εγω, οπως κανω συστηματικα και απαρεγκλιτα, δε θα κρινω ποτέ αποψεις συμφορουμιτων ουτε θα τις χαρακτηρισω, απλα θα εκθεσω τις διαφωνιες μου. μακαρι να ηταν ο κανονας αυτος.<br><br>το να βλεπουμε ενα γεγονος, μια φαση, ενα στιγμιοτυπο και να λεμε διαμετρικα αντιθετες αποψεις γι αυτο, δεν εχει νοημα. εδω ειναι ολες οι απαντησεις. ολες. με πολλα ριπλει, οχι με ενα.<br>http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/325697/oristiki-diakopi-sti-leoforo/<br><br>και παμε και στα "ανθρωπινα". δε λεω κατι διαφορετικο, να τιμωρηθει 200 αγωνιστικες το γηπεδο κι οσες πρεπει. ουτε θα πω οτι αυτοι τοσα χρονια ετσι ,αρα κι εμεις να μην τιμωρηθουμε και 2 μετρα και σταθμα και μπλα μπλα μπλα... εχω τσακωθει πολλες φορες με συνοπαδους γιατι ειμαι της αποψης οτι δε γουσταρω να κερδιζω κουπες οπως αυτοι, με καθε μεσο και τροπο, στα χαρτια κλπ κλπ.<br><br>άλλο εξεταζω στα χτεσινα. την σταση του ανθρωπου ιβιτς, της προσωπικοτητας ιβιτς, του χαρακτηρα ιβιτς. κι επειδη ακριβως μιλαμε μεταξυ μας, μην τρελλαθω τωρα, ο ανθρωπος εφαγε το κουτι, επαθε το σοκ, λογικα επεσε, οκ, πηγε μεσα, ραφτηκε. μπορουσε να συνεχισει η οχι?, αυτο ειναι το θεμα μου. δεν μπορεις να ευαγγελιζεσαι το αφθαρτο, το καθαρο, το νεο ξεκινημα και να δρας κουτοπονηρα, συμφεροντολογικα, και πλαγιως για 3 ψωροβαθμους. ξερεις τι ηθελα? να σηκωθει, να γυρισει πισω, να παιξει το ματς οπως ο αναστασιου, ο ντα σιλβα, ο βιγιαφανες, ο κουλιμπαλι παλιοτερα και μετα ας φαμε 90 αγωνιστικες και οσα προστιμα θελει ο ιβαν ο τρομερος. και ανεξαρτητα με το τι θα ηθελε ο οργανισμος παοκ, ο ιδιοκτητης του η οποιοσδηποτε αλλος εκεινη την ωρα, ηταν στο χερι του ιβιτς να κανει τη διαφορα. και τι εκανε? προτιμησε τις γαζες οπου ναναι, τα καροτσακια, τη διανυκτερευση κι ολο αυτο το θεατρακι. <br><br>μαθαινω οτι πηρε εξιτηριο πριν λιγο. δοξα τω θεω, απεφευχθησαν τα χειροτερα, που λενε και στα ιατρικα ρεπορταζ.