What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Στο site έβγαλαν έβγαλαν http://gate13.gr/?p=14553" class="bbcode_url">ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, για εμένα δεν έπρεπε να ασχοληθούν καθόλου, το θέμα αφορά τις οικογένειες των θυμάτων και κανέναν άλλο ωστε να το εκμεταλλεύεται εμπορικά η με οποιονδήποτε αλλο τρόπο η για να βρίσει.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


manos426f wrote:
Πραγματικά θέλω να δω μούτρα και ν' ακούσω δηλώσεις αν τυχόν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από την Ντνίπρο.</blockquote>

Ή εγώ είμαι γρουσούζης τελικά, ή κάτι δε πάει καθόλου καλά στον Ολυμπιακό, αρχής γενομένης της επιλογής απομάκρυνσης Μίτσελ και πρόσληψης Περέιρα.

Βέβαια μπορεί στο Γ. Καραϊσκάκης να το σώσει το πράγμα ο Ολυμπιακός και να περάσει (έλεος, από ποια ομάδα πάει ν' αποκλειστεί!) , αλλά με την τωρινή εικόνα του δείχνει ότι δεν είναι για πολλά στην Ευρώπη.

Η μεγάλη γιούχα βέβαια θα πέσει σε περίπτωση ήττας απ' τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και αποκλεισμού στο κύπελλο απ' την ΑΕΚ. Ίσως τότε η διοίκηση καταλάβει επιτέλους ότι η προπονητική συνταγή Κόκκαλη είναι κάτι που θα έπρεπε να έχει μείνει στο παρελθόν. Δε μας έκανε ο Μίτσελ ε; Ας προσέχανε...

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Αυτό που λένε οι πηγές μου είναι πως τα εργομετρικά των παικτών του οσφπ είναι στα τάρταρα. Δεν ξέρω αν φταίει για αυτό ο Μίτσελ ή ο Περέιρα, αλλά το ρόστερ στο σύνολό του είναι "καμμένο" από την κούραση, με αποτέλεσμα ο Περέιρα να κάνει συνεχές ροτέισιον με 15-16 παίκτες οι οποίοι όμως κλατάρουν από το 30-40λεπτο, όπως γίνεται στα τελευταία ματς του οσφπ.

Αν ο οσφπ παρουσιάσει παρόμποια εικόνα στο ντέρμπι της Κυριακής, και οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατέβουν στοιχειωδώς ψυχωμένοι και όχι αδιάφοροι (και, πάντα, δεδομένου πως δεν θα επηρεάσουν την έκβαση του ματς οιοιδήποτε εξωγενείς παράγοντες), το κοντέρ κατ'εμέ θα γράψει πολλά λογικά.

Ντέρμπι είναι βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Το πρώτο ημίχρονο που είδα πάντως ο οσφπ ήταν καλύτερος, δεν περίμενα να χάσει, αν και δεν είναι απίθανο να περάσει τελικά αν σκοράρει νωρίς στο καραϊσκάκης όλα γίνονται.
 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
http://www.sport-fm.gr/article/marinakis-kseftila-gia-to-elliniko-podosfairo/2941128

"Αυτά στο Καραϊσκάκη δεν έχουν γίνει και ούτε θα γίνουν ποτέ. Γιατί εμείς προστατεύουμε το ποδόσφαιρο." λεει ο γουρουνακης

μαλλον δεν ειναι αυτο το καραισκακη
https://www.youtube.com/watch?v=B2Xz1cI1hiw
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Φανατισμενοι γυμνοσαλιαγκες....... :nope:
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Εντάξει, ήταν προφανές το χθεσινό σχέδιο του μαρινομαλάκα. Οργάνωση με σάββα και προπονητή ώστε να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν κάτι παρόμοιο της ριζούπολης ή του '11, ώστε να φύγει heat από πάνω του και απ' τις δύο περιπτώσεις που ανέφερα. Δεν τα κατάφερε, έγιναν πολύ λίγες μαλακίες, αλλά δεν θα βγει και τελείως χαμένος από αυτό, παίζει να πάμε και για αφαίρεση βαθμών.
Μπράβο σε Αναστασίου και Αλαφούζο για τις δηλώσεις τους και την καταδίκη των επεισοδίων, το χοντρό παχύδερμο το '11 το καλύτερο που σκέφτηκε ήταν "σε γάμησα μαλάκα" στον Σισέ.


Επίσης, αηδία και αποστροφή για τα όσαν έγιναν και στο μπάσκετ χθες, δεν αξίζει για αυτήν τη φανέλα τέτοια εμφάνιση, διαιτησία και εμετικές δηλώσεις πρεζάκια. Κρίμα για τον ΠΑΟΚ, άξιζε την πρόκριση.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Καλή εμφάνιση χθες από την ομάδα,κρίμα που δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος και χάσαμε σχεδόν κάθε ελπίδα τίτλου χάνοντας την ισοβαθμία.Τα επεισόδια εννοείται ότι κάθε λογικός άνθρωπος τα καταδικάζει απερίφραστα.Επιπρόσθετα είναι κρίμα να πάει χαμένη η προσπάθεια της ομάδας εξαιτίας 30 ανεγκέφαλων.Είχαμε πάντως και προκλητική συμπεριφορά εκ μέρους των αντιπροσώπων του ΟΣΦΠ.Περέιρα και Μαρινάκης έριξαν λάδι στη φωτιά,χωρίς αυτό να δικαιολογεί τα επεισόδια φυσικά.Προσωπικά βρήκα προκλητική και τη διαιτησία Σιδηρόπουλου πάντως.Μπορεί να μην είχαμε σφαγή,αλλά το γεγονός πως ο Μανιάτης τελείωσε το ματς και ότι υπήρξαν δολοφονικά χτυπήματα από Μιλιβόγεβιτς και Χάρα είναι αποκλειστικά δική του υπαιτιότητα.

Off topic:Το μπάσκετ δεν το είδα,αλλά έμαθα ότι ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για μια δυο φάσεις στο τέλος και ότι γενικά ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη.Όπως και να έχει,πιστεύω πως το ματς έπρεπε να κατοχυρωθεί στον ΠΑΟΚ απευθείας κατά τη διάρκεια της διαμάχης μας με τον ΟΣΦΠ.Όσο παράλογο κι αν ακούγεται,είχε τόσο μεγάλη χασούρα από αυτήν την υπόθεση με την εκτροπή του προγράμματός του χωρίς δική του υπαιτιότητα,που προσωπικά θα δικαιολογούσα ακόμα και μια τέτοια κίνηση.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


manos426f wrote:
Η μεγάλη γιούχα βέβαια θα πέσει σε περίπτωση ήττας απ' τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα</blockquote>

Τελικά με τον φετινό Ολυμπιακό, μία γυάλα χρυσόψαρου κι ένα παλιό τραπεζομάντηλο παριστάνεις άνετα το μέντιουμ.

Τι να πρωτοπεί κανείς για τη χθεσινή εμφάνιση; Πραγματικά τ' ότι γλύτωσε τον διασυρμό -μόνο και μόνο λόγω της πολύ περιορισμένης δυναμικότητας του φετινού Παναθηναϊκού- είναι ευτύχημα για τον Ολυμπιακό, που είναι φανερό ότι αυτή τη στιγμή δε ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται. Πολλοί παίκτες είναι τελείως τουρίστες, άλλοι είναι λιώμα από αγωνιστικής πλευράς, ενώ και οι Έλληνες της σύνθεσης δεν είχαν χθες το πάθος που έπρεπε.

Λάθη επί λαθών κι από τον Περέιρα, που για κάποιο λόγο δεν δείχνει να καταλαβαίνει τι σημαίνει Ντομίνγκες, έχει ήδη θάψει τον Μπενίτες, περιφρονεί τον Κασάμι, πάει να κάψει τον Φορτούνη, για κάποιον λόγο που μόνο εκείνος ξέρει δείχνει να εμπιστεύεται τον Ντουρμάζ, ενώ οι Χάρα και Σαντάνα που ο ίδιος έφερε......ασχολίαστοι. Η δε τραγική επιλογή του να διαπληκτιστεί μ' ένα από τα ορκς της εξέδρας φανερώνει έλλειψη ψυχραιμίας. Δε τον βλέπω να είναι εδώ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, τότε θα φανεί πόσο τραγική ήταν η επιλογή αντικατάστασης του Μίτσελ.

Για τα επεισόδια, δεν έχω να πω τίποτα, τα έχω ξαναγράψει, αυτά αξίζουν στον ελληνικό αθλητισμό, αφού ούτε θέλει ούτε κι επιδιώκει κανείς να γίνει εκείνη η ρημάδα η κάθαρση, που τόσο πολύ χρειάζεται....

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Κείμενο από σχόλιο σε site ενός από τους 150 τυπάδες που πήγανε να υποδεχθούν την αποστολή του οσφπ στου Ρέντη. Απλά για τα lelz, και επειδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να τολμήσει "μεγάλο" αθλητικό site να αναφέρει πως πράγματι συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην αρμάδα του Βαγγέλα.

Σχωράτε τα Greeklish αλλά το παλικάρι τόσο μπορεί:


<blockquote>'loipon epeidh phga redh me ta podia apo thseio tha sas pw ti akrivws egine egw: arxika mazefthkame gurw sths 11:30kai eixame sunnenohthei na uparxei mia koinh grammh apenadi sto proedro kai apenadi stous paixtes etci wste na mhn leei kaneis to makru kai to kodo tou wste na mas parei sovrara o proedros..ligo argotera eftase o kurios marinakhs ton opio ton perimename gurw sta 100 me 150 atoma..katevhke kai o prwtos opados pou phge na tou milisei tou pe skase..ekei anapsane ta aimata fwnazodas tou oloi ""oxi skase se emas tha akous twra""!!grhgora katalave to lathos tou kai zhthse suggnwmh!tou pame oti dropiasthkame oti autoi oi paixtes einai ligoi gia mas kai oti h omada xreiazetai kormo..sth sunexeia tou hpame na mas uposxethei oti to kalokairi auta tha allaxoun kai na mas dwsei to logo tou giauto..ekeinos apadhse oti oi paixtes einai palikaria kai oti se autes tis sunthkes den borouse na paixtei podosfairo..emeis apadhsame legodas na afhsei tis dikiologies kai oti o antzas o georgatos kai o jole voulwnan stomata se polu xeiroteres sunthkes..epishs tou pame na thumhthei kai tis dhlwseis castillo sth touba..parolla auta den phrame kamia desmeush gia to mellon!!45 lepta argotera eftase h apostolh opou ekei tous perimename me agries diatheseis mh afhnwdas to poulman na perasei th pulh!prwtarhs htan o kurios savvas opou fwnaze sokarismenos vareste emena! oi opadoi apo brosta kai sto plai xtupousan ta tzamia sunexws dunta legodas tous na katevoun amesws katw na milisou..kapioi opadoi bhkan kai mesa peripou 2-3 alla grhgora katevhkan me paremvash karebe..telika ftiaxthke enas diadromos opou kathe paixths akouge ta kadhlia tou pernwdas grhgora pros to proponhtiko kedro..ta perissotera padws ta akouse o affelay santana isa karebe kai kuriws o mhtroglou o opoios kathve teleutaios meta apo paremvash kiolas anthrwpwn ontas omws polu apogohteumenos kai amilhtos..na shmeiwthei oti o kurios siovas thn wra pou phge na allaxei sto dwmatio sto redh to opio exei parathuro prost th pulh gelage vlepwdas ena filo tou osfp na tou fwnazei gia ta shmerina xalia ths omadas...sto apurovlhto kai dikiologhmena perasan roberto chori salino meyeri kai kassami!ekei kapou dialuthke to olo skhniko akougodas apo pollous na lene na adeiasei to ghpedo na valei mualo o marinakhs!''</blockquote>
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Πόση σαπίλα μπορεί να υπάρχει άραγε;

Έχουμε έναν πρόεδρο, που πάντα προκαλεί, όσο πιο ποταπά μπορεί :

-"I screwed you" στον Σισσέ.
- Αν θέλει να φύγει απ την ελλάδα (λόγω του αντίστοιχου καφριλισμού από τον ΟΣΦΠ), μπορεί να το κάνει χωρίς φούστες και μπλούζες.

http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/superleague/arthro/17844/marinakis-kleisame-ton-alafouzo-sto-asanser-alla-mualo-den-evale/


Επίσης :

https://www.youtube.com/watch?v=vOAFTTy4Ni8

Απορώ τι τον χάλασε στη χθεσινή υποδοχή του ΠΑΟ.
Μιλάμε για υποδειγματική υποδοχή του Παναθηναικού στους φιλοξενούμενους... Διδάξαμε ήθος...

Το αστείο είναι ότι υπάρχουν τύποι που χώνουν το κεφάλι τους στο χώμα (οπαδοί) , και άλλοι που φανατίζονται ακόμα περισσότερο και δυστυχώς λειτουργούν ως εκπρόσωποι του Ολυμπιακού.

Άρρωστα άτομα βρίσκονται σε ψηλές θέσεις.
Έχουν βάλει άρρωστα άτομα για να υπάρχει παντού αρρώστια και σαπίλα.
Κοιτώντας τις δηλώσεις παραγόντων, το καταλαβαίνει κανείς εύκολα.
Ευτυχώς σε αυτό το φόρουμ, επειδή δεν είναι αθλητικό, υπάρχουν άτομα που δεν είναι τυφλωμένα.

Και ο Παναθηναικός έχει κάνει μαλακίες, και ντρέπομαι (ως πρώην Παναθηναικός), αλλά το καραγκιοζιλίκι του Μαρινάκη είναι χωρίς προηγούμενο.
Το γεγονός, ότι δεν έχει απαξιωθεί και περιθεριοποιηθεί πλήρως από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, δείχνει την κατάντια που υπάρχει στους οπαδούς.

Κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου; :lol: :lol:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628


Hellion wrote:
<blockquote>na adeiasei to ghpedo na valei mualo o marinakhs!''</blockquote></blockquote>

Και ο Μαρινάκης και ο κοκάκης στο μπάσκετ και το πάσης φύσεως παράσιτο. Αλλά δεν....

Σημειωτέον ότι κατά τη γνώμη μου θα ήταν η πιο αντρίκια και υγιής διαμαρτυρία εκ μέρους όλων των φιλάθλων για τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται. Μετά στρώνει κώλο το θωρηκτό και ο σνιφομύτης.

 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
απ οτι διαβαζω ο προεδρος του οσφπ δεν πηγε στο μπουθ, αλλα περπατησε τρεις (3) φορες μεσα στον αγωνιστικο χωρο για να παει να κατσει στον παγκο της ομαδας του. προφανως περιμενε να τον ρανουν με κοκινα τριανταφυλλα και απορησε με οσα τελικα εγιναν. επισης σε επηκοο 15 ανθρωπων ειπε οτι "κλεισαμε τον αλαφουζο στο ασανσερ αλλα μυαλο δεν εβαλε". υποδειγμα. παραδειγμα προς μιμηση λεμε.

επισης μεχρι χτες δεν ειχα καμμια ιδιαιτερη γνωμη για τον προπονητη του οσφπ, αλλα χτες καταλαβα οτι ειναι πολυ λιγος και μικρος, τοσο σαν προπονητης οσο και σαν ανθρωπος. στα παγκοσμια χρονικα, μα ποτε ομως, δεν εχει παει προπονητης να πιασει διαλογο με τους αντιπαλους φανατικους. γελαγα κι εκλαιγα συγχρονως. αλλοι ειπαν οτι πηγε λεει να τσεκαρει τα διχτυα, αλλοι οτι του εκανε ενας μαλακας ορκ οπαδος χειρονομιες και πηγε να καθαρισει. εκτος αν αποτελουμε μελη της συμπαθητικης φάρας των στρουθοκαμηλων, δεν πιστευω να υπαρχει ενας αναμεσα μας που να μην πιστευει οτι ηταν δασκαλεμενος απ τον κυριο προεδρο τον κυριο γραφικο, και τους αλλους κυριους κυριους.
επισης την γνωμη του για το ποδοσφαιρο μας να την κρατησει για τον εαυτο του. μεσα στις 4 γραμμες την ομαδα της χωρας του την εχουμε καθαρισει σαν αυγουλακι του πασχα ουκ ολιγες φορες, γι αυτο να σωπασει. ουτε βρισκεται εδω αρκετο χρονικο διαστημα για να εχει αποψη, ουτε εχει προσφερει κατι στο ελληνικο ποδοσφαιρο, ωστε να κανει αφ υψηλου κριτικη. ας κοιταξει να βοηθησει την ομαδα του να προκριθει στο γιουροπα αν θελει κατι να προσφερει κι ας αφησει τις ευκολες δηλωσεις...
ολο και ανεβαινει στην εκτιμηση μου ο βαλβερδε οσο περναει ο καιρος.

τελικα τα καταφεραν, μιας και το iq ειναι ειδος εξαφανισμενο στις θυρες των φανατικων κι ετσι μαλλον θα χασουμε και βαθμους. τουλαχιστον ετσι οπως δρουσε η αθλητικη δικαιοσυνη μεχρι σημερα.
αρωστησα χτες με το γκολ στο 96, λογω της ισοβαθμιας. εφαγε πολλα μπινελικια ο μπεργκ που καθοταν σαν αγαλμα στο τειχος και δεν βγηκε να δαγκωσει το τοπι. μετα ομως ειδα το προγραμμα και ηρεμησα. μαγκες, ουτε μια στις 1000 να φτασουμε σε ισοβαθμια.
δειτε τους αντιπαλους που απομενουν...
οπως και να χει χαιρομαι που τα 3-4 τελευταια χρονια στα ματς μεταξυ μας φαινεται ποια ομαδα ειναι καλυτερη τουλαχιστον την δεδομενη στιγμη.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Σε μια λογική χώρα ο οσφπ είναι τόσο μπουρδέλο αυτή τη στιγμή (πόσω μάλλον αν αποκλειστεί και από το Γιουρόπα και από το κύπελλο) που θα μπορούσε να χάσει βαθμούς σε τουλάχιστον 3 ματς μέχρι το τέλος, αλλά ναι Ελλάδα είσαι, η ισοβαθμία είναι απλά για νά'χαμε να λέγαμε.

Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως δεν είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ο τρόπος που από το 2-0 και μετά ο Σιδηρόπουλος μας είχε κλείσει στα καρέ μας με ανύπαρκτα φάουλ, από ένα εκ των οποίων ανύπαρκτων φάουλ ήρθε και το γκολ του οσφπ στο '97 (πάλι καλά που το έβαλε να λέμε γιατί αλλιώς παίζει να το άφηνε κανένα τριλεπτάκι ακόμα να παίζει).

Κατά τα άλλα, με βάση πάντα το δεδικασμένο όσων έχουν κάνει παρόμοια στο παρελθόν και όχι με βάση το τι θα ήταν "άτυπα δίκαιο", θα ήταν απλά σκάνδαλο αν μας αφαιρεθούν βαθμοί για όσα έγιναν χθες. 1 αγωνιστική κεκλεισμένων και καμιά 50αριά χιλιάδες πρόστιμο, και πολύ μας είναι.

Και, είναι ΤΕΛΕΙΩΣ προφανές πως αρχικός στόχος των ιθυνόντων του οσφπ ήταν να μην ξεκινήσει το ματς καν. Δυστυχώς για αυτούς δεν τους έκατσε το σχεδίο, αλλά δυστυχώς και για εμάς όταν σου τρώνε τη ζωή 20+ χρόνια και καταλήγεις να έχεις τον εκπρόσωπο της σαπίλας στα 200 μέτρα μπροστά σου, είναι δύσκολο να ζητάς από τον κόσμο να είναι τελείως εγκρατής.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Όταν τα έλεγα με κράζατε...
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Nαι, έτσουξε πολύ το γκολ που φάγαμε, λες και θα αφήσει ο μαρινοβλάκας και τα όργανά του να πάει στην ισοβαθμία η φάση.

<blockquote>'loipon epeidh phga redh me ta podia apo thseio tha sas pw ti akrivws egine egw:'</blockquote>

Όλα αυτά επειδή πήγε ρέντη με τα πόδια από Θησείο; :lol:
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


Brother Bruce wrote:
επισης <u>την γνωμη του για το ποδοσφαιρο μας να την κρατησει για τον εαυτο του</u>. μεσα στις 4 γραμμες την ομαδα της χωρας του την εχουμε καθαρισει σαν αυγουλακι του πασχα ουκ ολιγες φορες, γι αυτο να σωπασει. ουτε βρισκεται εδω αρκετο χρονικο διαστημα για να εχει αποψη, ουτε εχει προσφερει κατι στο ελληνικο ποδοσφαιρο, ωστε να κανει αφ υψηλου κριτικη. </blockquote>




Hellion wrote:
Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως δεν <u>είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ο τρόπος που από το 2-0 και μετά ο Σιδηρόπουλος μας είχε κλείσει στα καρέ μας</u> με ανύπαρκτα φάουλ, από ένα εκ των οποίων ανύπαρκτων φάουλ ήρθε και το γκολ του οσφπ στο '97 (πάλι καλά που το έβαλε να λέμε γιατί αλλιώς παίζει να το άφηνε κανένα τριλεπτάκι ακόμα να παίζει).</blockquote>




Hellion wrote:
Κατά τα άλλα, <u>με βάση πάντα το δεδικασμένο όσων έχουν κάνει παρόμοια στο παρελθόν</u> και όχι με βάση το τι θα ήταν "άτυπα δίκαιο", θα ήταν απλά σκάνδαλο αν μας αφαιρεθούν βαθμοί για όσα έγιναν χθες. 1 αγωνιστική κεκλεισμένων και καμιά 50αριά χιλιάδες πρόστιμο, και πολύ μας είναι.</blockquote>




Hellion wrote:
Και, <u>είναι ΤΕΛΕΙΩΣ προφανές πως αρχικός στόχος των ιθυνόντων του οσφπ ήταν να μην ξεκινήσει το ματς</u> καν. Δυστυχώς για αυτούς δεν τους έκατσε το σχεδίο</blockquote>



Απλά κάνω quotes, δεν έχω να γράψω κάτι, διότι απέχουν τόσο πολύ οι απόψεις μας που μάλλον αποκλείεται να συμφωνήσουμε στο παραμικρό. Έτσι κι αλλιώς πραγματικά έχω μείνει άφωνος μ' όσα διάβασα...







 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Φαντάζουν τόσο με τόσο ασήμαντα αυτά τα πράγματα εδώ btw. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Αύριο Man City - Barcelona για το διασυρμό. :silly:
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230


Northlander wrote:
Αύριο Man City - Barcelona για το διασυρμό. :silly:</blockquote>

1-1 :trollface:

 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Στον Πάοκ πέρσυ αφαιρέθηκαν βαθμοί στα playoffs για ότι έγιναν στο κύπελλο :malakas: :malakas: :malakas: ,οπότε ποτέ δεν ξες....Είπαμε διαφορετικοί κανόνες και νόμοι ισχύουν στον καθένα είτε στο ποδόσφαιρο είτε γενικά :throw:
 
Top Bottom