμα δεν εχει καμμια σχεση με το φουτμπώλ.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Πάλι δηλαδή πρέπει να κάνουμε πολιτική συζήτηση σε αυτό το τόπικ;
 

andrikos_of_steel

Half-Ogre
Joined
Dec 11, 2012
Messages
593
Απλώς μερικοί δεν έχουν καταλάβει ότι με κάθε τους κίνηση εκτίθενται. Τώρα στην πρώτη ευκαιρία το χαζό ο Κάτσε θα το βρει αυτό μπροστά του. Για να κάνεις τέτοια καφριλίκια και να ξεφεύγεις (σχετικά πάλι) πρέπει να είσαι παίκτης επιπέδου Di Canio και βάλε...
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Άντε να μην κλειδωθεί...

Maradona ή Bakinpowder?

FC Iron Maiden ή Sepultura?

έψαχνα να βρω και το αντίστοιχο videaki με τον αγώνα των 2 τελευταίων, αλλά το κατεβάσανε <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />

Άντε οκ δεν ξαναγράφω εδώ.

:pope:
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Παιδια πιστευω οτι θελει να φυγει για αυτο το εκανε.Τελος παντων σε λιγο ξεκιναει και η εκθεση και πρεπει να αποπροσανατολιστει ο κοσμος.Τωρα ΣΚΑΙ και ΝΟVA τσακωνονται και στην μεση ο ΠΑΟ που ειναι ο σακος του μποξ.Αυτος ο Πρωτοσαλτε ποτε εγινε αθλητικος συντακτης δεν το εχω καταλαβει.
Ο καημενος ο Κοεντραο δεν ηρθε στους κοκκινους διαβολους και κλαιει αλλα αυτον με την αβανα πως τον πηραμε.Ζητω την επιστροφη του τσιχλα η το πολυ να γυρισει η τσιχλα πισω γιατι ο Μογιες θα μας κανει να ξεχασουμε την μπαλα.Αυτος ο Βιντιτς επειγοντως αλλαγη ολο την μπαλα πισω στον Ντε Χεα γυρισει και με λαθος τροπο.Δεν ειναι και καλος ο τερματοφυλακας με τα ποδια και ειμαστε με τα υπογλωσσια στο χερι.Η κουνελα δεν ανανεωνει και τα μεσα του νησιου λενε οτι ο τερματοφυλακας της ατλεντικο μαδριτης(δανεικος απο την τσελσι) θα ειναι ο καινουργιος για την Μπαρτσα,τον Special One τον ρωτησαν η οχι?Και μετα σου λενε αντικειμενικη ενημερωση...............
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Αρχισαν τα οργανα με τον ΟΠΑΠ,μια με την χορηγια του ΟΣΦΠ και απο την αλλη με το ιντερνετικο στοιχημα.Οχι αλλο στο μονοπωλιο.Παντως το ματσακι του ΠΑΟΚ με την Βεροια το βλεπω overaki ξεγυρισμενο,με δυο προπονητες οτι να ναι το ματσακι θα γινει ροντεο.Ακου εκει ο Νινης δευτερος χαφ διπλα στον Τσιολη(η αγκυρα του Τιτανικου) ποιος απο τους δυο θα τρεχει ΟΕΟ????????
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Aλλη 25 βαθμοι για την σωτηρια.Ο Απολλωνας βαζει υποψηφιοτητα για υποβιβασμο. Ο Αρης εδειξε καποια σημαδια ζωης και θα το παλεψει με τον Λεβαδειακο.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Ο Παναθηναϊκός κακά τα ψέματα θέλει κάνα μήνα ακόμα για να "στρώσει" και να δείξει την πλήρη εικόνα του. Να πάρουν τα πατήματά τους οι μικροί (μόνος βασικός σε σχέση με πέρυσι ο Ζέκα, που σήμερα ήταν ανέλπιστα κακός), να εγκληματιστεί ο Πράνιτς (ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΜΠΕΙΝΤ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ, έλεος κάθε φορά η μπάλα 45 μέτρα άουτ) και ο Σίλντεφελντ, να πάρει παιχνίδια ο Λούτσο... Το θέμα είναι να μην έχουμε οικτρές απώλειες μέχρι να γίνουν αυτά.

Τουλάχιστον ρε γμτ στα ματς ως τώρα, παρά τα μέτρια αποτελέσματα, βλέπαμε κάποια στοιχειώδη. Πίεση ψηλά, αρκετές τελικές προσπάθειες... Σήμερα είχαμε μία (ΜΙΑ) ουσιαστική τελική προσπάθεια, το γκολ του Ατζαγκούν (ΘΡΗΣΚΕΙΑ ο παίκτης, Ολισαντέμπε του 2013). Τέλος πάντων.

Κακά τα ψέματα, ταβάνι του φετινού Παναθηναϊκού είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Με αυτό κατά νου, σε μια έδρα όπου πέρυσι είχαμε χάσει 2-1 (με διαιτησία-χειρουργείο βέβαια, αλλά τουλάχιστον σήμερα αυτό δεν υφίστατο), ακόμα και το Χ προσωπικά δεν με χάλασε. Ελπίζω σε σύντομη βελτίωση της εικόνας της ομάδας.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Προχτές πάντως που παίζανε Ιωνικός-Αεκ θυμήθηκα παλιές εποχές Α'εθνικής, δεν έχουν αλλάξει και πολλά απο τότε :dry:
Πιστεύω και εγω αυτό που λέει ο Χέλιον, δυστηχώς στην καλύτερη να καταφέρει να βγει ευρώπη ο Παναθηναϊκός και αν το κάνει ελπίζω μόνο να μην διασυρθούμε...
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Παιδιά εγώ πάντως είδα τον Ολυμπιακό με την Ξάνθη. Δε θα μιλήσω περί απόδοσης γιατί εντάξει με την Ξάνθη έπαιξε αλλά για το ρόστερ. Είναι φουλ και πολύ ποιοτικό. Τελικά αναθεωρώ ότι θα πάει μέχρι τέλους με τον ΠΑΟΚ. Θα το πάρει αέρα και φέτος.

Γουστάρω πολύ Καλλονή και ΑΡΙΑΝΝΑΡΑ! :lol:
 

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342
Ο Παναθηναϊκός του "καβούρια" του σοφέρ που άφηνε τον γαύρο να παίρνει πρωταθλήματα και νια νια νια... Τώρα βλέπουμε τον Παναθηναϊκό έτσι πως τον ήθελαν,απελευθερωμένο να παλεύει με τα "θηρία" με ταβάνι την έξοδο στην ευρώπη.. Να τον χαιρόμαστε!
Το μεγαλύτερο αστείο είναι ότι τα ίδια site που κράζουν τον Βαρδινογιάννη και ο ίδιος κόσμος που κράζει τον Βαρδινογιάννη θυμούνται τα κατορθώματα μας στην ευρώπη και την τότε ομάδα όταν έρχεται σε αντίλογο με οπαδό άλλης ομάδος.Επίσης θυμούνται να ανεβάζουν βιντεάκι των "glory days" επικών νικών και ανατροπών στο champions league.
Δε θέλω να μιλάω γιαυτά αλλά σκάω όταν διαβάζω μαλακίες.

Στα αγωνιστικά τώρα..Έχουμε σκατά ομάδα και δε ξέρω τι φταίει πραγματικά,πιστεύω ο Αναστασίου γιατί έχω φάει το σανό ότι έχουμε παιχταράδες. Η ομάδα δεν νιώθει σιγουριά και αυτό φαίνεται απο το πρώτο λεπτό μέχρι τον πανηγυρισμό στο γκολ εναντίων του Πλατανιά.

Η έκπληξη για μένα είναι η Καλλονή!Αυτά....
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567


OxidE wrote:
Ο Παναθηναϊκός του "καβούρια" του σοφέρ που άφηνε τον γαύρο να παίρνει πρωταθλήματα και νια νια νια... Τώρα βλέπουμε τον Παναθηναϊκό έτσι πως τον ήθελαν,απελευθερωμένο να παλεύει με τα "θηρία" με ταβάνι την έξοδο στην ευρώπη.. Να τον χαιρόμαστε!</blockquote>

Ο Βαρδινογιάννης δεν διέλυσε την ομαδάρα της Ριζούπολης (η οποία χαλαρά θα είχε χτυπήσει Ευρωπαϊκό τίτλο αν έμενε ως έχει), η οποία βέβαια 1 χρόνο μετά σχεδόν στο σύνολό της κέρδισε το Euro?

Ο Βαρδινογιάννης δεν χάρησε το πρωτάθλημα στον οσφπ το 2005, όταν είχαμε έτοιμη στρωμένη ομάδα η οποία με 1-2 μεταγραφάρες θα πετούσε, αλλά αυτός μας έφερε... Σέριτς, Σκάτσελ και Μίτου (συνολικό κόστος μεταγραφών της σεζόν 2004-2005... περίπου 300.000 ευρώ, πιο χαμηλά και από σήμερα που υποτίθεται είμαστε πτωχευμένοι!)?

Ο Βαρδινογιάννης δεν κατέστρεψε την πολυμετοχικότητα, αρνούμενος να βάλει λεφτά σύμφωνα με το μετοχικό του ποσοστό, διώχνοντας τον Νικόλα Πατέρα και φέρνοντας τον Φίκο Κωνσταντόπουλο?

Ο Βαρδινογιάννης δεν κατέστρεψε την ομάδα του νταμπλ, δίνοντας τα κλειδιά του τμήματος στον... Γόντικα, ο οποίος πούλησε μεν όσο-όσο ολόκληρη την ομάδα του νταμπλ αλλά παρ'όλα αυτά έκανε τόσο ακριβά συμβόλαια σε όλα τα παλτά που έφερνε, που καταστραφήκαμε οικονομικά?

Ο Βαρδινογιάννης δεν έδωσε βήμα στον Τσάκα και τον κάθε Τσάκα, παραμηθιάζοντάς μας για 1μιση χρόνο με πρίγκηπες και πετρέλαια και παραμερίζοντας πλήρως στην άκρη την πρόταση Βγενόπουλου ("βάζω 10 εκατομμύρια στην ομάδα άμεσα, αν ο Βαρδινογιάννης μου δώσει το σύνολο των μετοχών και αναλάβει τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ", συνέντευξη τύπου Φθινόπορο του '11)?

Ο Βαρδινογιάννης δεν υποθήκευσε το μέλλον της ομάδας, βάζοντάς μας στην κομπίνα της ΓΗΠΕΛ η οποία μας κατέστρεψε οικονομικά?

Ο Βαρδινογιάννης δεν συνηγόρησε στο γκρέμισμα της Λεωφόρου με αντάλλαγμα... ένα σκουπιδότοπο στο Βοτανικό (ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ο Αχιλλέας ο Μακρόπουλος αλλά και ο Αλαφούζος που κατάφεραν να το ανατρέψουν αυτό)?

Απλά επειδή "σκάω όταν διαβάζω μλκίες", όπως λες κι εσύ.

Πέραν τούτου...έχουμε 15 (!) νέους παίκτες, οι 10 εκ των οποίων προέρχονται από τις ακαδημίες και δεν έχουν ξαναπαίξει πρώτη εθνική ποτέ, έχουμε 3 μεταγραφές βασικότατων οι οποίοι δεν έχουν προλάβει να παίξουν καλά-καλά, έχουμε 2 βασικούς (Σίλντεφελντ και Μέντες) τραυματίες, έχουμε προπονητή ο οποίος πρώτη φορά προπονεί ομάδα ουσιαστικά... και που ισοφαρήσαμε το ματς χθες, ΘΑΥΜΑ είναι και βελτίωση σε σχέση με το ματς με Πανιώνιο όπου μετά το 1-0 καταρρεύσαμε.

Το αν θα μας βγει το ρίσκο του πλάνου ή όχι, θα φανεί σε 1-1μιση μήνα και ΟΧΙ στις 16 Σεπτεμβρίου. Το να καίμε από τώρα την ομάδα... συγνώμη κιόλας, αλλά είναι νερό στον μύλο των ΑΡΔ, οι οποίοι κάνουν ΚΡΑ για να μας κάνουν ακόμα παραπάνω πουτάνα.

Πίστη και στήριξη στην ομάδα (και το κυριότερο στα νέα παιδιά) και σε 1-1μιση μήνα θα παίζουμε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.

 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933


Hellion wrote:
Πίστη και στήριξη στην ομάδα (και το κυριότερο στα νέα παιδιά) και σε 1-1μιση μήνα θα παίζουμε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.</blockquote>

http://www.youtube.com/watch?v=xYe4Vequv1I

<span class="bbcode_spoiler"> :trollface: </span>

 

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342
Καλά τα λες Κώστα,τα έχουμε ξανασυζητήσει και άδικο δε σου δίνω απο τη μία.Απο την άλλη είναι όμως έτσι πως τα λέω βλέποντας τα απλά.Πρωτάθλημα δε παίρναμε γιατί η παράγκα ζει και βασιλεύει και είχαμε πάντα δεύτερη περήφανη θέση και ΟΝΟΜΑ σττην ευρώπη.
Ξέσπασα λίγο χθες γιατί διαβάζω στα πράσινα sites που στηρίζουν αυτό το χάλι αλλά δοξάζουν και την παλιά ομάδα του καβούρια.Αντιφάσκει λιγάκι και είναι εκνευριστικό.
Τι να πουν και οι οπαδοί πραγματικά μεγάλων ομάδων που βλέπουν τις ομάδες τους σε μαύρα χάλια σε σχέση με το παρελθόν.πχ liverpool,ajax,milan κτλ.
Τέλος πάντων,ο χρόνος θα δείξει για το που θα φτάσει αυτή η ομάδα,ή θα μειώσουμε τα χρέη και μετά απο λίγα χρόνια θα κάνουμε ομάδα ή θα διώξουν και τον Αλαφούζο και θα πέσουμε κατηγορία όντας άφραγκοι.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
http://www.dailymotion.com/video/x14vt2w_rb-leipzig-vfb-stuttgart-ii-september-2013-1-0-frahn_sport

:worship:
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Που εισαι Λινο με τα ωραια σου.Παλι καλα που ο 37χρονος αριστερο μπακ εκανε το θαυμα του και μετα η αλλη ατρακξιον ο Βουκιτσ.
Καντε τοπο στα νιατα ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

andrikos_of_steel

Half-Ogre
Joined
Dec 11, 2012
Messages
593


Tsok wrote:
http://www.dailymotion.com/video/x14vt2w_rb-leipzig-vfb-stuttgart-ii-september-2013-1-0-frahn_sport

:worship:</blockquote>

Ααααααχαχαχα, τους πούστηδες τι κάνανε!!!

Καλά, χθες ήταν ένα από τα πιο εκνευριστικά ματς που έχω δει. Αν τελικά δεν παίρναμε το τρίποντο θα έτρωγα το καπέλο μου.

 
Top Bottom