ΟΚ, τουλάχιστον ξέρουμε τώρα ότι είσαι κάτω των 24 με βάσει τα παραπάνω...
Το πού έγινε ο Ολυμπιακός μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη μάλλον θα μού το πεις εσύ, διότι από τότε που παρακολουθώ μπάλα ('94) ο ΟΣΦΠ δεν είχε να επιδείξει τίποτα το συγκλονιστικό εκεί και όταν οι περιστάσεις το απαιτούσαν. Ένα ανεπανάληπτο ματς είχε με τη Λεβερκούζεν και αυτό έγινε ανεπανάληπτη αυτοκτονία με τον Ολυμπιακό να μην περνάει τους ομίλους σε επίπεδο Ευρώπης. Ακόμη και όταν ο Βάζελος άρχισε να πέφτει αγωνιστικά, είχε αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Ο ΟΣΦΠ θεωρεί κατάκτηση να περάσει τους ομίλους...
Αν ήσουν όντως τίμιος φίλος του Ολυμπιακού, θα περίμενα να πεις "οκ, ο τύπος κατηγορείται - ας διερευνηθεί η υπόθεση ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ (χωρίς νεκρούς μάρτυρες/δικηγόρους/απειλές ή υπόνοια αυτών), αλλά μέχρι τότε δεν θέλω να σπιλώνεται το όνομα του συλλόγου, οπότε ουδεμία ανάμειξη δεν θέλω να έχει το όνομά του με το σύλλογο. Έπειτα από αθώωση, ας κάνουμε και πάρτυ να σας το τρίψουμε στη μούρη". Σύμφωνα με όλα τα γραφόμενά σου, μάλλον αντίθετα το έχεις πάρει και μάλλον ως οπαδός του Μαρινάκη δείχνεις. Και για να μην παρεξηγηθώ τα ίδια έχω πει σε ΠΑΟΚτσήδες (και συμφορουμίτες), τα ίδια και βάζελους, τα ίδια και σε ΑΕΚτσήδες που δεν λέγανε ότι είμαι γαύρος όταν μιλούσαμε για τον Ψωμιάδη, και τελικά έφαγαν το αγγούρι όλο δικό τους για να κάνουν μάσκα νυχτός.
Όταν επιτέλους καθίσεις και δεις κάποια πράγματα λίγο πιο ανοιχτόμυαλα, θα δεις ότι ο Μαρινάκης έχει στήσει ένα καλό κέντρο επενδύσεων με βάση τον ΟΣΦΠ για να βγάζει κέρδος πάνω στους παίκτες, χωρίς να νοιάζεται στο παραμικρό για την μακροπρόθεσμη πορεία της ομάδος. Παίρνει φτηνά, επενδύει Χ ποσό, πουλάει ακόμη περισσότερο όταν είναι έτοιμος. Η βελτίωση εγκαταστάσεων υπάγεται σε αυτό το μοντέλο.
Όλα τα υπόλοιπα είναι φαιδρότητες. Γενικώς οι εικόνα που έχεις δείξει στα τελευταία 22 post είναι η εξής:
Φιλικά,
ένας κουρασμένος αναγνώστης αυτού του thread.
P.S.: Προτού απαντήσεις το παιδικό "αν είσαι κουρασμένος, μην διαβάζεις", θα σε παροτρύνω να κατανοήσεις τη θέση του ρόλου μου και γιατί παρακολουθώ τα thread.