Grmadness wrote:
Τα νέα της Γ' Εθνικιάς.
<span class="bbcode_spoiler">AEKAΡΑ ΑΕΚΑΡΑ ΑΕΚΑΡΑ</span>
Αυτός ο Ράμα θα αφήσει εποχή, να μου το θυμηθείτε. Και ο Βαγγελάκης ο Πλατέλλας φωτιά και λαύρα το παλικάρι. Πείτε με τρελό, αλλά η Φραπαιά ουσία του εγκεφάλου μου λέει πως η ΑΕΚ πάει για τρία πρωταθλήματα κολλητά. Ανάκογλου σούπερ, Κορδέρο κεντάει σε αυτό το πρωτάθλημα (τονίζω το "σε αυτό" ),Τσουμάγκας όπως πρέπει, Ντακόλ οκ. Γεωργέας, έ, 'ντάξ', δεν έχει αλλάξει και τίποτα, μόνο η ηλικία του...
EDIT
Γκόλ στο 59 ο Πλατέλλας (2-0 στο ντέρμπι με την Θύελλα Ραφήνας)

2-1 στο 74 (Ραμπαβίλας)</blockquote>
Βασικά εμένα δε μου άρεσε ότι είδα σήμερα. Ο Ανάκογλου ακόμα πέφτει. Σε κάθε ακούμπημα έπεφτε 3 μέτρα πιο κει. Ο Τσουμάγκας 2 μέρες να βαρέι σέντρες κεφάλι δε θα βρει, καμιά σχέση με τον Τσουμάγκα της Α'. Ευτυχώς ο τερματοτύφλακας της Θύελλας έκανε έξοδο αλά Κοστάνσο και βάλαμε το γκολ. Να 'ναι καλά και ο Ρόβας με την μπαλιά που έβγαλε στον αντίπαλο και φάγαμε το γκολ ! Το παιδί πρέπει να είχε το μυαλό του στο playstation. Ευτυχώς δεν έπαιζε και στο πρώτο ματς... ΠΛατέλλας,Γεωργέας, Ράμα, Κορδέρο, άντε και Σταθάκης...
Και υποτίθεται είναι και πάιχτες Α' και Β΄ κατηγορίας. Με αυτήν την ομάδα στη Β' 3 γκολ θα τρώγαμε. Εγώ ήθελα να φάμε και δεύτερο γκολ, μπας και ξεφουσκώσει το μυαλό τους λίγο. Πού θα πάει όμως...
Μεγάλο κρίμα για τους φιλάθλους μας, που πάνε γήπεδο και αν έμπαιναν να παίξουν αυτοί θα έδιναν και την ψυχή τους, ενώ οι πριμαντόνες οι δικές μας βαριούνται...